kızlar hepinize çok teşekkür beni dikkate aldınız maalesef benim kocam böyle ben 6 ay önce doğum yaptım eşimin eksiklikleri tabiiki var önceleri beni çok kıskanırdı hamileliklerim hariç çok üzülüyordum doğum sonrası hiç anlayışlı da olmazdı evlendiğimizde herkes ona çok güzel bikız almışsın diyodu banada damat çok şanslı diyolardı tabbii benimki kıskançlık krizine giriyodu ya şimdi işyerindeki bayan arkadaşlarına ince olan adam bana o kadar sert ki anlatamam ben ise önce kilolar gidecek seneye okul bitecek çocuklarda büyümüş oluyo işe girmek içinde uğraşacam bakalım ozaman kim sevgi için uğraşacak ha bu arada eşim 1.78 boyunda ve96 kilo göbeklide ben sesimi çıkarmıyorum ama
İnanmıyorum ben de yeminle böyle uzun boylu, kaslı bişey hayal etmiştim senin eşini. buraksefacım sen hemen bize katılıyorsun hayatım, kısa sürede kilolarını verip onun göbeğiyle dalga geçiyosun ve aynen sana yaptığı gibi baskı yapıyosun. Bunu yap lütfen. Yarın sabah sen de tartılıp kilonu ve boyunu yaz, listeye ekleyeyim, bu 5 gün aynen bizim yaptığımızı yap, sonraki yarışmada da tüm kilolarından kurtulacağından eminim. Bu tür sıkıntılarını içine atma lütfen, burda birbirimizi göremesek de aynı gönül birliği içerisindeyiz. Her zaman yanındayız, sadece kilo konusu değil, her türlü sıkıntını yaz rahatlarsın.