canım bu kh sayısını neye göre dengelıoruz herkez aynı sayıyı mı tuketmesı lazım
slm canım.hg aramıza.5kiloçokdeğil.çabuk verirsin .istediğin her konuda yardımcı oluruztopikçe .birbirimizedestekolarak daha çabuk kurtulcaz fazlalıklardan.Slm ablalarım:)
Ben aranıza yeni katıldım.Şuana kadar çok duydum bu diyeti.3-4 kere başlasamda yürütemedim.Birinin desteği olmadan olmuyo.Bende artık bi karar aldım ve bu diyeti yapmak istiyorum.Yardım ederseniz çok çok sevinicem.İnşallah hepimiz incecik olup çıkarız :) Ben 17 yaşındayım 58 kiloyum 1.68 boyum var hedef kilom 53.kilom basen tarafında birazcık da göbeğim vardiyetsiz spor yapmak istemiyorum kiloyu kasa çevirmekten korkuyorum.Erkek arkadaşım yapamıcağımı savunuyo ama inat ettim kilolarımı vericem.Ayrıca kh değerlerimi hesaplamama yardım ederseniz çok çok sevinicem :)
canım hislerime tercüman olmuşsun:))taviz tavizi getirir.evendikten sonra eşimdiye fedakarlıklaryapılıyo zaten.ama şuan sana destek yerine köstek olan güven duygusu hissettirmeyen birine sakın taviz verme.bizede kızma olurmu.boş gelen cümleler seneler sonra anlam kazanıyo:))Bu cuma pek kilo bildirimi olmadı çıtır adayları, haftaya hepimizi bekliyorum. Tablomuz da boşalmış zaten, baştan yapmak gerekecek. Genç arkadaşımız hoşgeldin. Elbette yardımcı oluruz ama erkek arkadaşın saçmalamış. Zaten kilolu değilsin. Bence bu konularda konuşmasına bile izin verme. Şimdiden sana karışma hakkı bulmasın. Sen kendin için kilo vereceksin, onun için değil tamam mıKarıştım diye kızma, ne olur, dayanamadım. Hadi biz evlendik, çekiyoruz bazı kütüklüklerini ama sen daha çok gençsin, sana kurban olsun o
canım hislerime tercüman olmuşsun:))taviz tavizi getirir.evendikten sonra eşimdiye fedakarlıklaryapılıyo zaten.ama şuan sana destek yerine köstek olan güven duygusu hissettirmeyen birine sakın taviz verme.bizede kızma olurmu.boş gelen cümleler seneler sonra anlam kazanıyo:))
günaydın hanımlar...
bu pazar kahvaltısında kaçırdım yine kantarın topuzunu akşama telafi ederim artık....
bu sabah
1 yumurta 0
sucuk 1
peynir 1
şekersiz çay 0
2 tane yeşil zeytin 1
ve malesef yarım simit yedim ama taze ve tereyağlı simit dayanamadımmmm yahuuu 12
aaa birde sabah oğlumu baskete götürmüştüm kahvaltıdan önce orada nescafe içtim şekersiz o da 6
toplam da 21 kh daha sabahtan aldım artık akşama 0 lardan yiyerek dengelerim inşallah...
Kızlar selam,
1 haftadır giremedim cunku malum oglum hasta gene..
Onun hastalıgı ne yazık ki beni çok hırpalıyor, gecem gündüzüm karışıyor..
Öksürük olayı beni bitiriyor, hic uyuyamadıgından ben de uyumuyorum tabi..Neyse sonucta simdi daha iyi ama gene de gondermicem okula 1-2 gun daha..
O evde olunca hic vakit bulamıyorum girmeye..Rejim olayına 2 gundur cok sıkı bir sekilde devam ediyorum..
Ondan once bozdum tabi bayramda ne yazık ki..
Ama moral bozmak yok..Artık bir karar verdim hiç kendimi strese sokmadan yapacagım bu diyeti..
Ben niye veremiyorum diye strese girince illaki verememeye devam ediyorum..O yuzden her turlu vericem ama yavas ama hızlı...
Bu arada semilunacım sekerim nasılsın..Seni gormek ne guzel..
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..Genc arkadaslar katılmış aramıza..Kış iyice artınca diyetler artar zaten...
Neyse artık bir terslik olmazsa (oglum su koyvermezse) burdayım ben de..
Optum kızlar..
Pericim Esracım nasıl gitti diyet sizin bayramda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?