- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
kızlar bende bu diyetle baya bir kilo verenlerdenim
ancak sayfaları okudukça bu diyette lıght yogurt ve süt içilebilir
yazıldığını gördüm
sakınnnnnn
zira bu diyette aamaç yağdan kısmamaktadır
çünkü bir besinin yağ orannı ne kadar düşükse kb orannı o kadar yüksektir unutmayın
illada yoğurt süt tüketecekseniz en yağlı olanu
seçmelisiniz
danışmak istediğiniz her konuda yardımcı olabilrim
herkese bol kilo vermeler
bir önceki msjm nereye gitmiş anlamasamda olsun ben yazmaya devam ediyorum
bugun ilk günümdü bu diyette normalde birşey yemediğim için zaten bugun ilk defa birşeyler yedim ve 30 puanla günü kapatıyorum
ama sanırım depresyondayım ve durmadan ağlıyorum buraya yazmak rahatlatıyor sanki gerçi kimse yok ama olsun ben yazmaya devam edicem elbet birileri gelir demi herkese ii akşamlar
Benim bugün karbonhidrat diyetinde 1.günüm önceki 5 gün dukanın saf protein diyetini yapmıştım tam da sebzeli güne geldiğimde karbonhidrat diyetine başladım.Dukanla 5 günde 2 kilo verdim ama mahvoldum bir de light ürünleri hiç sevmiyorum sebze de olunca bu diyet bana çok cazip göründü.Şu an 69 kiloyum 161cm boyum hedefim 56 kilo
Bugün yediklerim
sabah : 1 salatalık(4kb.),100gr beyaz peynir(1kb.)
ara :25gr ciğer(1kb)
öğlen: 2 tatlı kaşığı yulaf kepeği(10kb bu tahmini çünkü baktım 1 tatlı kaşığı un 5kb.,yulaf kepeğinin 100gramında 60 ünite karbonhidrat var eksiği fazlası tahmini 10),bir çorba kaşığı yoğurt,1yumurta ile hazırladığım krep(toplam 13kb diyelim)yanında beyaz peynir-1 salatalık(4kb.)
ara:dondurulmuş olanından 2 tane hamburger köftesi(2kb.)
akşam: 3 hamburger köftesi(3kb.),1 bardak ayran(6kb.),1salatalık(4kb.)
sütlü kahvelarime de dibinde biraz süt ekliyorum 6 karbonhidratta o olsun toplam 44kb. bilmiom işallah zayıflarım :)
hepimiz zayıflarız
Merhaba hilkay cim dediğin gibi kimsesizler yok ama biz varız bugün ben cok dikkat edemesemde yarın tam gaz devam ben 1.67 boyundayim yogun ölüme diyetiyle 10 kilo verdikten sonra 80 oldum ama bilmiyorum. Sen neler yiyorsun nasıl gidiyor
merhaba gadriel...evet biz varız bi süre idare edebiliriz...sanırım ramazanda takipeden fazla kişi yok...
olsun döndüklerinde onlarada sürpriz olur :))
ben sahurda bir bardak süt ve birazda peynir yiyorum...
iftarda ise 40-50 arası normal yemeğimi yiyorum ama asla tatlı fln yemiyorum ...şerbetli şerbetsiz hiçbişi yemiyorum...
bir küçük kare bitter çikolata yiyorum şekersiz kahveyle ...2-2,5 litrede su...hiç spor yok ...halim kalmıyorbirde 10 kilo süpeerr ne kadar zamanda verdin ?ramazan bittiğinde 10 kilo vermiş olsam ne kadar mutlu olurdum :))
MERHABA bende bu dıetı yapıyorum ve sıze bır ıkı sey sormak ıstıyorum ben 2 ayda 9,1 kg verdım bu dıetle fakat son 15 gunde 20-25 tuttugum karbon degerını 35-40 a cıkardım sızce dogrumu yaptıgım sey? bu kılo verme hızımı engellermı? bıde lıght dondurma yanı ıcınde seker yok dıyabetler ıcın yapılandan ondan 30-40 gr yememde sorun varmı? bıde ben yogurt vs de cok yemıyorum karbonu yuksek dıye daha cok yumurta peynır yyorum???
