Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Nası yaaa 3 gunde 3 kilo diskalifye edildinnnn
Tebrikler tatlim harikasin bu cuma hesaplama yapmadık ama haftaya Ramazan 1. Cisi seciyoruzzzz

hay maşallahh yakında bana ulaşacan kızzzz dün yedigim çikolata etkisini gösterdi 56 ym bugün:)

selam karbonhidrat arkadaşlarım...
.sizler süpersiniz ....sizin sayenizde kilo vermeye başladım nihayet ....
ve bugün 62.7 ile başladım güne ....

Başlangıç Tahihim: 9 Ağustos....63.9 kg
10 Ağustos....63.3 kg
11 Agustos...63.2 kg
12 Ağustos...62.9 kg
13 Agustos...62.7 kg nasıl gidişatım arkadaşlar....
birde birşey soracam cola-zeronun üzerinde 0 karbanhidrat yazıyo acep doğrumudur....

o asitli şeyler o kadar masummudur emin değilim ya

kilo almadığın sürece başlangıç iyidir, candır be gardaşşş

GunAydn kizlar bugun ayni kilomdaym ama dun 50 kb yaptm sanirim ondn bugun yine dusurucem 25-30 a bakalim yarim 63.5 u gorebilckmiyim :)

Ahh bnm kilo sabit dglki hop iniyo hop cikiyo 55. 56 yarn 54 53 sonraaa 52 52den sonra sabitlemek hedefmminsallah snde hedefkilona ulasirsn

benimde bugün dünden 100 gr fazla çıktı....neden acaba... fazla kaçırdım galiba...
canım örnek menüler yazsana ne içiyorsun, ne yiyorsun filan bizede örnek olur..

amanin benimi örnek alcan

şimdi canımcım şöyle diim ben diyet yapmak istemediğimden kilom kafayı yemiş durumda:) saglıklı beslenme yöntemleriyle dengede durmak istiyorum.Diyet dediğin bugün kilo verdirir yarın aldırır bence... ekmek tüketimini azalttım ve dün çikolatayı kesin olarak bıraktım-inşallah :)

spor o kadar düzensizkii haftada 2 gün üst üste süper gidiyo sonra misafir geliyo yada ben misafir olup kalmaya gidiyorum bitiyo olmuyo:)

asitten uzak duruyorum.Mideme söz geçirme taraftarıyım ben ödül yada ceza olarak yemek yemektende kaçınıyorum.. su vakfından kiloma göre kaç lt su iççmem gerektiğini ögrendim dünden beri miktarınca su içer oldum:) tatlıyı baya azalttm. dedim ya ben dengeli ve saglıklı beslenme taraftarıyım:) erik kompostosuyla ve kuru kayısıyla takılıyorum arada karışık benim anlıycagın henüz düzene oturamadı çnkü topicleri inceliyorum hala anlamaya çalışıyorum nasıl beslenmem gerektiiğini... diyet konularında süper paylaşımlar yapılmış farmasi, türkmen gelini, hcr35 incele bence bunları aklında beliriyo en azndan:) umarım yardımcı olmuşumdurrr

kizlarrrr ben 79 u gordummmmm kac gundir cikolatalar falan takilyorum.ama kb yi gecmiyorum tabiki.bugun en sonunda bakiyim dedim bi nasil olmusum diye evet 79 hedef kiloma 4 kilocuk kaldi

kizlarrrr ben 79 u gordummmmm kac gundir cikolatalar falan takilyorum.ama kb yi gecmiyorum tabiki.bugun en sonunda bakiyim dedim bi nasil olmusum diye evet 79 hedef kiloma 4 kilocuk kaldi

Canim çok sevindim senin adına hadi bakalım yaaa 75 hedefe cok az kaldı canı gönülden kutluyorum

yeniler beni tanımayıp, sen de nerden çıktın diyebilirler:)
ben eski ve kararsız üyelerdenim:)
diyete devam edemediğim için yazmıyorum ama takipteyim.
kilo verdiğinizi görmek güzel:)
sevgiler ve kolaylıklar diliyorum.

aha bi ben mikaldım 79 u göremeyen yaa
pegasus harikasın bende yiim madem bitek çikolata mı yedin başka bişe yemedinmiiii
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi banada gaz verin bende bayrama kadar olayım 79

benim de canım çekti sizleri okuyunca.ben de bildirim yapmak istiyorum eski günlerdeki gibi:)
69,7
aylardan sonra ilk kez 6lı rakamları gördüğüm için mutlu ve gururluyum.
kilo vermemim nedeni ramazan ayında olmamız.yiyemiyorum:)
yuppi!

aha bi ben mikaldım 79 u göremeyen yaa
pegasus harikasın bende yiim madem bitek çikolata mı yedin başka bişe yemedinmiiii
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi banada gaz verin bende bayrama kadar olayım 79

ivveeeettt iftara 100 gr lik cikolata yedim.baskada bisey yemedim.,bugun de yarim simit yicem baskada bisey yemicem.protein tuketmiyorum.daha hizli gidiyor kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…