kilzar benim pc de sorun var giremiyorum.ama sunu bilin ki 3 gunde 3 kilo verdim 80 kilodayim.50 kb yaptim yine her zamanki gibi.sirf cikolatayla besleniyorumbazen cikolatali dondurmayla.seviyorum bu diyetiiiiiiiii bu arada proteini kac gundur hic tuketmiyorum.kuscam yoksa.yani sirf kb ile verdim kilolari
hay maşallahh yakında bana ulaşacan kızzzzdün yedigim çikolata etkisini gösterdi 56 ym bugün :)
selam karbonhidrat arkadaşlarım...
.sizler süpersiniz ....sizin sayenizde kilo vermeye başladım nihayet ....
ve bugün 62.7 ile başladım güne ....
Başlangıç Tahihim: 9 Ağustos....63.9 kg
10 Ağustos....63.3 kg
11 Agustos...63.2 kg
12 Ağustos...62.9 kg
13 Agustos...62.7 kg nasıl gidişatım arkadaşlar....
birde birşey soracam cola-zeronun üzerinde 0 karbanhidrat yazıyo acep doğrumudur....
o asitli şeyler o kadar masummudur emin değilim ya
kilo almadığın sürece başlangıç iyidir, candır be gardaşşş
teşekkür ederim canım, cevapladığın için
ben senin kilona inebilsem değme keyfime....
Ahh bnm kilo sabit dglki hop iniyo hop cikiyo 55. 56 yarn 54 53 sonraaa 5252den sonra sabitlemek hedefmminsallah snde hedefkilona ulasirsn
kizlarrrr ben 79 u gordummmmmkac gundir cikolatalar falan takilyorum.ama kb yi gecmiyorum tabiki.bugun en sonunda bakiyim dedim bi nasil olmusum diye evet 79 hedef kiloma 4 kilocuk kaldi
kizlarrrr ben 79 u gordummmmmkac gundir cikolatalar falan takilyorum.ama kb yi gecmiyorum tabiki.bugun en sonunda bakiyim dedim bi nasil olmusum diye evet 79 hedef kiloma 4 kilocuk kaldi
Sevgili kb arkadaslarım hemencicik kilomu arz edeyim 76.8 oleyt oleyt
aha bi ben mikaldım 79 u göremeyen yaa
pegasus harikasın bende yiim madem bitek çikolata mı yedin başka bişe yemedinmiiii
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi banada gaz verin bende bayrama kadar olayım 79
ivveeeettt iftara 100 gr lik cikolata yedim.baskada bisey yemedim.,bugun de yarim simit yicem baskada bisey yemicem.protein tuketmiyorum.daha hizli gidiyor kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?