Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım öncelikle beni dikkate alıp cevap verdiğin için sonsuz tskler
sabahları bir bazen de sadece yarım çavdarlı ekemk yiyorum peynir yada yumurta ama ikisini bir arada değil
öğlenleri ki çoğu zaman öğle sonrasını buluyor sebze yiyorum
akşamları da bişi yemiyorum son üç gündür birde dediğim gibi sürekli çeşit çeşit çaylar
işte böyle ama sanırım vucudumun direnç noktası bu ama sankii bugun indim :) ama emin değilim tabi

hilkay tatlımmm bugun 79.9 u gördüm vallahi de gördüm nasıl mutluyum anlatamam

aysss ben seni tebrik ederim.bak aglaya aglaya 7 li rakamlara ilk sen gectin kiskandimmi ? EVEEETTTTTTT bak boyle devam.kilo vermeme olayi olamaz zaten bu diyette.simdi hedefin 75 kilo olsun.kisa surede sen onuda yaparsin.hikay zaten adet doneminde.,bu haftanin 1 cisi sen olucaksin

bu arada ekmek yiye yiye galiba kilo aldim.burada diyet yapmak cok zor.carsamba donuyoruz.o zamana kadar zar zor diyeti yapmaya calsiiyorum ama yapamiyorum.eve gelince rahat yapa bilicem.olsun yani hizli bi sekilde veriliyor nasilsa.cumaya kadar bari 82 den yukari cikmasam

tatlım bir hafta yazamayacaksın sanmıstım bu arada tebriklerin için tsk ediyorum
sende orayı kafana takma bu kadar çarsamba gunune kadar bari yogurt yada salata yada meye yesen canım olmuyor mu onları da mı sevmıyorsun kiii uzulme biz burdayız

3 gundur aç uyuyorum canım ama azmettim dediğin gibi ağlaya ağlaya indim ama deamı gelir inşşşş
hadiiii peşimden yetişin hadiiii

kilo yarışınamı girdiniz siz bakiimmm
acayip ilham verici tebrik ederim!

bende dahil olabilirmiyim karbonhidrat diyeti yarışına, ki öyle bi yarış varsa şayet
merhaba hoşgeldin cuma günkü kilonu net olarak hatırlıyorsan bu cuma tartılacağız..geçen hafta 1. pegasus oldu...
bakalım bu hafta kim olacak

66 mı ..ah ahh hayalimdeki kilo allahım duy sesimi bende 66 olayım
cuma günkü kilonu hatırlıyorsan katılabilirsin ama cumartesi ve bugün karbonhidrat sayımı yaptınmı ...yapmadıysan haftaya alalım seni listeye haksızlık olmasın sana

hilkay tatlımmm bugun 79.9 u gördüm vallahi de gördüm nasıl mutluyum anlatamam

yaaa gadriel benimde az kaldı sanırım 80,3 ü gördüm bendeee bugün nasıl sevindim ...
az kaldı gibi bi 78 lere insek şu 80 den kurtulsak devamı gelir yine 80 görmemek için kaçamak yapmayız frene basarız bence...darısı benim başımaaa
tebrikler tatlımm...
başkalarının seni üzmesine sakınn izin vermee sakınnn )
bak çatır çatır veriyorsun işte ...

hehe evet ben adet dönemindeyim ben artık haftaya 1. olayım bu hafta 1. gadriellllll hem haketti demi fazlasıyla 7 leri ilk gadriel gördü

3 gundur aç uyuyorum canım ama azmettim dediğin gibi ağlaya ağlaya indim ama deamı gelir inşşşş

heran yetişebilirim söylemedi demeyin cuma günü 78 dersem şok olmayın
önce ben şok olayım sonra siz
şaka 78 nerdeee ...
yani bu cuma zor tabiii..
zaten bu hafta favorim gadriel

devami gelir tabiki.istedikten sonra her sey yoluna girer.hele bi 75 i gor.o zaman elbiselerin nasil sexy durdugunu goreceksin.pes etme bak.4kilocuk var 75 olmana.simdi pes edersen, kucuk bile olsa kacamak yaparsan tekrar 8 li rakamlara geri donmek an meselesi.sen vucudun direncini kirdin bi kere.ustune ustune git kazanan sen olucaksin.beynimiz midemize soz gecirsin,midemiz beynimize degil.olsun cnm ben o kiloyu veririm gene,carsamba donuyoruz zaten.aldiklarimi kisa surede veririm INSALLAH..cunku vucuda oturmasina izin vermiyecegim.

heran yetişebilirim söylemedi demeyin cuma günü 78 dersem şok olmayın
önce ben şok olayım sonra siz
şaka 78 nerdeee ...
yani bu cuma zor tabiii..
zaten bu hafta favorim gadriel
kizim varya sende benden once 7 li rakamlari gorursen artik kafami duvarlara vurucam ilk ben gorucektim ama, bu benim hayalimdi.caliyosunuz hayalimi.saka bi yana boyle yaris halinde devam edersek motive olmus oluruz, kilolari tikir tikir veririz.hatta benim bi onerim var.eylulun 1 i herkes eski ve yeni halinin fotolarini koyucak.sadece vucut, yuz olmasi gerekemz.1aya eminim 10 kiloya kadar veririz

hehe evet ben adet dönemindeyim ben artık haftaya 1. olayım bu hafta 1. gadriellllll hem haketti demi fazlasıyla 7 leri ilk gadriel gördü

ama adet doneminde 200 gr bile versen kalici oldugunu unutma.yani aslinda guzel kilo verme donemi o donem.o yuzden cuma yazarsin ne kadar kaybettin diye.bakalim belki gadrieli gectin

anlaştık bana uyar :d 1 eylülde hodri meydann ...şurda ne kaldı 1 eylüle
sevgili pegasus ekmek ye sen sakın aç kalma dönünce verirsin
senden önce 7 leri görim de ben

ama adet doneminde 200 gr bile versen kalici oldugunu unutma.yani aslinda guzel kilo verme donemi o donem.o yuzden cuma yazarsin ne kadar kaybettin diye.bakalim belki gadrieli gectin

evet kalıcıymış haklısın :)
amaa gadrieli geçeceğimi sanmam belkide geçerimmm belli olmazzzz dönüşüm muhteşem olabilir bu hafta 3. olmak zoruma gitmiş olabilirrrr

anlaştık bana uyar :d 1 eylülde hodri meydann ...şurda ne kaldı 1 eylüle
sevgili pegasus ekmek ye sen sakın aç kalma dönünce verirsin
senden önce 7 leri görim de ben

gecin dalganizi tabi sizi de gorucem misafirlikte 7 li rakamlari bu hafta bende gorucem.bak misafirlikte olaraktan gaza geldim.ac gezicem uleyynnnnn

kizlar bu arada gazli icecekler, light bile olsa kilo verme hizini yavaslatiyor.kendimde test ettim.cok tuzlu yemek te kiloyu artiriyor hatta.o yuzden gazli icecek, fazla tuzlu seylerden uzak duruyoruz.boyle tecrubeye sabit olaylar olunca sizlerde yazin faydalanalim.daha hizli verelim, yaz bitiyor, citir olalimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…