- 12 Eylül 2023
- 47
- -45
- 28
-
- Konu Sahibi YineYeniden06
Yok canım ya eğer Googledaki vakıf ve dernek kadar kurumumuz varsa memleketteki herkes ölene kadar bursla geçinir. Ülkede bu denli toplu organizasyonların olduğunu bilmiyordum. İçten içe hem ülkem hemde gençler için mutlu oldum. Umudu diri tutmak gerek biraz da çabayla istediğimize ulaşırız gibiHmm, doğrudur o zaman illaki bi sebebi vardır ama bende burs bulması çok zor diyenlere katılıyorum çünkü daha yüksek puanlı gençler bile çok zorlanıyor burs bulma konusunda
Öyle mi? İnanın hiç haberim yok. Kendim üniyi ikinci öğretim olarak okumuştum ve okurken part time çalıştığım için hiç burs vs işlerine girmedim. Araştırmadım yani. Çevremde var burs arayan bir kaç kişi onlara da denk gelmeyince heralde dedim bu işler öyle kolay olmuyor. Allah gönlünüze göre versin diyim o halde,Yok canım ya eğer Googledaki vakıf ve dernek kadar kurumumuz varsa memleketteki herkes ölene kadar bursla geçinir. Ülkede bu denli toplu organizasyonların olduğunu bilmiyordum. İçten içe hem ülkem hemde gençler için mutlu oldum. Umudu diri tutmak gerek biraz da çabayla istediğimize ulaşırız gibi
Nereden biliyorsun yapmadığımı, Darüşşafakayı bildiğime göre….Geldi bir sempozyumcu muhalif daha.
Araştırmadığını neye dayanarak söyleyebiliyorsunuz?? Yahu bu sitedeki kişiler ne kadar ön yargılı ve peşin hükümlü senaryo kurgucuları ya. Şaka mısınız siz? Nereden tanıyorsunuz bizi de bu cümleleri boş yere kurup insanın canını sıkmaya çalışıyosunuz ki destek olacak yerde köstek oluyosunuz???
Sende keşke bu yorumu bana atacağına Darüşşafakaya atsaydın da ne rezil insan olduğunu görselerdi.
Ne tuhaf gürhular var burda. Yardım edeceklerine polemik puzzleını yapmaya çalışıyorlar. Hakikaten bir garipsiniz! (İyi niyetli birkaç kişiyi tenzih ederim..)
Benimde eşssiz iletişim becerilerim senin egon yanında mikrobik canlı kalıyor.Anladığım kadarıyla sizin iletişim becerilerinizin yanında kardeşinizin not ortalaması yüksek kalıyor..
Sorumun cevabı dışında en tuhaflıkta oscar da aldım.. Yok mu arttıran?Nereden biliyorsun yapmadığımı, Darüşşafakayı bildiğime göre….
Annesi, babası olmayan zehir gibi akıllı evlatları vatanıma kazandırırım-z.
Asıl siz 27 yaşında başarısız bir öğrenciye burs aramaktan utanın.
Tuhaf olan sensin…
Benim değil de kardeşinizin alnından öpebilir. Bkz: Tutunamayanlar.Oğuz Atay mezarından kalkıp alnından öpecek ramak kaldı
Teşekkür ettim sana hem soruma patlıcan olduğun hem güldürdüğün hemde iyi dileğin için. Özellikle değişik tiplerin arasına dalıp gülmeceyle eğlendirdiğin için çok saol canım. Eğer çevrende burs bakan varsa sana başvuru yaptığımız kurumları özelden atayım?Öyle mi? İnanın hiç haberim yok. Kendim üniyi ikinci öğretim olarak okumuştum ve okurken part time çalıştığım için hiç burs vs işlerine girmedim. Araştırmadım yani. Çevremde var burs arayan bir kaç kişi onlara da denk gelmeyince heralde dedim bu işler öyle kolay olmuyor. Allah gönlünüze göre versin diyim o halde,
Trajikomikti başta güldüm ama cık olmadı. EsprideBenim değil de kardeşinizin alnından öpebilir. Bkz: Tutunamayanlar.
Siz çok yaşayın ya, arada konu açın böyle. Ben okurum. Bakmayın siz patates midir domates mi belli olmayan üyeye.Trajikomikti başta güldüm ama cık olmadı. Espride562450 gibi ol..
Ben varim. Kardesiniz evlenince tam bir gorumce terorü geliyor. Nolur bu siteden ayrilmayin o konulari da gorelim. “Gelin hadsizi biricigime vileda yaptirdi”Sorumun cevabı dışında en tuhaflıkta oscar da aldım.. Yok mu arttıran?
Niye konumda ilgini çeken ne ?Siz çok yaşayın ya, arada konu açın böyle. Ben okurum. Bakmayın siz patates midir domates mi belli olmayan üyeye.
Ya beni neye çevirdiniz hahahaaBen varim. Kardesiniz evlenince tam bir gorumce terorü geliyor. Nolur bu siteden ayrilmayin o konulari da gorelim. “Gelin hadsizi biricigime vileda yaptirdi”
Bu arada senin alnından behsetmedim bizim meşhur manavcıyı kast etmiştim :)Oğuz Atay mezarından kalkıp alnından öpecek ramak kaldı
Ay bi mutlu oldum ama şimdiTeşekkür ettim sana hem soruma patlıcan olduğun hem güldürdüğün hemde iyi dileğin için. Özellikle değişik tiplerin arasına dalıp gülmeceyle eğlendirdiğin için çok saol canım. Eğer çevrende burs bakan varsa sana başvuru yaptığımız kurumları özelden atayım?