Kizlar yardim edin kabiz oldum 3 gundur tik yok napmam lazim
canım ben bu sorunu yıllardır yaşıyorum zaten kilo almamın en büyük nedeni de bu.
uzun vadede keten tohumunu yoğurda ya da çorbalara katarak,yarım ç.kaşığı kadar sorununu çözebilirsin.
kısa vadede çözüm için botany nin form çayını ya da doğadan ya da liptonun kayısı çayını öneririm.
ayy harikasın bende yapıcam öyle hadi bakalım inşallah işe yarar kuzum yaa..
79 u görmek istiyorum artıkkk
bi de kizlar size bisey daha soyleyeyim.300 gr en az veriliyor bunla 1 gunde.karpuz severiz hepimiz.500 gr karpuz 20 kb, ben 1 kilo yapiyorum 40 kb oluyor, mutfak tartim var onla tartiyorum. 1kilo kapruz zaten cok fazla.gun icerisinde beyaz peynirle yiyorum.beynir zaten 1 kb 200 gr 2 kb.gun icerisinde cok tok tutuyor.acikmiyorsun.ben kac kez iftari da sirf kapruzla yaptim 40 kb lik.yemek falan istemedi canim.zaten yer kalmiyor.ben gunluk tartildigim icin, dikkat ediyorum ne yaparsam daha hizli zayifliyorum diye.mesela karpuz ben de 500 gr etki yapti, yarim kilo gitmisti sabah uyandigimda.isteyen bi denesin bakalim
Benmde. 64.3 oldu cnmama 2 gunde atarim ben o kiloyu :) gunde -300, -400 gidiyo bu diyeti yaptgmda :) bugun tekrar kisitladm kndmi :) yarinda dikkt edicm ama asil sali gunu donusum muhtesem oluck :) he bu arada ben yaklask bi 6-7 gundur asiri yedigim halde 400-500 gr falan aldm anlasilan verdgmz kilolar azck dikkt edersek geri donmucek gb bi gun fazla kacirrsak ertesi gun dikkt edersek sanirim pek problem olmuck :)
Benmde. 64.3 oldu cnmama 2 gunde atarim ben o kiloyu :) gunde -300, -400 gidiyo bu diyeti yaptgmda :) bugun tekrar kisitladm kndmi :) yarinda dikkt edicm ama asil sali gunu donusum muhtesem oluck :) he bu arada ben yaklask bi 6-7 gundur asiri yedigim halde 400-500 gr falan aldm anlasilan verdgmz kilolar azck dikkt edersek geri donmucek gb bi gun fazla kacirrsak ertesi gun dikkt edersek sanirim pek problem olmuck :)
merhaba canim. ben de bu dieti uygulamak isterim,sen hic uyguladinmi? uyguladiysan nasil ve kac kilo verdin bi anlatirmisin?
ben ilac iciyorum diye dogru-duzgun aksamlari da yemem lazim,bi ara dans ediyodum ama iyne vurdurdugum icin hoplayip ziplayamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?