Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar yardim edin kabiz oldum 3 gundur tik yok napmam lazim

canım ben bu sorunu yıllardır yaşıyorum zaten kilo almamın en büyük nedeni de bu.
uzun vadede keten tohumunu yoğurda ya da çorbalara katarak,yarım ç.kaşığı kadar sorununu çözebilirsin.
kısa vadede çözüm için botany nin form çayını ya da doğadan ya da liptonun kayısı çayını öneririm.

çorba kaşığı demek istedim:)
bu arada iftardan önce tartıldığımda 69 olmuştum.
sevincimi paylaşmak istedim:)
hep istiyorum ama yaa!

Kayisi cayi aldm ise yaradi :) bide incir yedim ustunede ilik su ictim sanirim onunda etkisi oldu :) saol cnm benim 3 gundur kabizdm kilomda dusmuyodu sinir oluyodum eve gidimde yartilcm. İsteym smdi :)

selam kızlar benim kilo 3 gündür takıldı kaldı bide kabız oldum heralde ondan takıldı diyorum...
sizde de oluyormu takılma...kb geçmiyorum hatta 35-40 arası kalıyorum ama tık yok.. çok pis ağlayasım var...:2:

Son düzenleme:
55.7 kaldımı soooooooooooon 3.7 yehuuuuuuuuu herkes nasıl bakalım??? 2 gündür şişkinlik yaşıyodum iftardan sonra evde olmamanın ve yediğini kontrol edememenin dezavantajı buuuuu artık kontrol bende!

Başlık sessiz kalmış. Diyete halen devam ediyor musunuz? Yoksa bayram nedeniyle boşvermişlik mi var? :) Ben 40-50 kb sınırı içinde kalmayı başaramadım şu ana kadar ama normal zamanda 300 kb değerine ulaştığım düşünülürse son zamanlarda karbonhidrat alımımı hatırı sayılır bir ölçüde düşürdüğüm göz ardı edilemez :)

Başlık tekrar canlanırsa ben de bu diyetin sıkı bir uygulayıcısı olarak sizlerle paylaşımda bulunmak isterim.

Bayramın ilk günü benim de mecburi olarak güme gidecek :)

Kalabalık aile sofrasında yenen yemekler ve ardından bayram ziyaretlerindeki ikramlıklar derken ipin ucu iyice kaçtı :)

Her şeyden ölçülü yemeye gayret ettim ama ne kadar da ölçülü yesem kb sınırını korumak mümkün değil.

Eski mesajları okuyordum, karpuzla ilgili mesajlara denk geldim.
Karpuzun kb değerini neden 20 olarak hesaplıyorsunuz?
100 gr karpuzda bile 8 gr kb var, 500 gr karpuzda 40 kb oluyor bu durumda. 1 kilo karpuzdan bahsetmiyorum bile :)

Son düzenleme:
Daha önce mesajlarda verilen sitedeki değerlere baktım. Bazıları yanlış, sitedeki değerler esas alınırsa yanlış hesaplar olabilir. Bence yediklerinizin karbonhidrat değerlerini internette tek tek araştırın, sadece o siteye bağlı kalmayın.

Kizlar her ne kadar dikkat etmeye calissamda bayrm dolayisiyla arti nisanlimla ilk bayramimiz olmasi nedeniyle ipin ucu kacti ama bayrm bitiminde aynen devam ne guzel 63 u gormustum ama simdi 64 oldum gene bugun aksama kadar evdeym gene dikkt edicm he bu arada hepinize iyi bayramlar diliyorum :)

Bi haslanmis yumurta biraz peynir yarim dilim ekmek yedim kizlar tekrar donus yapmaya karar verdim sizleride beklyrm :)

ohhh be nihayet birileri uğramış buraya....benim kilo kaçamaklar yüzünden 63.4 e takıldı kaldı....
haydi gelin arkadaşlar artıkın....

Benmde. 64.3 oldu cnm ama 2 gunde atarim ben o kiloyu :) gunde -300, -400 gidiyo bu diyeti yaptgmda :) bugun tekrar kisitladm kndmi :) yarinda dikkt edicm ama asil sali gunu donusum muhtesem oluck :) he bu arada ben yaklask bi 6-7 gundur asiri yedigim halde 400-500 gr falan aldm anlasilan verdgmz kilolar azck dikkt edersek geri donmucek gb bi gun fazla kacirrsak ertesi gun dikkt edersek sanirim pek problem olmuck :)

merhaba canim. ben de bu dieti uygulamak isterim,sen hic uyguladinmi? uyguladiysan nasil ve kac kilo verdin bi anlatirmisin?
ben ilac iciyorum diye dogru-duzgun aksamlari da yemem lazim,bi ara dans ediyodum ama iyne vurdurdugum icin hoplayip ziplayamiyorum.

evet aynen öyle oldu benimde 500 gr filan fark etti sonra tekrar 63.4 oldu....kiloları bir verebilsek dediğin gibi arada bir kaçamak olsada dikkat etmeyi öğrendik....

Canim ilac kullandigin icin zararli olurmu olmazmi bilmiyorum doktorunla bi konus istersen ona danismadan yapma bence ben yaptim bi haftada 1.8 kilo verdim yaklasik 2 kilo ama bence sen once doktoruna danis cnm ilaclarna yan etkisi olabilir bu diyetle ilgili bi yazida ilac kullananlar icin bide tam hatirlamiyorum ama bazi hastaliklar icin uygun degilmis o yuzden doktor kontrolunde olmasi daha iyi olur bence sonucta sagligin daha onemli tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…