Benim bugün karbonhidrat diyetinde 1.günüm önceki 5 gün dukanın saf protein diyetini yapmıştım tam da sebzeli güne geldiğimde karbonhidrat diyetine başladım.Dukanla 5 günde 2 kilo verdim ama mahvoldum bir de light ürünleri hiç sevmiyorum sebze de olunca bu diyet bana çok cazip göründü.Şu an 69 kiloyum 161cm boyum hedefim 56 kilo
Bugün yediklerim
sabah : 1 salatalık(4kb.),100gr beyaz peynir(1kb.)
ara :25gr ciğer(1kb)
öğlen: 2 tatlı kaşığı yulaf kepeği(10kb bu tahmini çünkü baktım 1 tatlı kaşığı un 5kb.,yulaf kepeğinin 100gramında 60 ünite karbonhidrat var eksiği fazlası tahmini 10),bir çorba kaşığı yoğurt,1yumurta ile hazırladığım krep(toplam 13kb diyelim)yanında beyaz peynir-1 salatalık(4kb.)
ara:dondurulmuş olanından 2 tane hamburger köftesi(2kb.)
akşam: 3 hamburger köftesi(3kb.),1 bardak ayran(6kb.),1salatalık(4kb.)
sütlü kahvelarime de dibinde biraz süt ekliyorum 6 karbonhidratta o olsun toplam 44kb. bilmiom işallah zayıflarım :)
hepimiz zayıflarız
Foruma da giden gelen yok.....
Diyeti araştırmaya çalışıyordum da bir forumda bu diyetin 40'lı yıllardan bugüne geldiği halen de Amerikada ve Avrupa'da hava kuvvetlerindeki pilotlara uygulatılan bir diyet olduğu yazıyordu.Yalnız 15-20kg fazlası olanlar bu diyeti 6 ay uygulamalıymış.İlk haftada 2-3kilo 5-6 haftada 7 kilo verdiriyormuş
bir de puanlı diyet diye birşey var puanlar aşağı yukarı tutuyor meyvalar hariç sebze puanları filan karbonhidrat diyetiyle aynı.Onda kadınsanız 35i erkekseniz 55'i geçmeyin diyor acaba yanlış mı yapıyoruz.Gerçi yine en ayrıntılı ölçüleri Ebru Akın-Karbonhidrat diyeti sayfasında buldum.Gıdaların üzerinde yazan 100gr üzerinden karbonhidrat oranları olduğu orda yazıyordu.
Bu arada kendime düşük karbonhidratlı bir çorba tarifi de yaptım yarına hazırlık :))))
1çorba kaşığı un(8kb.)
1domates(6kb.) salçayı bilmiom şimdilik
isteğe göre yağ,baharat,tuz
2 buçuk su bardağı su yada isteğe bağlı tavuk yada et suyu
üstüne kaşar peyniri rendesi olabilir.
Unu yağla kavurup üstüne rendelenmiş domatesi ekliyoruz.Sonra 3 su bardağı suyu ilave ediyoruz isteğe bağlı tavuk yada et suyu da olabilir.İçine tavuk,et parçacıkları,üstüne kaşar peynir vb. ilave edebilirsiniz.Kaynayana kadar kaşıkla karıştıryoruz :)
Çorbamız hazır.Bizim evdeki kaselere göre ortalama üç kase çorba çıkıyor.
Bu da demektir 1 kase çorba 5kb.
Canım ben 5 haftada verdim ama kötü bir deneyim yasadım. Oncesi kendi basıma diyet yaparak verdim 4 kiloyu sonrasında ise mezoterapi ve LPG paketlerine yazıldım ve orda ki sözde Dr bana karbonhidrat diyeti vermeye çalıştı ama ölümüne bir diyet fi cok yanlış ti hersey yasaktı ve sağlığımdan oldum gerisini öle verdim şimdi ise bunu yapıyorum bakalım vereceğiz ins
anlıyorum canım 10 kilonun 10 uda karbonhidrat değil diyorsun ...5 hafta iyi bir süre yinede tebrik ederim valla...
ben yarın tartılıcam kısmetse hemen yazarım bakalım verebilicem mi verebilirsem yazarım detayları ...
haydi destek olalım birbirimize verelim ramazanda şöyle hatrı sayılır bir kilo...mesela 10 kilo
umarım ramazan dönüşü kalabalıklaşır burası eskisi gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?