- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 27
- Konu Sahibi YineYeniden06
Çalışmayı neden düşünmüyor ? Merak ettiğim için soruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bute bile hic kalmadim .mesela iki saatlik oyun abi-ablaligi 300 lira .haftada 4 saat hadi gidis gelis 6 ayirsan aylik 2400 lira yapiyor .
Büyük başarı gerçekten tebrik ederim. Hem tıp hem çalışma asla kolay değildir. Bu tip işler pek bulabileceğimiz şeyler değil ne yazık ki. Birde 27 yaşındaki erkek nasıl bi işte çalışabilir..Birde abi ablalık işini bulabilir mi oda ayrı bi durum. Özel derste bakıyoruz ilanlar astık hem internete hem sokaklara.bute bile hic kalmadim .mesela iki saatlik oyun abi-ablaligi 300 lira .haftada 4 saat hadi gidis gelis 6 ayirsan aylik 2400 lira yapiyor .
Son zamanlarda okudugum en saçma metindi istersen çıkar 30 yaşında adamı emzir bir de kizlar biz de az salak degilmisiz 18-22 yaslarinda hem okuduk hem calistik hem 3.00 üzeri ortalamalar yaptıkŞu konuşma biçimi yerine yukarda en son yazdıklarını söyleseydin belki sohbet bambaşka şekilde gelişebilirdi ama tercihin o yönde olmadı. Bende ona göre muamele ediyorum. İlginç bir durumda, acınacak bir halde yok. Kendisi, öğrenci mi olsun çalışan mı saygıdeğer muhteşem fikirler veren üyeler ?? Tüm her şeyin en iyisini ve süperini siz bilirsiniz. Durun sizi ( olumsuz eleştiri yapıp kafa şişirenleri) dinleyip okuldan kaydı sildirsin sonra özel ders veya garsonluk vb. yerlerde çalışssın. E ne de olsa toplumsal cinsiyet rollerinde erkek 30 una kalmadan 18 oldu mu çalışıp eve para getirmek zorunda. Çünkü ona biçilen rol bu. Yapmazssa toplumca kınanır,ötekileştirilip dışlanır. Her KOCA ADAM olan 30 luklar okulu olsada ideali olsada sizin enfes fikirlerinizi dinleyip çalışsın okula ne hacet sonuçta 30 yaşında koca adam. Hatta su içmeye bile izni sizden alsın he canlar? Bu kadar mükemmel olmayın ışıltınızdan gözlerimiz kör olacak...
Ok.Son zamanlarda okudugum en saçma metindi istersen çıkar 30 yaşında adamı emzir bir de kizlar biz de az salak degilmisiz 18-22 yaslarinda hem okuduk hem calistik hem 3.00 üzeri ortalamalar yaptık
Çalışmadığı halde 2.16 ortalaması var. Okulu uzatmasından endişeliyiz ki birkaç tanıdık hukukçuda derslerine odaklansın, işe girmesi okulu uzatır vs. diye tecrübelerini paylaştı. Ondan dolayı burs bakıyoruz.Çalışmayı neden düşünmüyor ? Merak ettiğim için soruyorum
Rabbim yardımcısı olsun kolaylık versin umarım bulursunuz.Çalışmadığı halde 2.16 ortalaması var. Okulu uzatmasından endişeliyiz ki birkaç tanıdık hukukçuda derslerine odaklansın, işe girmesi okulu uzatır vs. diye tecrübelerini paylaştı. Ondan dolayı burs bakıyoruz.
