Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ablalarım yazdıklarınızı okudum.Pes etmek yok sonuna kadar gidicez.Ayrıca güzel bi haberim var 200 gr vermişim :)
Fakat bugün biraz kaçırdım ne yazıkki neyseki onuda sporla yakıcam.Su içmenin faydalarını yavaş yavaş anlıyorum doğrusu.Ayrıca pırasa ödem attırıyomuş duyrulur!!!

kızlar bu sabah 1 kilo verdiğimi gördüm, çok sevindim.
aldığım kilonun 1 kilosunu verdim geriye 1 kilo kaldı.
darısı başınıza ..

Monolocum hosgeldin aramıza..Eger o dedigin kilolardaysa cok guzel bir sekilde zayıfladıgına tanık olacagız burda hep birlikte..
Cunku o kilolardan inmek ve bizleri yakalamak senin elinde..Bence senin icin cok uygun bir diyet ama dogru uygularsan..
Cok fazla abartmayıp duzenli beslenmen cok onemli cunku önünde uzun bir sure var..Surekli et yiyerek buna dayanman mumkun degil.
Sabahları yumurta sucuk peynir pastırma gibi seyler yiyip cok ekmek ihtiyacın olursa ceviz veya fındık yemeni tavsiye ederim
Oglenleri diledigin kadar ızgara et veya balık tavuk. Sosu yagı hiç önemli degil bu yediklerinin..Yanında bol salata ve zeytinyagını ozgurce koyabilirsin...
Aksamları da bir koca tabak etli veya zeytinyaglı sebze yemegi..Salcası yagı gene önemli degil..Aralarda acıkırsan peynir diledigin kadar yiyebilirsin..Ayrıca fındık fıstık tuketmek de abartmadan olunca gayet faydalı..Suyu da bırakmazsan ve en az 2-3 litre icersen 1 ay icinde en az 10 kilo verirsin bence bu diyetle..Kolay gelsin cnm..Soracagın birsey olursa biz burdayız cnm..

Hoş bulduk arkadaşım çok sağol yaklaşık 5 gündür regilim var.reğil başlamadan bir gün önce diyete başlayalı 1 hafta olmuştu ve 1 kilo vermiş görünüyordum regil başladı sadece 1 gün sonra +1 görünüyordum tartıda keşke hiç tartılmasaymışım acayip moralim bozuldu
ilk iki gün evin içinde doymuyorum ne yesem diye dolaştım çünkü kan şekerim düştüğü için protein beni doyurmadı bir sürü tatlı hayal edip sonrada oturup bir nar yedim 2.ci gün 1 kase yoğurda eriilmiş tatlandırıcı katıp yarım nar katıp karıştırdım ve kendime çok güzel bir tatlı yaptım oda beni kesti çok şükür

Bu arada dün markette tavuksuyu çokba yaparken azda olsa suyuna katabileceğim düşük karbonhidratlı bir un ararken arpa unu diye bir una rastladım karbonhidrar değeri 100g/36.26 eşimle kendime koca bir tencere tavuklu çorba yaptım ve içine 1 yemek kaşığı bu undan kattım çok güzel oldu :44: nedersiniz ? umarım yanlış birşey yapmamışımdır ?

selam monolo hosgeldin aramiza koca tencereye koydugun bir corba kasigi unun porsiyon basina düsen degeri pek olmaz icin rahat olsun ayrica 1674. sayfada bir tatli tarifi yazmistim sütlü tatli seviyorsan inan tatli krizleri icin süper lezzetli bir tatli denemeni tavsiyeni ederim

hoşbulduk teşekkür ederim hemen tarifini inceleyeceğim reğil dönemim bitti tatlı krizlerim için bu iyi bir haber

Güzel ve az karbonhidratlı bir hafta dilerim kızlar. Keyifler nasıl? Rejim nasıl? Kimseler yok buralarda bugün. Ben listemi yazayım.

Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğlen 1 enginar kalbi ve tavuk ızgara
Akşam kıymalı karnıbahar planlıyorum
Aralarda krem peynir :)

Merhaba kızlar, aslında siteyi uzun zamandır takip etmeme rağmen üye olma kararını bugün itibariyle aldım.
Bİçok diyet listesi, yolu olan konuları inceledim ve karbonhidrat diyetine karar verdim hatta hiç vakit kaybetmeden bugün başladım.
Benide aranıza alırsanız sevinirim.Boyum 1.70 kilom:104. Biçok yöntem denedim, doktorlara gittim kesin sonuca asla ulaşamadım ve bugün kk gezip başarı hikayelerini okuyup resimleri görene kadar kilo verebileceğim inancını yitirmiştim.Şimdi sizin sayenizde moda girdim ve karar verdim yapıcam bu diyeti, diyet yaptığımıda kimse anlamaz. İnsanlar diyet yaptığınızı öğrenince kendilerince ahkam kesmeye çalışıyorlar, "ay şunu yeme bunu yeme, aaa sen diyette değil misin?" , sana ne ne karışıyorsun kararımı verip başlamışım yersem benim sorunum yemezsem benim ama insanlarımız anlamıyorlar bunu. O kadar çok diyetisyen, akupunktur gibi yolları denedim ki otursam kitap yazarım ama uygulamada sorunlarım var.
Bide dezavantajım, york testi yaptırdım soya nın kilo almamda etkili olduğunu öğrendim. Günlük hayatımızda tükettiğimiz çoğu yiyecekte soya var malesef ki.
Eee tabi bide yaza nişanım var, en hassas noktalardan biri de bu benim için sanırım. Bu yolda bana destek verip aranıza alıcağınızı düşünüyorum, buna çok ihtiyacım var inanın.....

selam kızlar;

misafirim vardı bugün giremedim ve şimdi de gidiyorum yine...

bugün kahvaltıda yarım sahanda yumurta ve peynir yedim ve 5i bir yerde içtim...
birde akşamdan işkembe çorbası vardı onu içtim sanırım 12 idi kh değeri yanlış biliyor da olabilirim emin değilim...

misafirlerime tatlı yaptım ve simit aldım bende ucundan tattım çeyrek simit ve 2 çatal tatlı

akşama fırında hamsili pilav var sadece hamsilerinden yiyerek bugünü tamamlarım artık...

öpüyorum hepinizi ...

yarında misafirim var akşama ancak girerim sanırım grşrz...

pericim merhaba tatlı tarifini denedim ama sanki süt kesildi pıtır pıtır oldu kaynamaya başlayınca karışım nerde yanlış yapmış olabilirim ?

Bu aralar sessiziz biraz ama yakında toparlanırız. Elbette seni aramızda görmekten mutlu oluruz. Biz hayvansal protein aldığımız için seni soyadan da uzak tutmuş oluruz. Nişanında çok güzel olacaksın, inanıyorum. Aklına takılan herşeyi bize sor. Cuma günleri tartı günü yapıyoruz, herkes bir tartılsa ben de tabloyu yapacağım. Seni de ekleyeceğim. Yemek listeni de paylaşırsan yorum yaparız.

pericim merhaba tatlı tarifini denedim ama sanki süt kesildi pıtır pıtır oldu kaynamaya başlayınca karışım nerde yanlış yapmış olabilirim ?

Peri akşamları daha çok giriyor galiba canım. Görünce cevaplar mutlaka. Ben sütten pek hazzetmediğim için anlayamam bu durumdan :)

aaaaaaaaaa neden öyle olduki bende zaten bir defa denedim ve muhallebi kivaminda cok güzel oldu yani püf noktasi varsada bilemicem eve dönünce tekrar denicem bakalim bu sefer nasil olacak

