Peki döndün mü rejime yoksa hala bozmuş durumda mısın? Hadi silkin biraz canım, kış günlerini harcamayalım. Baharda, yazda üzülüyoruz sonra.
canımaynen bende senindurumundayım.vermek bir yana kio alıyorum.çokmutsuzum.içimden hiçbişey yapmak gelmiyo.tartı son aylarda hep artıda hçeksilme yok.böylenereye kadar bilmiyorum.üfffffffffff ya ....
Vallahi motivasyonum var kızlar, yok degil,hiç kaçamak yapmıyorum ve hiç de zorlanmıyorum.
Ama veremiyorum!!!!
Semilunacım bu dediklerin iyi hoş da hep bir bahane var gibi..Ben aslında olayı sigaraya baglıyorum ne yazık ki..
Ben 2 ay önce sigarayı bıraktım ama sonucta rejim yapıyorum ve hala normale dönmedi vucudum..
Sanırım metabolizmamı hızlandıran şey sigaraydı..Şimdi bırakınca toparlayamadı kendini..
O yuzden hala kilo alıyorum.
Şaka gibi kızlar yaa bir insan bu kadar guzel diyet yapıp kilo mu alır..En azından yerinde sayar..Bu ne yaa!!!
Esracım cnmm cok iyi anlıyorum seni ama inan ben miktarları da abartmıyorum..
Çok duzgun porsiyonlarda yiyorum..
Mesela örnek vereyim ne yedigimi dün..
Sabah dil peyniri(100 gram filan) 4-5 ceviz 5-6 badem
Öglen tavuklu hellimli salata (dışardaydım çunku)
Aksam 1 tabak kapuska yemegi yanında 2 kaşık yogurt
Bu yediklerimle kilo alıyorum yaaa şaka gibi..Valla az önce regl oldum kızlar, çarsambaya kadar sure veriyorum kendime..Reg şişligi olduguna inanmak istiyorum cunku
71 gösteriyordum sabah, eger çarşamba sabahı 69 lu bişeyler görmezsem bu diyeti bırakıp çareyi başka şeylerde arıycam ( deli gibi yemek gibi)
Canımsın saol..Artık işimi dualara kaldı..Ben eminim çarşamba günü fark göreceksinDua da edicem ki fark görmeyip bizi bırakıp gitme diye. Zihin gücümle zayıflatacağım seni, evet, evet (ve sonunda Elif kafayı ye )
ASLIIIIII : "Sigarayı bırakma döneminde enerji alımı ve harcaması dengelenmezse kilonun kaçınılmaz olduğunu söyleyen Diyetisyen Nilay Topçam Zihnioğlu ise nikotin azalmasının vücudun metabolizma hızını düşürdüğü, ancak bunun bir süre sonra normale döndüğü görüşünde."
Aaaa daha önce söylememiş miyim ismimi :26:
Esra'cığım, canım, ne olur bu kadar kötümser olma ama
Vallahi motivasyonum var kızlar, yok degil,hiç kaçamak yapmıyorum ve hiç de zorlanmıyorum.
Ama veremiyorum!!!!
Semilunacım bu dediklerin iyi hoş da hep bir bahane var gibi..Ben aslında olayı sigaraya baglıyorum ne yazık ki..
Ben 2 ay önce sigarayı bıraktım ama sonucta rejim yapıyorum ve hala normale dönmedi vucudum..
Sanırım metabolizmamı hızlandıran şey sigaraydı..Şimdi bırakınca toparlayamadı kendini..
O yuzden hala kilo alıyorum.
Şaka gibi kızlar yaa bir insan bu kadar guzel diyet yapıp kilo mu alır..En azından yerinde sayar..Bu ne yaa!!!
Esracım cnmm cok iyi anlıyorum seni ama inan ben miktarları da abartmıyorum..
Çok duzgun porsiyonlarda yiyorum..
Mesela örnek vereyim ne yedigimi dün..
Sabah dil peyniri(100 gram filan) 4-5 ceviz 5-6 badem
Öglen tavuklu hellimli salata (dışardaydım çunku)
Aksam 1 tabak kapuska yemegi yanında 2 kaşık yogurt
Bu yediklerimle kilo alıyorum yaaa şaka gibi..Valla az önce regl oldum kızlar, çarsambaya kadar sure veriyorum kendime..Reg şişligi olduguna inanmak istiyorum cunku
71 gösteriyordum sabah, eger çarşamba sabahı 69 lu bişeyler görmezsem bu diyeti bırakıp çareyi başka şeylerde arıycam ( deli gibi yemek gibi)
aslıcım şimdiye kadar kaç kilo verdin? belki çok kilo verince bir duraksama dönemi olabiliyor.
canımya acayip karşık bir psikolojideyim.((
evet katılıyorum ben yaklasık 3sene evvel sıgarayı bıraktım 55 kıloydum bıraktıgımda 10 ayda 76 kıloya cıktım kı ben asırı yememe ragmen 1kılo bıle almayan bırısıydım kendımı tanıyamaz olmustum 14kılosunu verdım 5 kılosu kaldı onuda vermeye calısıyorum bende pko oldugundan zor verıyorum bıraz benım metobolızmam 1sene sonra normale donmeye basladı ama deger arkadaslar deger sıgara denen zehırı bırakmaya degerherkeze sıgarasız bır hayat dılıyorum
Off Esra offff..Nasıl düzelicez bakalım biz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?