-
- Konu Sahibi YineYeniden06
DoğrudurTekfenin de ortalama kriteri ve fakirligi kanitlama kriteri vardi. 2,15e basvuruyu bile almazlar.
Merhaba, Tekfen'e basvuru ortalamadan dolayı yapilamiyordu. Ona bakmistik. Onca insan icinde elestiri yerine çözümle bana yaklaştığınız icin size minnettarım. Iyi dilekleriniz icinde cok tesekkur ederim. Birtakım vakif, dernek bulduk basvurulari da yaptık. Birilerinin inandığı gibi burs basvurulari icin yalnizca ortalama ve yaşa bakılmadığınıda gormus olduk. Boşuna insanların heves katilleri olmak... Yardım yerine hadsizce eleştirip açık oturum havası yaratmak.. Tek bildigim derdi yaşayanın insanı en iyi anlayacağı gerisinin hava cıva olduğu ... Bunu bir kez daha anladım.. Herkese yi forumlar.Tekfen Holding başvursun şartı var mı bilmem ama aklıma o geldi
inş bulur
Boş konuşmaları kendine ve çevrene armağan et , muhatabım bile olamazssın.En az 30 yaşına kadar ekonomik özgürlüğünü kazanmamış birine neden üzüleyim ya ne derdi duygu sömürüsünu abartmayın bence
Hukuk gayet ek iş yapılabilecek bir bölüm ama bedava para daha tatlı tabi
Merhaba herkese iyi forumlar, kardeşimin bursa çok ihtiyacı var.Kendisi 27 yaşında ortalaması 2.16 ve Hukuk okuyor. Güvenilir ve karşılıksız ( aynı anda sosyal faaliyet vs beklemeyip sadece başarı ve diğer şartları sağlayan) burs verebilecek kurum kuruluş biliyor musunuz ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi..
Üyelikte hızlı hareket edebileyim diye verilerimi yanlış girdim.41 yaşındayım yoksa. İkizim yok kardeşim var ama ikiz gibi benziyoruz birbirimize bak o doğru :))Forum üyeliğini birden fazla kişi mi kullanıyorsunuz ? Bilgilerinize göre: 27 yaşında, bekar ve öğrenci olarak gözüküyorsunuz. Belki ikiziniz vardır diyecektim ancak 12 Eylül konunuzda 12 yaşında bir kızınız olduğunu yazmıştınız.
Şu konuşma biçimi yerine yukarda en son yazdıklarını söyleseydin belki sohbet bambaşka şekilde gelişebilirdi ama tercihin o yönde olmadı. Bende ona göre muamele ediyorum. İlginç bir durumda, acınacak bir halde yok. Kendisi, öğrenci mi olsun çalışan mı saygıdeğer muhteşem fikirler veren üyeler ?? Tüm her şeyin en iyisini ve süperini siz bilirsiniz. Durun sizi ( olumsuz eleştiri yapıp kafa şişirenleri) dinleyip okuldan kaydı sildirsin sonra özel ders veya garsonluk vb. yerlerde çalışssın. E ne de olsa toplumsal cinsiyet rollerinde erkek 30 una kalmadan 18 oldu mu çalışıp eve para getirmek zorunda. Çünkü ona biçilen rol bu. Yapmazssa toplumca kınanır,ötekileştirilip dışlanır. Her KOCA ADAM olan 30 luklar okulu olsada ideali olsada sizin enfes fikirlerinizi dinleyip çalışsın okula ne hacet sonuçta 30 yaşında koca adam. Hatta su içmeye bile izni sizden alsın he canlar? Bu kadar mükemmel olmayın ışıltınızdan gözlerimiz kör olacak...2.15 ortalama ile 27 yaş başvuru bile almazlar üstelik karşılıksız burs. Üstüne Bu üslup inanılmaz
İnsan biraz döner kendine bakar. Bir zahmet çalışacak özel ders mi verir haftasonu fuar hostesler mi yapar araştıracak.
Ne kadar ucuk yorumlar yaptiniz erkek oldugunu bile bilmiyordum mesela ben yazarken .tip okudum okurken calistim hele ki devam zorunlulugu olmayan bir yerde rahatca okunur,calisilirŞu konuşma biçimi yerine yukarda en son yazdıklarını söyleseydin belki sohbet bambaşka şekilde gelişebilirdi ama tercihin o yönde olmadı. Bende ona göre muamele ediyorum. İlginç bir durumda, acınacak bir halde yok. Kendisi, öğrenci mi olsun çalışan mı saygıdeğer muhteşem fikirler veren üyeler ?? Tüm her şeyin en iyisini ve süperini siz bilirsiniz. Durun sizi ( olumsuz eleştiri yapıp kafa şişirenleri) dinleyip okuldan kaydı sildirsin sonra özel ders veya garsonluk vb. yerlerde çalışssın. E ne de olsa toplumsal cinsiyet rollerinde erkek 30 una kalmadan 18 oldu mu çalışıp eve para getirmek zorunda. Çünkü ona biçilen rol bu. Yapmazssa toplumca kınanır,ötekileştirilip dışlanır. Her KOCA ADAM olan 30 luklar okulu olsada ideali olsada sizin enfes fikirlerinizi dinleyip çalışsın okula ne hacet sonuçta 30 yaşında koca adam. Hatta su içmeye bile izni sizden alsın he canlar? Bu kadar mükemmel olmayın ışıltınızdan gözlerimiz kör olacak...