Çok teşekkür ediyorum, bu diyet etkisini göstermeye başladı yani sanırım vücudumda ki suyu atmaya başladım ilk önce.
pazartesi 104 kiloydum salı akşamı 103 çıktım:)

yemek listem de şöyli:
1.gün:
sabah: 1 simit ( daha diyete başlama kararı almamıştım:)
öğlen: 1 kaşık salata
1 kaşık pirinç pilavı
akşam: 2 dilim ekmeğin arasına 2 dilim kaşar ve 2-3 ince dilim sucuk tost
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
aralarda yeşil çay yada bitki çayı içiyorum bunların bi zararı var mı bilmiyorum buarada:)

2.gün:
sabah: kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak yeşilçay
öğlen:1 kaşık makarna
1kaşık bezelye
akşam: haşlanmış tavuk göğüs kısmından:)
1 havuç
1 kaşıkta haşlanmış ıspanak
dayanamayıp 1 gofret yedim
3. gün yani bugün de, yarım dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta ve 1 bardak şekersiz çayla güne başladım:)

Bunları bana yorumlarsanız sevinirim.
Bide sorum olucak kepek ekmeğinin kb kaç?

slm! ben 6 sene once bu diyeti uygulamıstım 1 ayda 10 kg vermiştim. yarın tekrar baslıyorum. 72 kg yum.. yazıcam size..inşallah olumlu sonuc alırım. gecen sene mide ameliyatı oldum ben hormonbozuklugumdan dolayıda kg veremiyodum. 40 kg verdim bir senede. ama 60ı gorup bu işi kapatayım diyorm.. hadi bakalım

merhaba bende karbon diyetine bugun başladım.ama sadece sizlerden okuduklarımı uyguladım.lütfen listeme ve puanlamama yorum yapın.yanlışlarımı yazın. şuan 71 kg yum.hedefim 55 olmak. ben 80 89 tapiğindeyim. 93 den 71 lere geldim. ama çok takıldım ve karbon yapmayı denemek istedim. bugun ilk günüm ve başağrım var sizdede oluyormu?

sabah :
1 haşlanmış yumurta -0
5 haş. sosis -1
3 yeşil zeytin -0,5
çay şekersiz -0

öğle:
yarım haş. yumurta - 0
2 haş. sosis -1
1 üçgen peynir / yarım kk beyaz peynir -2

ara: yarım bardak ayran - 3
1lokma börek -3

akşam:
salata (4 marul +çeyrek soğan +2 yk sirke) (2+2,5+2:6,5)
3yk patlıcan yemeği - 2
3 servis kaşığı tavuk göğüs -0
3 yk tarhana çorba - 2

3 lt su olacak

toplamda : 21 ediyo. kuru meyve yada yarım elma yerim belki

slm bende eylül ayından beri diyetteyim 92,5 le başladım 17 kasımda 84 kg idim 1 haftadır bende sayfayı takip ediyorum ve diyeti uyguluyorum kendımce.Küçük bi not defteri edindim yediklerimi yazıyorum 35 ile 45 arası kapatıyorum gunu.Bu akşam tartılıcam bakalım nekadar gitmiş :) menülerimi burdanda paylaşıcam artık desteklerinizi beklıyorum fıstıklar :))
kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek 8p
beyaz peynir 1p
1 ad.haşlanmış yumurta 0p
1 salatalık 4p
1dlm salam 1 p
yeşil çay 0p

14 puanla kapattım kahvaltıyı
bide uyanınca kuru kayısı vardı 6p
toplam 20 puan :))

Canım bitki çaylarını şekersiz içiyorsan sorun değil hatta faydalı. Yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor. Ancak listene gelince bu kadar ekmek, simit, makarna, pilav, bir de gofretle zaten karbonhidrat rejimi yapmamış oluyorsun. Kepek ekmeğinin kb değeri beyazla aynı. Uno denge light var kb değeri düşük ama onun bile dilimi 7-8. 3 dilim ekmek 21 den fazla kb demek. Biz kb ları sebzelerden almaya çalışıyoruz. Ekmek yiyeceksek de sadece sabah yiyoruz.

Bravo arkadaşım valla. Hoşgeldin aramıza diyeceğim ama bizim kızlar kayboldu bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…