aylincim üzülme. akşama telafi edersin olur biter. hem arada azcık kaçamak olur.
selinin yazdıklarını okuadınmı arada kaçamaklar yaptığı halde ne kadar çok kilo verdi.
sonunda bu sabah tartıldım selincim...
başlangıç kilom 114.8
şimdiki kilom 112,5
hedef kilom 75
2,3 kilo vermişim 5 günün sonunda. çok mutluyum çok mutluyum çok mutluyum kaydirigubbakcemile2zemuszemus
kızlar SABAH : 1 light tost ; 5 zeytin; 1 domates 1 salatalık 1 avuç dereotu / ÖĞLE ; 5 adet ızgara köfte 1 bardak ayran / AKŞAM ; 1 porsiyon tavuk pirzola salata gece 1 bardak süt ..aralarda yeşilçay ve 3 dilim hindi salam .... aç ve halsiz kalmadan zayıflatan tek diyet bu bence ....70 kilo başladım 63 kilo olarak devam ediyorum.....hedef 1 gustosa 55 kilo olarak girmek....RABBİM HEPİMİZİ SAĞLIK VE GÜZELLİKLE ZAYIFLATSIN İNŞALLAH....
herkese selam bu sabah tartıldım yine vermişim kilom 75.8kg
gülsarı
boy 160
kilo 75.8
ölçülerimide ayrıca mezure alınca eklerim oyuzden vucut ölçülerini bence haftaya yazalım derim
bu arada haftada 4 yada 5 gün bfite gidiyorum 30dk istasyon yönetim spor yapıyorum ardından yürüyüş bandında 1600-1700 metre arası yürüyorum hergün.
bugün yediklerim
sabah
1 küçük domates
1 orta boy salatalık
haşlanmış yumurta
bir cavdarlı simit
beyaz peynir
öglen
4 adet ucgen peynir
3 catal tavuk snitzel
ara bir bardak süt
aksam
ızgara et
yogurt
kac ettiki bunlar ?
menüm: bugün kacti biraz sanirim puan olarak
sabah:
2 yumurta
yarim dilim ekmek 8p
peynir 1p
=9p
öglen:
döner (pakete baktim 3,5puan diyo kafam karisti, 0 mi 3,5 mi(( ) ???
salata 8p
=8p ??
ara:
1 elma( 16p
=16p
aksam:
pirzola tavada 0 puan mi? (icinde biber domates sosu vardi (2p diyeyim)
cacik (7puan diyelim ay hic bilemiyorummm offf)
2 yudum cilek suyu
2 yudum kola
offf
40 puan mi????? hic bilemiyorummm
3litre oldu sanirim
yürüyüs yarim saat diyelim
Tatlım boyun kaçtı yaa, unutmuşum.
Tatlım, toplamda 50 diyelim bugünkü menüne, hesapladım öyle çıkıyor, ortalamasını alalım. Su tüketimin harika, yürüyüşü 1 saate çıkarabilsen keşke.
abla dünkü kilom 88,4 idi... boyum 168, bende yazayim unuttuysan :)
Tatlım, toplamda 50 diyelim bugünkü menüne, hesapladım öyle çıkıyor, ortalamasını alalım. Su tüketimin harika, yürüyüşü 1 saate çıkarabilsen keşke.
Yok canısı, hepsini kaydettim dün, menü yazanları da kaydediyorum, güzel bir çalışma oluyor. İki gün olmasına rağmen kimin nerde hata yaptığını görmeye başladım. Hafta bitince hepsini tek tek irdeleyeceğiz.
valla hic kosu bandina cikasim yok...
yarin cok dikkat edicem ins
abla SOSIS kac puan???????
ben bugün sandiviç ekmeği büyüklülün de simit yedim için de kaşar vardı.aşaı yukarı 1,5 simit desek 1 simit de 25 karbon bu da olsun olsun 35 karbon
10 tane küçük sosis(sanırım ikisi 1 parmak sosis ediyo) 1 karbon
azcık patates kızartması:) eh buda en az 20 karbon
1 kaşık mayonez:) 1 krbn
1 tane küçük dondurma (7 karbon)
ve henüz saat 9 bile değil ama sanırım karpuz yerim sadece yani inş:)
ben geçtiğimiz hafta sporsuz denedim bu hafta sporla deniycem bakalım. 40-45 dk yapcam bakalım ne fark olcakkaydirigubbakcemile3
yeme sakınnnn...
karpuz yeme tamam dolmuş senin sayılar. su iç çay iç soda iç şişir kendinilmaz:
incecik olacağın anları düşün.
bende canım isteyince eski resimlerime bakıp ben artık aynaya bakınca bu kadını görmek istiyorum diyorum...
yeme sakınnnn...
karpuz yeme tamam dolmuş senin sayılar. su iç çay iç soda iç şişir kendinilmaz:
incecik olacağın anları düşün.
bende canım isteyince eski resimlerime bakıp ben artık aynaya bakınca bu kadını görmek istiyorum diyorum...
ya karpuz da mı yemicem yaa üfffüf yaa yiyim nolur yiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?