Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tamam o zaman bende mönü yazayım
SABAH
peynir
yeşil zeytin
bir dilim un denge

ÖĞLE
sucuklu kaşarlı yumurta
50 gram kabak çekirdeği
iki dilim peynir
ammada yemiim yaaa

AKŞAM
fırında tavuk

bide eşim ve oğlumla dışarda kahve içmeye gittik kahvemi şekersiz içtim amaaa yanında verilen kakao drajelerine dayanamadım yidim valla

ben bugüne 25 puan veriyorum bide siz bakarmısınız hanımlar ya olmadı 30 da sayabilirsiniz ama bana o bile fazla

canım bu kh sayısını neye göre dengelıoruz herkez aynı sayıyı mı tuketmesı lazım

yok canım günlük 50 kh alırsak zayıflamaya başlıyoruz ben ilk başladığımda günlük 50 kh ı dolduruyordum ve haftada 1 kiloda veriyordum

ama şimdi bu hafta hem bayram haftası olduğu için hemde kilo vermem yavaşladığı için düşürdüm kh sayımı ama hergün böyle olmuyor

ben günlük olarak 50 kh ı geçmemeye dikkat ediyorum sadece...

Slm ablalarım:)
Ben aranıza yeni katıldım.Şuana kadar çok duydum bu diyeti.3-4 kere başlasamda yürütemedim.Birinin desteği olmadan olmuyo.Bende artık bi karar aldım ve bu diyeti yapmak istiyorum.Yardım ederseniz çok çok sevinicem.İnşallah hepimiz incecik olup çıkarız :) Ben 17 yaşındayım 58 kiloyum 1.68 boyum var hedef kilom 53.kilom basen tarafında birazcık da göbeğim var diyetsiz spor yapmak istemiyorum kiloyu kasa çevirmekten korkuyorum.Erkek arkadaşım yapamıcağımı savunuyo ama inat ettim kilolarımı vericem.Ayrıca kh değerlerimi hesaplamama yardım ederseniz çok çok sevinicem :)

slm canım.hg aramıza.5kiloçokdeğil.çabuk verirsin .istediğin her konuda yardımcı oluruztopikçe .birbirimizedestekolarak daha çabuk kurtulcaz fazlalıklardan.

Bu cuma pek kilo bildirimi olmadı çıtır adayları, haftaya hepimizi bekliyorum. Tablomuz da boşalmış zaten, baştan yapmak gerekecek. Genç arkadaşımız hoşgeldin. Elbette yardımcı oluruz ama erkek arkadaşın saçmalamış. Zaten kilolu değilsin. Bence bu konularda konuşmasına bile izin verme. Şimdiden sana karışma hakkı bulmasın. Sen kendin için kilo vereceksin, onun için değil tamam mı Karıştım diye kızma, ne olur, dayanamadım. Hadi biz evlendik, çekiyoruz bazı kütüklüklerini ama sen daha çok gençsin, sana kurban olsun o

Hoşbulduk :)) desteğiniz için çok tşk ederim şimdiden kendimi hazır hissediyorum.Erkek arkadaşımın karışmasına birazda ben sebep oluyorum sanırım.Öyle sorun yapıyorumki onada yansıtıyorum.Oda sağolsun hiç destek olmuyo Neyseki artık desteğine ihtiyacım yok.Hayırlısıyla geri almamak kaydıyla kilolarımızı vericez inşallah.Birde unutmadan kh değer listesini bulamadım msg olarak atarsanız çok çok sevinicem.Şimdiden tşk ederim

canım hislerime tercüman olmuşsun:))taviz tavizi getirir.evendikten sonra eşimdiye fedakarlıklaryapılıyo zaten.ama şuan sana destek yerine köstek olan güven duygusu hissettirmeyen birine sakın taviz verme.bizede kızma olurmu.boş gelen cümleler seneler sonra anlam kazanıyo:))

İlk başta destek olmadı desem yalan olur.Birlikte hesaplayalım yediklerimi demiştim oda kabul etmişti.Fakat diyeti hiçe sayıp sözümü tutamayınca onunda bana olan güveni sarsıldı.Bidaha diyete kalkıştığımda da yapamadım.Bu sefer ben yapamıcağını tahmin etmiştim diğerindede böyle olmuştu dedi Bana hep kızıyo şişko falan değilsin diye ama inat ettim vericem!

gerçekten artık kimsecikler uğramıyor buralara neyse kendi kendime motive olmaya çalışayım burda
sabah 2 yumurta
1 dilim uno denge lıght
beyaz beynir iki dilim
toplam 8.5 puan

günaydın kıslar.sabah kıymalı yumurta,peynir çaykahvaltımı yaptım.şimdide yeşil çayımı içiyorum.

günaydın hanımlar...

