kızlar bu sabah 1 kilo verdiğimi gördüm, çok sevindim.
aldığım kilonun 1 kilosunu verdim geriye 1 kilo kaldı.
darısı başınıza ..
Bu arada dün markette tavuksuyu çokba yaparken azda olsa suyuna katabileceğim düşük karbonhidratlı bir un ararken arpa unu diye bir una rastladım karbonhidrar değeri 100g/36.26 eşimle kendime koca bir tencere tavuklu çorba yaptım ve içine 1 yemek kaşığı bu undan kattım çok güzel oldu :44: nedersiniz ? umarım yanlış birşey yapmamışımdır ?
selam monolo hosgeldin aramiza koca tencereye koydugun bir corba kasigi unun porsiyon basina düsen degeri pek olmaz icin rahat olsun ayrica 1674. sayfada bir tatli tarifi yazmistim sütlü tatli seviyorsan inan tatli krizleri icin süper lezzetli bir tatli denemeni tavsiyeni ederim
selam monolo hosgeldin aramiza koca tencereye koydugun bir corba kasigi unun porsiyon basina düsen degeri pek olmaz icin rahat olsun ayrica 1674. sayfada bir tatli tarifi yazmistim sütlü tatli seviyorsan inan tatli krizleri icin süper lezzetli bir tatli denemeni tavsiyeni ederim
Merhaba kızlar, aslında siteyi uzun zamandır takip etmeme rağmen üye olma kararını bugün itibariyle aldım.
Bİçok diyet listesi, yolu olan konuları inceledim ve karbonhidrat diyetine karar verdim hatta hiç vakit kaybetmeden bugün başladım.
Benide aranıza alırsanız sevinirim.Boyum 1.70 kilom:104. Biçok yöntem denedim, doktorlara gittim kesin sonuca asla ulaşamadım ve bugün kk gezip başarı hikayelerini okuyup resimleri görene kadar kilo verebileceğim inancını yitirmiştim.Şimdi sizin sayenizde moda girdim ve karar verdim yapıcam bu diyeti, diyet yaptığımıda kimse anlamaz. İnsanlar diyet yaptığınızı öğrenince kendilerince ahkam kesmeye çalışıyorlar, "ay şunu yeme bunu yeme, aaa sen diyette değil misin?" , sana ne ne karışıyorsun kararımı verip başlamışım yersem benim sorunum yemezsem benim ama insanlarımız anlamıyorlar bunu. O kadar çok diyetisyen, akupunktur gibi yolları denedim ki otursam kitap yazarım ama uygulamada sorunlarım var.
Bide dezavantajım, york testi yaptırdım soya nın kilo almamda etkili olduğunu öğrendim. Günlük hayatımızda tükettiğimiz çoğu yiyecekte soya var malesef ki.
Eee tabi bide yaza nişanım var, en hassas noktalardan biri de bu benim için sanırım. Bu yolda bana destek verip aranıza alıcağınızı düşünüyorum, buna çok ihtiyacım var inanın.....
pericim merhaba tatlı tarifini denedim ama sanki süt kesildi pıtır pıtır oldu kaynamaya başlayınca karışım nerde yanlış yapmış olabilirim ?
pericim merhaba tatlı tarifini denedim ama sanki süt kesildi pıtır pıtır oldu kaynamaya başlayınca karışım nerde yanlış yapmış olabilirim ?
Bu aralar sessiziz biraz ama yakında toparlanırız. Elbette seni aramızda görmekten mutlu oluruz. Biz hayvansal protein aldığımız için seni soyadan da uzak tutmuş oluruz. Nişanında çok güzel olacaksın, inanıyorum. Aklına takılan herşeyi bize sor. Cuma günleri tartı günü yapıyoruz, herkes bir tartılsa ben de tabloyu yapacağım. Seni de ekleyeceğim. Yemek listeni de paylaşırsan yorum yaparız.
Çok teşekkür ediyorum, bu diyet etkisini göstermeye başladı yani sanırım vücudumda ki suyu atmaya başladım ilk önce.
pazartesi 104 kiloydum salı akşamı 103 çıktım:)
yemek listem de şöyli:
1.gün:
sabah: 1 simit ( daha diyete başlama kararı almamıştım:)
öğlen: 1 kaşık salata
1 kaşık pirinç pilavı
akşam: 2 dilim ekmeğin arasına 2 dilim kaşar ve 2-3 ince dilim sucuk tost
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
aralarda yeşil çay yada bitki çayı içiyorum bunların bi zararı var mı bilmiyorum buarada:)
2.gün:
sabah: kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak yeşilçay
öğlen:1 kaşık makarna
1kaşık bezelye
akşam: haşlanmış tavuk göğüs kısmından:)
1 havuç
1 kaşıkta haşlanmış ıspanak
dayanamayıp 1 gofret yedim
3. gün yani bugün de, yarım dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta ve 1 bardak şekersiz çayla güne başladım:)
Bunları bana yorumlarsanız sevinirim.
Bide sorum olucak kepek ekmeğinin kb kaç?
slm! ben 6 sene once bu diyeti uygulamıstım 1 ayda 10 kg vermiştim. yarın tekrar baslıyorum. 72 kg yum.. yazıcam size..inşallah olumlu sonuc alırım. gecen sene mide ameliyatı oldum ben hormonbozuklugumdan dolayıda kg veremiyodum. 40 kg verdim bir senede. ama 60ı gorup bu işi kapatayım diyorm.. hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?