Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Peki döndün mü rejime yoksa hala bozmuş durumda mısın? Hadi silkin biraz canım, kış günlerini harcamayalım. Baharda, yazda üzülüyoruz sonra.

bugün başladım canım, 1 hafta protein ağırlıklı geçireceğim.
ben 85 kioyum +2 kilo almıştım,devam ediyor , haftanın şampiyonu benim

canımaynen bende senindurumundayım.vermek bir yana kio alıyorum.çokmutsuzum.içimden hiçbişey yapmak gelmiyo.tartı son aylarda hep artıda hçeksilme yok.böylenereye kadar bilmiyorum.üfffffffffff ya ....

canım, tam anlamıyla yapıyormusun diyeti?
ben kaçamak yaptığım için kilo aldım.

sabah:
sucuklu yumurta

öğle:
incik haşlama

akşam:
incik haşlama+salata

Vallahi motivasyonum var kızlar, yok degil,hiç kaçamak yapmıyorum ve hiç de zorlanmıyorum.
Ama veremiyorum!!!!
Semilunacım bu dediklerin iyi hoş da hep bir bahane var gibi..Ben aslında olayı sigaraya baglıyorum ne yazık ki..
Ben 2 ay önce sigarayı bıraktım ama sonucta rejim yapıyorum ve hala normale dönmedi vucudum..
Sanırım metabolizmamı hızlandıran şey sigaraydı..Şimdi bırakınca toparlayamadı kendini..
O yuzden hala kilo alıyorum.
Şaka gibi kızlar yaa bir insan bu kadar guzel diyet yapıp kilo mu alır..En azından yerinde sayar..Bu ne yaa!!!
Esracım cnmm cok iyi anlıyorum seni ama inan ben miktarları da abartmıyorum..
Çok duzgun porsiyonlarda yiyorum..
Mesela örnek vereyim ne yedigimi dün..
Sabah dil peyniri(100 gram filan) 4-5 ceviz 5-6 badem
Öglen tavuklu hellimli salata (dışardaydım çunku)
Aksam 1 tabak kapuska yemegi yanında 2 kaşık yogurt
Bu yediklerimle kilo alıyorum yaaa şaka gibi..Valla az önce regl oldum kızlar, çarsambaya kadar sure veriyorum kendime..Reg şişligi olduguna inanmak istiyorum cunku
71 gösteriyordum sabah, eger çarşamba sabahı 69 lu bişeyler görmezsem bu diyeti bırakıp çareyi başka şeylerde arıycam ( deli gibi yemek gibi)

Hööyyttt ne demek deli gibi yemek duymamış olayım canım. Sigarayı bıraktığını bilmiyordum, süper yapmışsın ama evet metabolizman yavaşlamıştır AMA bu süreklilik göstermez, yani sigara içmeye başlayınca nasıl sürekli kilo vermiyorsak, bırakınca da sürekli kilo almıyoruz. Doktorlar 6-10 hafta sonra sigarayı bırakmanın getirdiği yavaşlamanın sona erip metabolizmanın normale döneceğini söylüyor. Benim oda arkadaşım birebir yaşadı. Sigarayı bıraktı, 1.5 ayda 4 kilo aldı ama sonra rejim ve sporla 7 kilo verdi. Bunlar bahane sayılmaz hem çünkü bahane olması için gerçeklik payı olmaması ve yapanın da biz olması lazım. Su içsem yarıyor bahanedir mesela, ya da çok canım sıkkındı pastayı lüplettimde canım sıkkındı kısmı pasta yemenin bahanesidir Öyle değil mi

Ben eminim çarşamba günü fark göreceksin Dua da edicem ki fark görmeyip bizi bırakıp gitme diye. Zihin gücümle zayıflatacağım seni, evet, evet (ve sonunda Elif kafayı ye)

Diyetisyen Yeşim Çelik (memorial hastanesi) der ki :

"Kış aylarında vücut ve metabolizma kendini koruma altına almıştır ve daha yavaş çalışmaya başlar. Terleme de çok az olduğundan dolayı metabolizma hızı minimumdur. Bu yüzden bu dönemde dikkat edilmezse kilo artışı kaçınılmaz hale gelir.

Soğuk havalara karşı bağışıklık sistemi, hastalıklara (grip, soğuk algınlığı, bronşit gibi) karşı kendini korumak için yağ yıkımını engeller. Bu durumda kış mevsimini sağlıklı geçirmek için bağışıklık sistemini biraz daha güçlendirmek gerekmektedir. Kış aylarında metabolizmanın yavaşlamasına ek olarak fiziksel aktivitenin azalması da kilo artışına neden olmaktadır. Hormonal değişimlere bağlı olarak sindirim sisteminde kabızlık gibi problemler oluşabilir."