bu pazar kahvaltısında kaçırdım yine kantarın topuzunu akşama telafi ederim artık....

bu sabah

1 yumurta 0
sucuk 1
peynir 1
şekersiz çay 0
2 tane yeşil zeytin 1
ve malesef yarım simit yedim ama taze ve tereyağlı simit dayanamadımmmm yahuuu 12

aaa birde sabah oğlumu baskete götürmüştüm kahvaltıdan önce orada nescafe içtim şekersiz o da 6

toplam da 21 kh daha sabahtan aldım artık akşama 0 lardan yiyerek dengelerim inşallah...

afiyet olsun cokda güzel kahvalti yapmissin ama bu dietin en güzel yani bu zaten diger ögünlerde dengelemek icin alternatifin cok fazla

Kızlar selam,
1 haftadır giremedim cunku malum oglum hasta gene..
Onun hastalıgı ne yazık ki beni çok hırpalıyor, gecem gündüzüm karışıyor..
Öksürük olayı beni bitiriyor, hic uyuyamadıgından ben de uyumuyorum tabi..Neyse sonucta simdi daha iyi ama gene de gondermicem okula 1-2 gun daha..
O evde olunca hic vakit bulamıyorum girmeye..Rejim olayına 2 gundur cok sıkı bir sekilde devam ediyorum..
Ondan once bozdum tabi bayramda ne yazık ki..
Ama moral bozmak yok..Artık bir karar verdim hiç kendimi strese sokmadan yapacagım bu diyeti..
Ben niye veremiyorum diye strese girince illaki verememeye devam ediyorum..O yuzden her turlu vericem ama yavas ama hızlı...
Bu arada semilunacım sekerim nasılsın..Seni gormek ne guzel..
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..Genc arkadaslar katılmış aramıza..Kış iyice artınca diyetler artar zaten...
Neyse artık bir terslik olmazsa (oglum su koyvermezse) burdayım ben de..
Optum kızlar..
Pericim Esracım nasıl gitti diyet sizin bayramda??

Bu arada geçmişi okumadan yazmıştım aceleyle mesajımı..
Şimdi daha özel yazabilirim okudum herkesin yazdıklarını..
Semilunacım canım benim ben de seni cok ozledim..Yeni saç rengin hayırlı olsun..
Eşine cok kızdım ama bir tanede bende var aynısından..Kendisi de kilo aldı onu gormuyor da bana soruyor..
Hepsi eşlerini taş bebek gibi gormek istiyor sanırım..Neyse bosvericez baska turlu ben motive olamam..
Yani biri bana kilo aldın diyince ters tepiyor bende ne yazık ki inadına yemek istiyorum...bu sefer gormezden geliyorum.
Hep birlikte bu kilolar gidicek ve yetti canıma artık diyetle ugrasmak istemiyorum hakikaten yaa..
Sanki surekli diyetle ugrasıyormusum gibi gelior..Cook uzun zaman oldu cook..yemek yiyip bozsam bile hep mutsuz olarak yiyorum..
Şöyle gönül rahat yiyemiyorum hic..
Esracımm canım benim geldim geldim..Artık burdayım tatlım..En fazla 3-5 gun kaybolurum o da oglum yuzunden olur en fazla...
Diyeti bırakıp kaybolmayacagım artık..Burdayım sekerim..Senin kilona inanamıyorum..Gecen yıldan hatırlıyorum kilonu cunku..
Listeyi yaparken hep derdim ki bu kız nie ugrasıyor ne guzel 58-59 kilolarda takılıyor diyordum..
Demek sen de 64 oldun..Vallahi uzuldum ama ben de 64 e kadar dusmustum suanda 70 kiloyum..O yuzden uzulmek care degil..
Ugrasmak lazım..Hep birlikte..
Pericimm canım sen de bozmuşsun bayramda ama cabuk toparladın sanırım..Bak bundan sonra bozup da toparlamak yok..
Bozmayalım da tooparlamak zorunda kalmayalım..Toparlaya toparlaya toparlak olduk gene yaa..
Bu arada fıstıklı dondurma seni de kutluyorum..Ben kacamak yapsam degil kilo vermek direk kilo alıyorum..Bu arada yaşın kaç merak ettim?
Optum hepinizi iyi aksamlar herkese fıstıklar...

canım geçmiş olsun.biran önce sağlığına kavuşsun inş.bayramda bende bozdum.ben tatlıyemeye birbaşlayınca sonu gelmiyo ztn.neyse artık geçmişe mazi derler.önümüze bakalım.başarırız umarım.

aslicim cok gecmis olsun.
inan banada sürekli diette olmaktan fenalik geldi ve kesin bu kis bu diet isini bitirmek istiyorum insallah hep beraber bunu basaricaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…