Kardeşim 27 yaşında üniversitede Hukuk öğrencisi, ona karşılıksız burs verecek kurum var mı?

bute bile hic kalmadim .mesela iki saatlik oyun abi-ablaligi 300 lira .haftada 4 saat hadi gidis gelis 6 ayirsan aylik 2400 lira yapiyor .
Büyük başarı gerçekten tebrik ederim. Hem tıp hem çalışma asla kolay değildir. Bu tip işler pek bulabileceğimiz şeyler değil ne yazık ki. Birde 27 yaşındaki erkek nasıl bi işte çalışabilir..Birde abi ablalık işini bulabilir mi oda ayrı bi durum. Özel derste bakıyoruz ilanlar astık hem internete hem sokaklara.

Son zamanlarda okudugum en saçma metindi istersen çıkar 30 yaşında adamı emzir bir de kizlar biz de az salak degilmisiz 18-22 yaslarinda hem okuduk hem calistik hem 3.00 üzeri ortalamalar yaptık

Ancak meslek kaygısıyla okulu uzatma arasında mekik dokuyan kardeşime ne demeli?? Şuan 3.sınıf ve çeşitli meselelerden dolayı bile okulunun uzama ihtimali var bizde bu durumu istemiyoruz. Sadece okuluna odaklansın başka işlerle uğraşıp dikkati dağılmasın diye düşünüyoruz. Bu arada annem yaşlı ve hasta, kardeşimle ilgilenecek takati yok kadının. Bu meselelerle ben ve babam ilgileniyoruz. Birde 2 kardeşiz sadece. Ayrıca annesi rolünde olmam burda önemli değilki sadece bir konuda yardıma ihtiyacı olan birinin bellirttiği alanda cevap istemesi neden konunun öznesini anne rolüne girip korumaya çalışmak olsun? Onun daha çok mutlu olmasının abla rolünde kalmamla bağlantısının olmadığı oldukça aşikar ki sondaki cümlenizi sanki onu tanıyor gibi söylemeniz de pek olmadı. Şimdi çok uzun açıklama yapamam. Sadece konuya odaklanın lütfen. Cevap için teşekkürler

Kardeşinizi tanımama gerek yok, abla abladır anne annedir. Ha annenizin ilgilenmesine gerek de yok, evlense çocuğu ilkokula başlayacak bir adam için 18 yaşında yeni üniversiteye başlamış biriymiş gibi konuşmanız garip sadece. Ama siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız, bulursunuz umarım, kolaylıklar

Başladık gene :) Sanırsın kendisi 18 olmadan insanlığa çağ atlattı. Güle güle.

Başladık gene :) Sanırsın kendisi 18 olmadan insanlığa çağ atlattı. Güle güle.
18 olmadan insanlığa çağ atlatmakla olayın bağlantısı nedir? Eşek kadar adamın peşinden ders ders diye koşup burs aramanız garip diyorum ki herkes garip dediğine göre sadece bana da garip gelmemiş. Eşimin okul taksitlerini ailesi ödedi o bile bana garip geliyor, garip çünkü

evet büyük başarı!
Kim kolay ulaşıyor ki hayallerine hedeflerine !
Çaba göstermeden düşüp kalkmadan başarılı olmak mümkün müdür ?
Ben henüz fakültedeyken ikinci sınıfta anne oldum.. tek başıma ailemden beş yüz km uzakta. Bebekle okula gittim derste emzirdim. O yüzden bana anlatamazsın canım özel hayat dertlerini. Mezuniyet belgem anlatır her şeyi..

Eklentiler

• E860A397-B887-4226-A23C-E4DADF57D0F3.jpeg
    109,3 KB · Görüntüleme: 50
Kendin 18 inde her şeyi yapabildinde durumu eleştirecek hakka sahipsin. Anlayamıyorsan yeminli tercüman bulduralım belki işine yarar.

Konu sahibi çok ilginçsiniz, cümleleriniz bir bana mı tatlı geldi acaba? Niye sinirlendiniz ki? Sizi eleştirmeden, sadece durum tespiti yapanlara bile tepki vermişsiniz. Malzeme ortada. Ona kimse burs vermez, bu yüzden de öneride bulunamamış kimse. Benim Marmara ve İstanbul Hukuk’ta okuyan arkadaşlarım Satürn, Vatan gibi elektronik mağazalarında tanıtım yapıyorlardı. Haftada birkaç gün oluyordu o iş, sürekli değil. Kafede part time çalışıyorlardı. Hukuk zor demişsiniz de o üniversitelerde okuyanlar bile aynı zamanda çalışabilmişse sizin kardeşiniz de pekala yapar. Biz de çalıştık okurken, ayıp değil ne var bunda? Bir an önce durumunun farkına varıp harekete geçse iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…