Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaaaa... Göster ona gününü ama "senin için değil, kendim için zayıfladım" de

evet canım ya..insan bi teşvik eder tatlı dille anlatır..laf arasında tıkıştırmaz.....akşama bende laf arasında söyliyeyim yaza mini etekler bikiniler için zayıflıyorum diyeceğim

kuru bamyaya bende bayilirim sagolsun annecigim benim icin kurutmus yazin gittigimde getirdim bol etli yada kiymali da yaptikmi o lezzet icin 10 kb almaya deger diger ögünlerdede dengeledikmi tamamdir ki sonucta sebze ve yararli kb

ivanka semilunaya katiliyorum 1.5 ay cok güzel bir zaman onu en iyi sekilde degerlendirebilirsin unu ve sekeri tamamen cikart ve bol protein agirlikli beslen eminim cook farkedecektir

ya hanımlar çikolatayıda çok kaçırmıştım amma velakın yemekte bozmamıştım gelgelelim sonuç 1300 gram vermişim yaaa alkışlıyorum kendimi ve kutluyorum bünyemii

birkaç bişey daha sorabilir miyim kızlar ben şarküteri ürünlerine bayılıyorum....salam sosis türevi şeylere ağırlık versem..kilo alırmıyım gerçi onlar sıfırmış ama yinede tereddütlüyüm..:18:

pericim teşekkürler

ıvanka valla ben hepsinden yiyorum ama şarküteri ürünleri salam sucuk çoktaa abartmıyorum kalori saymıyoruz ama kalorilerine bakınca tırsıyorum vallaa

günaydın hanımlarrr

bayramda uğrayamadım malum bu hafta yoğun geçti...

bu hafta da kilo kaybı malesef yok aynı kiloda devam

tatlı neredeyse yemedim denecek kadar az ama malesef

yengem sağolsun köy ekmeği salça falan beni mafetti...

zararlı kh ları uzun zaman sonra yüklendim yine...

bu dönemde kilo vermeyi bıraktım almamama bile sevindim anlayacağınız...

evet ya fıstıklı dondurma kutluyorum seni...

1300 gr süper bir kilo kaybı umarım hep böyle devam eder...

keşke benim bünyemde senden örnek alsa...

aslıcım bir göründün bir kayboldun?bekleniysn hadi gel
peri sewnden de sesçıkmadı bugün.

ne pişirdiniz hanımlar bugün???

ay lütfen bayramdan kalan çikilatalar bitsin yaaaaaaa
yoksa kaybedicem kendimi çok korkuyorum
hayır bişi değil kendim yiyemiyorum 8 aylık oğlumun ağzına tıkmaya çalışıyorum :)

evet artık bayram rehaveti bitsin ve düzenimize geri dönelim...

ilk mönü benden olsun sizden de bekliyorum kızlar...

sabah

sucuk 1
yumurta 0
kaşar peyniri 1
şekersiz çay 0
2 tane yeşil zeytin

öğlen

yarım tost 6

akşam
tavuk suyu çorba 0
et kavurma 0
salata 5

ikindi yarım kibrit kutusu kadar tahin helvası yedim o da 5 olsa

18 kh ile günü bitirmiş oluyorum...

Son düzenleme:

canım bu kh sayısını neye göre dengelıoruz herkez aynı sayıyı mı tuketmesı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…