merhaba arkadaşlar, kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum, etrafımdaki insanlara diyet yaptığımı söylemiyorum çünkü beni artık ciddiye almıyolarama bu defa kararlıyım. ben ayın 1'de başladım diyete. başlangıç kilom:91.600 şimdiki kilom:87.300
merhaba hanımlaarrrrr
bugün ilk defa tatlı krizine girdimm ne yapıcam ben yaaaaa:84::84:
regl oldum sabah va aklım sürekli çukulatalarda ..ufff şu sancılarda cabası bugün kendime hakim olmam gerek....:18:
merhaba arkadaşlar, kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum, etrafımdaki insanlara diyet yaptığımı söylemiyorum çünkü beni artık ciddiye almıyolarama bu defa kararlıyım. ben ayın 1'de başladım diyete. başlangıç kilom:91.600 şimdiki kilom:87.300
09.10.2011
sabah: 2 haşlanmış yumurta, avuç içine yakın çok tuzlu ve yağlı olmayan peynir, sıcak süt
öğlen: ızgara balık, kola
akşam: çok az peynir, 2 dilim salam, ayran
10.10.2011
sabah: dün ile aynı..
öğlen: ızgara tavuk
akşam: kendi hzırladıgım köftelerden 3 tane yicem + kola (köftelerimde ekmek, yumurta vs yok, tuzu da çok az)
sizce nasıl menülerim kızlar ?
merhaba nuyo
onlara söleme bize söle :)
bazı çokbilmişler maalesef amannnnn tut bogaznı kilo ver diyebiliolar
eger o kadar kolay olsaydı ztn hiç kilolu insan olmazdı....
ben 2 ayı gecti 15 kilo verdim bu cuma tartılcam bakalım kac olmusum
basarılar dilerim :)
hosgeldin canim aramiza sen yeterki aramizda ol bizden kopma birbirimize destek olarak kilolarimizdan kurtulacagiz 9 gün gibi kisa süredede cok güzel vermissin tebrik ederim sende istersen menülerini yazabilirsin hem birbirimize fikir vermis oluruz hemde yanlis yaptigimiz yerlerde birbirimizi uyaririz kolay gelsin:13:
yenigelen arkadaşar hepinizhoşgeldininz.diyetimize renk getirdiniz.ben son günlerdeçokyoğunumpek katılamıyorum aranıza.diyetede uyamıyorumpek.topikten uzakkalmak beniolumsuz etkiliyo.en kısa zamanda toplicam inş.
offf en hafif sekilde atlatirsin insallah insanin o zaman gözü dönüyor bitter cikolatayi agzinda erimesini sagliyarak atlatabilirsin:44:
sabah:
firinda pisirdigim omletten bir dilim:1
peynir+5 zeytin:1
yarim domates:3
yarim salatalik:2
ögle:
bir kase tavuk suyu corba:0
iki dilim kasar arasina tavugun beyaz etini sarip yedim:2
aksam:
tavuklu salata:6
TOPLAM:15
ben her zaman günde mutlaka salata yada sebze gibi kb alinmasi taraftariyim özellikle sindirim problemi yasanmamasi icin benim nacizane tek tavsiyem bu olabilir tavugun yada köftenin yaninda salata yiyebilirsin mesela puan problemin yok cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?