kizlar bu arada gazli icecekler, light bile olsa kilo verme hizini yavaslatiyor.kendimde test ettim.cok tuzlu yemek te kiloyu artiriyor hatta.o yuzden gazli icecek, fazla tuzlu seylerden uzak duruyoruz.boyle tecrubeye sabit olaylar olunca sizlerde yazin faydalanalim.daha hizli verelim, yaz bitiyor, citir olalimmmmmmm
evet haklısın yaa bende ne zaman kolayı abartsam az veriyorum sanki azalttım bende içmicem fazla..
birdeee tuzz evet tuzuda abartmamak lazım ...
bu cuma 7 leri görmecesine varmısın pegasus ..bak gadriell gördü bakalım 2. olarak kim görücek
yoksa 7 leri görmede de sonuncu olarak adımı büyük harflerle yazdıracakmıyım
hadi bakalim 7 leri gormeye yarisalim.buyuk ihtimal birinci gadriel oluyor.2cilik icin savasalim.kim daha once 79 olursa hemen hbr versin
anlaştık ben bugün 80,3 tüm haberin olsun yarınn büyük gün olabilirrr
pegasuss böyle acıtasyonlarla bizi kandıramassınicinizde en sisko benmiyim yani
pegasuss böyle acıtasyonlarla bizi kandıramassınsen naapıp eder benden önce görürsün 79 uu tombik benim benn
yok kiz senin artik kilo degil gr larin kalmis 79 a
kizlarrrrr masallah topigi ne güzel canlandirdiniz motivasyonunuz süper insallah hep böyle devam edersiniz ve en kisa sürede ideal kilonuza inersiniz
20 dk sonra evden cikiyoruz ve bu gece türkiye yolcusuyum 1,5 ay sonra gelicem
hepinize basarilar görüsmek üzere
66 mı ..ah ahh hayalimdeki kilo allahım duy sesimi bende 66 olayım
cuma günkü kilonu hatırlıyorsan katılabilirsin ama cumartesi :ve bugün karbonhidrat sayımı yaptınmı ...yapmadıysan haftaya alalım seni listeye haksızlık olmasın sana
Eki Görüntüle 480973
bi çizelge yaptım recim kardeşliği adına
şimdi bu çizelgeyi ilk yazıştığımız msjlara bakıp doldurdum ...
ama itiraz eden varsa değiştirelim ...( mesela gadriel 80 demiş ama sonra sanırım biraz alıp tekrar vermeye başlamış bu konuda gadriel bizi aydınlatırsan süper olur ona göre başlangıç kilonu yazarız tatlım...
bu arada biz pegasus gadriel ve ben olmak üzere ramazanın 1. gününden beri burdayız ve diyet yapıyoruz ilk hafta yarışma yapmadık ama baya kilo verdik ...
kendilerini bu hafta cuma günkü tartılmaya katmak isteyen arkadaşlar 3 agustos cuma günkü kilolarını söyleyip isimlerini çizelgeye yazdırabilirler ...
sevgilerr
Oyle bi soylednki cnm kndimi bian zayif hissettim:) son 6 ayda 8 kilo aldm buda beni cok uzdu dikkt ettm ama kilo veremedm sonra kalori sayimi iseyaradi simdide bunu denemek istiyorum cuma ya kadar kendimce takiliyim o zmn ben cuma gunku kilomla yarsmaya bnde katiliyim
Tatlım tam da dediğin gibi oldu sonrada iki kilo aldım ya en iyisi 82 yazalım da daha havalı olsun demi :
Oyle bi soylednki cnm kndimi bian zayif hissettim:) son 6 ayda 8 kilo aldm buda beni cok uzdu dikkt ettm ama kilo veremedm sonra kalori sayimi iseyaradi simdide bunu denemek istiyorum cuma ya kadar kendimce takiliyim o zmn ben cuma gunku kilomla yarsmaya bnde katiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?