Kardeşim 27 yaşında üniversitede Hukuk öğrencisi, ona karşılıksız burs verecek kurum var mı?

Hmm, doğrudur o zaman illaki bi sebebi vardır ama bende burs bulması çok zor diyenlere katılıyorum çünkü daha yüksek puanlı gençler bile çok zorlanıyor burs bulma konusunda
Yok canım ya eğer Googledaki vakıf ve dernek kadar kurumumuz varsa memleketteki herkes ölene kadar bursla geçinir. Ülkede bu denli toplu organizasyonların olduğunu bilmiyordum. İçten içe hem ülkem hemde gençler için mutlu oldum. Umudu diri tutmak gerek biraz da çabayla istediğimize ulaşırız gibi

Yok canım ya eğer Googledaki vakıf ve dernek kadar kurumumuz varsa memleketteki herkes ölene kadar bursla geçinir. Ülkede bu denli toplu organizasyonların olduğunu bilmiyordum. İçten içe hem ülkem hemde gençler için mutlu oldum. Umudu diri tutmak gerek biraz da çabayla istediğimize ulaşırız gibi
Öyle mi? İnanın hiç haberim yok. Kendim üniyi ikinci öğretim olarak okumuştum ve okurken part time çalıştığım için hiç burs vs işlerine girmedim. Araştırmadım yani. Çevremde var burs arayan bir kaç kişi onlara da denk gelmeyince heralde dedim bu işler öyle kolay olmuyor. Allah gönlünüze göre versin diyim o halde, 🤲🏻

Geldi bir sempozyumcu muhalif daha.

Araştırmadığını neye dayanarak söyleyebiliyorsunuz?? Yahu bu sitedeki kişiler ne kadar ön yargılı ve peşin hükümlü senaryo kurgucuları ya. Şaka mısınız siz? Nereden tanıyorsunuz bizi de bu cümleleri boş yere kurup insanın canını sıkmaya çalışıyosunuz ki destek olacak yerde köstek oluyosunuz???

Sende keşke bu yorumu bana atacağına Darüşşafakaya atsaydın da ne rezil insan olduğunu görselerdi.

Ne tuhaf gürhular var burda. Yardım edeceklerine polemik puzzleını yapmaya çalışıyorlar. Hakikaten bir garipsiniz! (İyi niyetli birkaç kişiyi tenzih ederim..)
Nereden biliyorsun yapmadığımı, Darüşşafakayı bildiğime göre….
Annesi, babası olmayan zehir gibi akıllı evlatları vatanıma kazandırırım-z.
Asıl siz 27 yaşında başarısız bir öğrenciye burs aramaktan utanın.
Tuhaf olan sensin…

Nereden biliyorsun yapmadığımı, Darüşşafakayı bildiğime göre….
Annesi, babası olmayan zehir gibi akıllı evlatları vatanıma kazandırırım-z.
Asıl siz 27 yaşında başarısız bir öğrenciye burs aramaktan utanın.
Tuhaf olan sensin…
Sorumun cevabı dışında en tuhaflıkta oscar da aldım.. Yok mu arttıran?

Öyle mi? İnanın hiç haberim yok. Kendim üniyi ikinci öğretim olarak okumuştum ve okurken part time çalıştığım için hiç burs vs işlerine girmedim. Araştırmadım yani. Çevremde var burs arayan bir kaç kişi onlara da denk gelmeyince heralde dedim bu işler öyle kolay olmuyor. Allah gönlünüze göre versin diyim o halde, 🤲🏻
Teşekkür ettim sana hem soruma patlıcan olduğun hem güldürdüğün hemde iyi dileğin için. Özellikle değişik tiplerin arasına dalıp gülmeceyle eğlendirdiğin için çok saol canım. Eğer çevrende burs bakan varsa sana başvuru yaptığımız kurumları özelden atayım?

Sorumun cevabı dışında en tuhaflıkta oscar da aldım.. Yok mu arttıran?
Ben varim. Kardesiniz evlenince tam bir gorumce terorü geliyor. Nolur bu siteden ayrilmayin o konulari da gorelim. “Gelin hadsizi biricigime vileda yaptirdi” 🤩🤩🤩

Teşekkür ettim sana hem soruma patlıcan olduğun hem güldürdüğün hemde iyi dileğin için. Özellikle değişik tiplerin arasına dalıp gülmeceyle eğlendirdiğin için çok saol canım. Eğer çevrende burs bakan varsa sana başvuru yaptığımız kurumları özelden atayım?
Ay bi mutlu oldum ama şimdi 🤩
Olur valla, ihtiyacı olan çok kişi var bende onlara tavsiye ederim

X