Boyle bir tepki beklemiyordum.sirf burs bile yetmiyor bazen .burs isteyen cok depremzedeler var oncelik onlarin olur burs bile zorBoşa kendinizi yormayın öğrenci mi çalışan mi olacakmış gücüne gidiyor 30 yaşında adama çalış dememiz
Ancak meslek kaygısıyla okulu uzatma arasında mekik dokuyan kardeşime ne demeli?? Şuan 3.sınıf ve çeşitli meselelerden dolayı bile okulunun uzama ihtimali var bizde bu durumu istemiyoruz. Sadece okuluna odaklansın başka işlerle uğraşıp dikkati dağılmasın diye düşünüyoruz. Bu arada annem yaşlı ve hasta, kardeşimle ilgilenecek takati yok kadının. Bu meselelerle ben ve babam ilgileniyoruz. Birde 2 kardeşiz sadece. Ayrıca annesi rolünde olmam burda önemli değilki sadece bir konuda yardıma ihtiyacı olan birinin bellirttiği alanda cevap istemesi neden konunun öznesini anne rolüne girip korumaya çalışmak olsun? Onun daha çok mutlu olmasının abla rolünde kalmamla bağlantısının olmadığı oldukça aşikar ki sondaki cümlenizi sanki onu tanıyor gibi söylemeniz de pek olmadı. Şimdi çok uzun açıklama yapamam. Sadece konuya odaklanın lütfen. Cevap için teşekkürlerEşim memur, hukuk okuyor şu an, yaşı 31. Üstlerde bi yerde ders mi çalışsın iş mi yapsın demişsiniz ikisi de yapılabiliyor yani, kardeşinizi korumak istemeniz anlaşılabilir ama annesi olmaya çalışmasanız kendisi de daha mutlu olur gibi.
Tüm detayları anlatıp özel hayatını deşifre ederek ismini cismini bilmediğim yargısız infazda master yapmış kişilerin merhametine mi kalalım?Hem çalışmayıp hem 2,16 ortalama yapmak büyük başarı.
Kardeşinizi tanımama gerek yok, abla abladır anne annedir. Ha annenizin ilgilenmesine gerek de yok, evlense çocuğu ilkokula başlayacak bir adam için 18 yaşında yeni üniversiteye başlamış biriymiş gibi konuşmanız garip sadece. Ama siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız, bulursunuz umarım, kolaylıklarAncak meslek kaygısıyla okulu uzatma arasında mekik dokuyan kardeşime ne demeli?? Şuan 3.sınıf ve çeşitli meselelerden dolayı bile okulunun uzama ihtimali var bizde bu durumu istemiyoruz. Sadece okuluna odaklansın başka işlerle uğraşıp dikkati dağılmasın diye düşünüyoruz. Bu arada annem yaşlı ve hasta, kardeşimle ilgilenecek takati yok kadının. Bu meselelerle ben ve babam ilgileniyoruz. Birde 2 kardeşiz sadece. Ayrıca annesi rolünde olmam burda önemli değilki sadece bir konuda yardıma ihtiyacı olan birinin bellirttiği alanda cevap istemesi neden konunun öznesini anne rolüne girip korumaya çalışmak olsun? Onun daha çok mutlu olmasının abla rolünde kalmamla bağlantısının olmadığı oldukça aşikar ki sondaki cümlenizi sanki onu tanıyor gibi söylemeniz de pek olmadı. Şimdi çok uzun açıklama yapamam. Sadece konuya odaklanın lütfen. Cevap için teşekkürler
Başladık gene :) Sanırsın kendisi 18 olmadan insanlığa çağ atlattı. Güle güle.Kardeşinizi tanımama gerek yok, abla abladır anne annedir. Ha annenizin ilgilenmesine gerek de yok, evlense çocuğu ilkokula başlayacak bir adam için 18 yaşında yeni üniversiteye başlamış biriymiş gibi konuşmanız garip sadece. Ama siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız, bulursunuz umarım, kolaylıklar
18 olmadan insanlığa çağ atlatmakla olayın bağlantısı nedir? Eşek kadar adamın peşinden ders ders diye koşup burs aramanız garip diyorum ki herkes garip dediğine göre sadece bana da garip gelmemiş. Eşimin okul taksitlerini ailesi ödedi o bile bana garip geliyor, garip çünküBaşladık gene :) Sanırsın kendisi 18 olmadan insanlığa çağ atlattı. Güle güle.
Amin çok teşekkür ederim. Güzel ve insancıl tavrınız içinde saolun.Rabbim yardımcısı olsun kolaylık versin umarım bulursunuz.
Kendin 18 inde her şeyi yapabildinde durumu eleştirecek hakka sahipsin. Anlayamıyorsan yeminli tercüman bulduralım belki işine yarar.18 olmadan insanlığa çağ atlatmakla olayın bağlantısı nedir? Eşek kadar adamın peşinden ders ders diye koşup burs aramanız garip diyorum ki herkes garip dediğine göre sadece bana da garip gelmemiş. Eşimin okul taksitlerini ailesi ödedi o bile bana garip geliyor, garip çünkü