ASLIIIIII : "Sigarayı bırakma döneminde enerji alımı ve harcaması dengelenmezse kilonun kaçınılmaz olduğunu söyleyen Diyetisyen Nilay Topçam Zihnioğlu ise nikotin azalmasının vücudun metabolizma hızını düşürdüğü, ancak bunun bir süre sonra normale döndüğü görüşünde."

Ben eminim çarşamba günü fark göreceksin Dua da edicem ki fark görmeyip bizi bırakıp gitme diye. Zihin gücümle zayıflatacağım seni, evet, evet (ve sonunda Elif kafayı ye)
Canımsın saol..Artık işimi dualara kaldı..
Bu arada aslında benim yaptıgım diyet Karatay diyetine çok uygun son 1 haftadır.
Katkı maddeli hic birsey yemiyorum.
Ekmek hiç yemiyorum, sadece salata ve sebzeden alıyorum KB..Ayrıca badem fıstık ceviz tuketiyorum aynen onun dedigi gibi..
Ama bilemiyorum işte..Bişeyler var gorucez..
Bu arada adını bilmiyormusum bu gune kadar şimdi ögrendim ne guzel:))

evet katılıyorum ben yaklasık 3sene evvel sıgarayı bıraktım 55 kıloydum bıraktıgımda 10 ayda 76 kıloya cıktım kı ben asırı yememe ragmen 1kılo bıle almayan bırısıydım kendımı tanıyamaz olmustum 14kılosunu verdım 5 kılosu kaldı onuda vermeye calısıyorum bende pko oldugundan zor verıyorum bıraz benım metobolızmam 1sene sonra normale donmeye basladı ama deger arkadaslar deger sıgara denen zehırı bırakmaya degerherkeze sıgarasız bır hayat dılıyorum

Aaaa daha önce söylememiş miyim ismimi :26:
Esra'cığım, canım, ne olur bu kadar kötümser olma ama

aslıcım şimdiye kadar kaç kilo verdin? belki çok kilo verince bir duraksama dönemi olabiliyor.

aslıcım şimdiye kadar kaç kilo verdin? belki çok kilo verince bir duraksama dönemi olabiliyor.

Canım ben geçen sene kasımda başladım diyete..Nisana kadar çok guzel kilo verdim. Tam olarak 63 kiloya kadar düştüm..78 kilodan..Yani 15 kilo verdim.
Fakat yazın yavaş yavaş 2-3 kilo aldım. Bu zamanlarda 3 gun diyet 2 gun normal yemek gibi devam ettim..Ama rejim yapmadım uzun süre..
2 ay önce sigarayı bıraktım ve 67 kilodan 71 kiloya kadar çıktım..Ama 2 aydır toplasanız 1 haftasında diet yapmadım o da bayram haftası..Onda da asla çok yemek yemedim.
Yani duraksama dönemi degil gerileme ve çöküş dönemi bu..
Ne olursa olsun sigaradan kurtulduguma seviniyorum. Ama tabi kilo almasam daha cok sevinicem..

Evet kesinlikle sigarayı bırakmaya deger ama fazla kilo da en az sigara kadar zararlı.Onlardan da kesin kurtulmak lazım..
Ben eminim sigarayı bıraktıgında sen 10 ay boyunca diyet yapmıyordun ama..Ben bıraktıgım günden beri diyetteyim..En cok buna yanıyorum tatlım..

slm kızlar

bu hafta herkeste moral bozukluğu var sanırım...

bende yerimde sayıyorum ...

3 haftadır hiçbir gerileme yok 76,5 77 arası gidip geliyorum...

şu 75 sınırını bir aşsam çok rahatlıyacağım...

regl dönemim bitsin asılacam diyete aslında şimdi de çok yemiyorum sınırı asla geçmiyorum

ama su içmiyorum ve çok şişkinlik var vücudumda ve bende aslı gibi 5i bir yerdelere tekrar başlamayı düşünüyorum...

bim de doğadan markası ile çıkan süzen poşet var 5i bir yerde onlardan aldım...

ahhh ahhhh

sissssttttttttttttt kizlar noluyor ne bu moral bozuklugu lütfen hicbirseyin bizi yildirmasina izin vermiyelim biz daha inatci olalim ve bünyemizin direncini kiralim bu sefer ideal kilolarimiza inmeden yari yoldan dönmek yok ona göre hepimiz ideal kilolarimiza indigimiz günü hayal edelim bu sefer hep birlikte basaracagizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…