Şu konuşma biçimi yerine yukarda en son yazdıklarını söyleseydin belki sohbet bambaşka şekilde gelişebilirdi ama tercihin o yönde olmadı. Bende ona göre muamele ediyorum. İlginç bir durumda, acınacak bir halde yok. Kendisi, öğrenci mi olsun çalışan mı saygıdeğer muhteşem fikirler veren üyeler ?? Tüm her şeyin en iyisini ve süperini siz bilirsiniz. Durun sizi ( olumsuz eleştiri yapıp kafa şişirenleri) dinleyip okuldan kaydı sildirsin sonra özel ders veya garsonluk vb. yerlerde çalışssın. E ne de olsa toplumsal cinsiyet rollerinde erkek 30 una kalmadan 18 oldu mu çalışıp eve para getirmek zorunda. Çünkü ona biçilen rol bu. Yapmazssa toplumca kınanır,ötekileştirilip dışlanır. Her KOCA ADAM olan 30 luklar okulu olsada ideali olsada sizin enfes fikirlerinizi dinleyip çalışsın okula ne hacet sonuçta 30 yaşında koca adam. Hatta su içmeye bile izni sizden alsın he canlar? Bu kadar mükemmel olmayın ışıltınızdan gözlerimiz kör olacak...
Bu sözlerim yukarıda "bu ortalama ve yaşa burs verenin enayi" olduğunu söyleyen zihniyetlereydi. Dersleri ağır ve herkesin bilmediği şeyler var tutupta özel hayatına ilişkin her veriyi buraya ekleyemem. Kolay süreçlerden geçmedi. Onun için ortalaması düşük kaldı. Şimdi güvenilir bir kurum arıyoruz ki çokça -şartlar bazılarının söylemlerinin aksine uygundu- başvurulacak vakıf ve dernek bulduk. Belgelerimizi bıraktık gerisini bekleyeceğiz bakalım neler çıkacak. Sen hem tıp hem çalışma işini nasıl yürüttün? okulun uzamadı mı?Ne kadar ucuk yorumlar yaptiniz erkek oldugunu bile bilmiyordum mesela ben yazarken .tip okudum okurken calistim hele ki devam zorunlulugu olmayan bir yerde rahatca okunur,calisilir
Geldi bir sempozyumcu muhalif daha.Sizin kardeşinize burs verene kadar Darülşafaka’ya bağış yapar insanlar.
27 yaşına gelmiş, hiç bir kılını kıpırdatmadan burs bekliyor te Allam.
Ortalaması da göz kamaştırıcı.
İnsan gibi yazssaydın ona göre cevabını alırdın.. Yapıcı eleştiriye varız. Sorunun dışına çıkıp durduk yere konuyu saptırmayın. İhtiyacım olan kardeşimin yaşı ve/veya ortalamasına yönelik fikirleriniz değil ki bunlar zerre umrumda değil, benim aradığım soru belli: BU ŞARTLARA UYGUN BİLDİĞİNİZ BURS VEREN KURUM KURULUŞ VAR MI?İyi siz 30 yaşına kadar bakın besleyin büyütün ama kimse mezun olunca sıfır tecrübe ile kapıda karşılamayacak.
Ben 18 yaşında çalışmaya başladım mesela niye bu kdr büyüttünüz anlamadım
Siz bu düşünce tarzı ile 40 yaşında da harçlık verirsiniz 50 olunca da kardeş sizin bize neyi?
30 yaşına gelmiş adama çalış dedik diye yemediğimiz hakaret kalmadı oysa ders bile çalışsa not ortalaması orada olmaz ben olsam bende bu kdr gergin olurum sizde haklısınız.
İnsan gibi yazssaydın ona göre cevabını alırdın.. Yapıcı eleştiriye varız. Sorunun dışına çıkıp durduk yere konuyu saptırmayın. İhtiyacım olan kardeşimin yaşı ve/veya ortalamasına yönelik fikirleriniz değil ki bunlar zerre umrumda değil, benim aradığım soru belli: BU ŞARTLARA UYGUN BİLDİĞİNİZ BURS VEREN KURUM KURULUŞ VAR MI?
Bağlam bu.. Ona göre yorum yapın lütfen.
Ok.İnsan gibi yazsaydın?
Üslup böyle siz demekten aciz birinin bağırarak yazması..
Biraz sakin, bana insanlık öğretmeye kalkmayın haddinizi bilin
O yaşta ve o ortalama ile burs bulması zor dedik bölüm uygun dedik çalışsın dedik gücünüze gitti bundan bize ne?
bute bile hic kalmadim .mesela iki saatlik oyun abi-ablaligi 300 lira .haftada 4 saat hadi gidis gelis 6 ayirsan aylik 2400 lira yapiyor .Bu sözlerim yukarıda "bu ortalama ve yaşa burs verenin enayi" olduğunu söyleyen zihniyetlereydi. Dersleri ağır ve herkesin bilmediği şeyler var tutupta özel hayatına ilişkin her veriyi buraya ekleyemem. Kolay süreçlerden geçmedi. Onun için ortalaması düşük kaldı. Şimdi güvenilir bir kurum arıyoruz ki çokça -şartlar bazılarının söylemlerinin aksine uygundu- başvurulacak vakıf ve dernek bulduk. Belgelerimizi bıraktık gerisini bekleyeceğiz bakalım neler çıkacak. Sen hem tıp hem çalışma işini nasıl yürüttün? okulun uzamadı mı?