Birincisi öyle arkadaş olmaz olsun, çok ayıp onlara. İkincisi arada duraklamalar normaldir. 25 lerde tutarken neler yiyorsun, yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Her ne kadar pegasus için prtein almamak işe yarıyor olsa da uzun vadede bu rejimi sürdürebilmek için protein ve doğru karbonhidrat alarak, bünyeyi aç bırakmayıp metabolizmayı yavaşlatmadan devam etmek gerekiyor.
kilo yarışınamı girdiniz siz bakiimmm
acayip ilham verici tebrik ederim!
bende dahil olabilirmiyim karbonhidrat diyeti yarışına, ki öyle bi yarış varsa şayet
hilkay tatlımmm bugun 79.9 u gördüm vallahi de gördüm nasıl mutluyum anlatamam
bu arada ekmek yiye yiye galiba kilo aldim.burada diyet yapmak cok zor.carsamba donuyoruz.o zamana kadar zar zor diyeti yapmaya calsiiyorum ama yapamiyorum.eve gelince rahat yapa bilicem.olsun yani hizli bi sekilde veriliyor nasilsa.cumaya kadar bari 82 den yukari cikmasam
aysss ben seni tebrik ederim.bak aglaya aglaya 7 li rakamlara ilk sen gectinkiskandimmi ? EVEEETTTTTTT bak boyle devam.kilo vermeme olayi olamaz zaten bu diyette.simdi hedefin 75 kilo olsun.kisa surede sen onuda yaparsin.hikay zaten adet doneminde.,bu haftanin 1 cisi sen olucaksin
merhaba hoşgeldin cuma günkü kilonu net olarak hatırlıyorsan bu cuma tartılacağız..geçen hafta 1. pegasus oldu...kilo yarışınamı girdiniz siz bakiimmm
acayip ilham verici tebrik ederim!
bende dahil olabilirmiyim karbonhidrat diyeti yarışına, ki öyle bi yarış varsa şayet
Kizlar merhaba.
Kalori sayimiyla 2 bucuk kilo verdim ve 2 haftadir diyet yapmadgm halde kilo almadm dikkt ettm yediklerime ama cok deil tatlida yedim cikolatada :) simdide bu diyeti denemek istiyorum bide okuduklarimdn gaza geldim suan 66 kiloyum hedefim 58 2 haftada bu diyeti deniycem benide yarismaya dahil edermisiniz gayet motive edici gozukuyor :)
hilkay tatlımmm bugun 79.9 u gördüm vallahi de gördüm nasıl mutluyum anlatamam
aysss ben seni tebrik ederim.bak aglaya aglaya 7 li rakamlara ilk sen gectinkiskandimmi ? EVEEETTTTTTT bak boyle devam.kilo vermeme olayi olamaz zaten bu diyette.simdi hedefin 75 kilo olsun.kisa surede sen onuda yaparsin.hikay zaten adet doneminde.,bu haftanin 1 cisi sen olucaksin
3 gundur aç uyuyorum canım ama azmettim dediğin gibi ağlaya ağlaya indim ama deamı gelir inşşşş
hadiiii peşimden yetişin hadiiii
3 gundur aç uyuyorum canım ama azmettim dediğin gibi ağlaya ağlaya indim ama deamı gelir inşşşş
hadiiii peşimden yetişin hadiiii
kizim varya sende benden once 7 li rakamlari gorursen artik kafami duvarlara vurucamheran yetişebilirim söylemedi demeyin cuma günü 78 dersem şok olmayın
önce ben şok olayım sonra siz
şaka 78 nerdeee ...
yani bu cuma zor tabiii..
zaten bu hafta favorim gadriel
heheevet ben adet dönemindeyim ben artık haftaya 1. olayım bu hafta 1. gadriellllll hem haketti demi fazlasıyla 7 leri ilk gadriel gördü
kizim varya sende benden once 7 li rakamlari gorursen artik kafami duvarlara vurucamilk ben gorucektim ama, bu benim hayalimdi.caliyosunuz hayalimi.saka bi yana boyle yaris halinde devam edersek motive olmus oluruz, kilolari tikir tikir veririz.hatta benim bi onerim var.eylulun 1 i herkes eski ve yeni halinin fotolarini koyucak.sadece vucut, yuz olmasi gerekemz.1aya eminim 10 kiloya kadar veririz
ama adet doneminde 200 gr bile versen kalici oldugunu unutma.yani aslinda guzel kilo verme donemi o donem.o yuzden cuma yazarsin ne kadar kaybettin diye.bakalim belki gadrieli gectin
anlaştık bana uyar :d 1 eylülde hodri meydann ...şurda ne kaldı 1 eylüle
sevgili pegasus ekmek ye sen sakın aç kalma dönünce verirsin
senden önce 7 leri görim de ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?