Kardeşim 27 yaşında üniversitede Hukuk öğrencisi, ona karşılıksız burs verecek kurum var mı?

YineYeniden06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
47
-45
28
Merhaba herkese iyi forumlar, kardeşimin bursa çok ihtiyacı var.Kendisi 27 yaşında ortalaması 2.16 ve Hukuk okuyor. Güvenilir ve karşılıksız ( aynı anda sosyal faaliyet vs beklemeyip sadece başarı ve diğer şartları sağlayan) burs verebilecek kurum kuruluş biliyor musunuz ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi..

Merhaba, aynı konuyu 2 veya daha fazla defa açmak yasak. Bildiğim kadarıyla 2,16 burs için biraz düşük ama şansı bol olsun kardeşinizin

o ortalama ve yaşla kardeşinizin burs bulması imkansıza yakın hatta imkansız. bir de karşılığında sosyal faaliyet vs istemiyorsunuz. hayal kurmak gibi

o ortalama ve yaşla kardeşinizin burs bulması imkansıza yakın hatta imkansız. bir de karşılığında sosyal faaliyet vs istemiyorsunuz. hayal kurmak gibi
Pek çok hayalin gerçekleştiği bir dünyada yaşıyoruz.. İmkansız sadece olan ve ölenedir. Bu dünya üzerindeki geriye kalan her şey doğru adımlarla mümkün kılınabilir. Eğer kendi yaşamında isteklerini gerçekleştiremediysen veya şartların uygun olmadıysa bir başkasının yaşamının da istemediği gibi olacağını düşünme. Yardım edeceksen et yoksa kenara çekil, gölge etme.

2,16 ile başarı bursu alamaz. Yaşı da %90 yaş sınırına takılır. Mecbur part time çalışacak ihtiyacı varsa. Biz de İTÜ’de mühendislik bitirdik öyle
Anlıyorum ama her şey ortalama mı? İhtiyacı olan bir üniversite öğrencisine yardım eli uzanmaz mı ki 85 milyonun içinde..

burs veren sayfalara kurumlara bakın şartları okuyun ne yazıyor kendi kafamdan uyduyorum sanki. hepsinde ortalama ve yaş sınırı var. burs gelecek vaad eden öğrencilere veriliyor kardeşinizin geç kalmış. Tübitak bursu almış bir öğrenci olarak konuşuyorum çok şükür çoğu hayalim gerçekleşti eğitim konusunda da bilgim var ne nasıl biliyorum. 27 yaşta yüksek lisans bursu bile bulamıyor insanlar. ne yardımı edicem daha olanı söylüyorum beğenmiyorsunuz. abla olarak siz burs verin en kötü yazın vs çalışıp para biriktirsin. haftasonu çalışsın. hani mükemmel notlar olsa yok yaş desen yok.

Anlıyorum ama her şey ortalama mı? İhtiyacı olan bir üniversite öğrencisine yardım eli uzanmaz mı ki 85 milyonun içinde..
evet her şey ortalama. 2 ortalamayı herkes yapıyor neden millet parasını harcasın karşısında 3.5 ortlama yapmış hatta daha üstünü 20 yaşında aktif öğrenci varken?. başarıya verilir burs. durumu kötüyse kyk bursu çıkar zaten.

işte onu da bir zahmet oturup araştırın biz bildiğimiz kurumları söylüyoruz beğenmiyorsunuz. canımın istediğini yazma hakkına sahibim. doğruları söylemek mi konu harici oluyor? hayır biz de öğrenci olduk biliyoruz. devam zorunluluğu yok bölümde. ihtiyacım var diyip Kenara çekilmek kolay.

Her kafana eseni yazamazssın, orda dur bakalım ne demek canımın istediğini yazarım? Belliki bunu özgür'üm gibi basit klişe bir argümana bağlayacaksın. Buna müsaade edemem. Soruya yönelik yardım amaçlı ve iyi niyetli düşünceleri alabilirim. Öteki türlü karşı tarafı tahrik edici konuşmaları asla kaale almam. Ayrıca kurum nerede söylemişssin? Bakıp araştırmadığımı neye dayanarak söyleyebiliyorsun? Şuan bu soruyla yaptığım ne o zaman?

Evet konunun dışına çıkıyorsun amacın yardım değil polemik yapmak, bu çok açık. İstediğini yaz, senden gelene cevabım yok. Daha fazla yazıp vaktimi boşa harcama ya da "canının istediği" gibi yaz zaten monolog yapmış olacaksın, benden son cevap bu sana.

doğruları yazmak mı polemik? işine gelmeyince cevap vermezsin tabii. çok da önemli değil doğruların zor gelmesi. hiçbir kurum enayi değil 30 yaşına gelmiş 2 ortalaması olan adama burs versin. hayal kurmaya devam edebilirsiniz. en azından mantıklı çözüm bulmaya çalıştım. ama mantıklı olana

ayrıca aynen istediğim şeyi yazabilirim. senin müsadene kalmıyor o işler. hiçbir kötü niyetle yazmadım ama yarası olan gocunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…