günaydın çıtır adayları.nasılsınız ?nasıl geçti bayram?fazlalıkları atmaya yenibirbaşlangıca hazırmısınız?
Hazırız
AslııııııGeri dönmüşsün, süper. Çok özledik seni. Esra'cığım iyiki faceden mesaj yazdın bana. Silkelenmiş oldum. Sizleri özlediğimi farkettim. Bu kış bizim son rejim kışımız olsun artık değil mi ?
silkelendiğin iyiolmuşcanım.ayy ben çok kiloaldımya.60tım 55olmaya çalışıyodum.şimdi64 düm.bayramda tatlıları yedimde yedim.şimdi rejim zamanı.
Salı günü saçlarımı boyadım kendi kendime. Eskiden kız arkadaşım boyardı ama hamile şimdi, boya solumasın diye kendim yapayım dedim. Sırtımı boyamışım bol bol. Mecburen eşime gidip siler misin dedim. Aynaya bir gözüm ilişti sırtım bile kıvrım kıvrım, yağlı yağlı olmuş. Çok moralim bozuldu. Bu adam beni nasıl beğensin diye. O da salak akşam alışverişte misafirler için tatlı birşey bakarken ben "sen onlara bakma" diyerek tuz biber ekti yarama. Biz onların göbeklerine bakıyoruz ama bol bol. Anladı yüzümden özür diledi falan ama nafile. İçim acıdı işte. Zaten ben tatlı da sevmem ki salak...
yeni saç rengini güle güle kullan canım.gidecek o kıvrımyağlar merak etme.moral bozmaya gerekyok senin gülen gözlerin yeter şeker.sen tatlı sevmezmisin ne güzel yaa.benim başıma ne geliyosa tatlıdan geliyo.iredemçok zayıf bu konuda malesef((
merhaba kızlar malesef bayramdan önce başlayamadım diyetime bugün başlıyorum....dün tartıldım aman Yarabbim tam 72 kg oolmuşum:18: Tehlike çanları benim için çalmaya başladı...bugün kü menümü yazayım hemen...
KAHVALTI
5 adet siyah zeytin...........2 puan
1 dilim kızarmış ekmek ....12 puan
1 rafadan yumurta.....0 puan
ÖĞLE
1 adet fırına baharatlı patatesli tavuk baget(patates (4 elma dilim) yedim) .....10 puan
birde 1 adet(elegant bayram şekeri) çok canım istedi iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama...puanını 5 olarak yazayım
AKŞAM
1 kase yoğurt(100 gr sanırım )......6 puan
10 tane üzüm yiyeceğim.........6 puan
TOPLAM:41 (Kızlar doğru puanlamışmıyım?)
günlük 2 lt su sabah yarım saat...akşam 1 saat yürüyüş....
bu arada 20 aralıkta istemeye geliyorlar..napıp edip 1 haftada en azından şekle şemale girmeliyimm...keşke yiyip yiyip kilo almayan bi bünyeye sahip olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?