Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba hanımlaarrrrr

bugün ilk defa tatlı krizine girdimm ne yapıcam ben yaaaaa:84::84:

regl oldum sabah va aklım sürekli çukulatalarda ..ufff şu sancılarda cabası bugün kendime hakim olmam gerek....:18:

ayseebru:

Benim 7.günüm falan ama şu an rgl döneminde olduğum için tartılmadım tekrar
ilk 5 günde 2 kilo civarı verdim ama cetvelim gözüküyor mu bilemiyorum ben ztn 2 ayda 15 kilodan fazla verdim (sadece sebze + meyve yiyerek)
bilemiyorum hemen verirmiyim..
burgeri 3.gün ve 4. gün yemiştim bilemiyorum aslında çok etkisi oldu mu olmadı mı diye..

pperi:

tamam canım elbette paylaşırım menülerimi.. hatta hemen paylaşaym

09.10.2011

sabah: 2 haşlanmış yumurta, avuç içine yakın çok tuzlu ve yağlı olmayan peynir, sıcak süt
öğlen: ızgara balık, kola
akşam: çok az peynir, 2 dilim salam, ayran

10.10.2011

sabah: dün ile aynı..
öğlen: ızgara tavuk
akşam: kendi hzırladıgım köftelerden 3 tane yicem + kola (köftelerimde ekmek, yumurta vs yok, tuzu da çok az)

sizce nasıl menülerim kızlar ?

merhaba arkadaşlar, kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum, etrafımdaki insanlara diyet yaptığımı söylemiyorum çünkü beni artık ciddiye almıyolar ama bu defa kararlıyım. ben ayın 1'de başladım diyete. başlangıç kilom:91.600 şimdiki kilom:87.300

merhaba nuyo
onlara söleme bize söle :)
bazı çokbilmişler maalesef amannnnn tut bogaznı kilo ver diyebiliolar
eger o kadar kolay olsaydı ztn hiç kilolu insan olmazdı....
ben 2 ayı gecti 15 kilo verdim bu cuma tartılcam bakalım kac olmusum
basarılar dilerim :)

merhaba hanımlaarrrrr

bugün ilk defa tatlı krizine girdimm ne yapıcam ben yaaaaa:84::84:

regl oldum sabah va aklım sürekli çukulatalarda ..ufff şu sancılarda cabası bugün kendime hakim olmam gerek....:18:

offf en hafif sekilde atlatirsin insallah insanin o zaman gözü dönüyor bitter cikolatayi agzinda erimesini sagliyarak atlatabilirsin:44:

hosgeldin canim aramiza sen yeterki aramizda ol bizden kopma birbirimize destek olarak kilolarimizdan kurtulacagiz 9 gün gibi kisa süredede cok güzel vermissin tebrik ederim sende istersen menülerini yazabilirsin hem birbirimize fikir vermis oluruz hemde yanlis yaptigimiz yerlerde birbirimizi uyaririz kolay gelsin:13:

ben her zaman günde mutlaka salata yada sebze gibi kb alinmasi taraftariyim özellikle sindirim problemi yasanmamasi icin benim nacizane tek tavsiyem bu olabilir tavugun yada köftenin yaninda salata yiyebilirsin mesela puan problemin yok cünkü

sabah:
firinda pisirdigim omletten bir dilim:1
peynir+5 zeytin:1
yarim domates:3
yarim salatalik:2

ögle:
bir kase tavuk suyu corba:0
iki dilim kasar arasina tavugun beyaz etini sarip yedim:2

aksam:
tavuklu salata:6

TOPLAM:15

teşekkür ederim, inşallah bu defa başaracağım çünkü bu diyette açlık hissetmiyorum ve tebrik eder
im çok güzel kilo vermişsin.

hoşbulduk canım, bende bu kadar hızlı vermeyi beklemiyordum, umarım böyle devam eder, desteğin için teşekkür ederim

bugünkü menüm:

sabah: 3 fincan 2si 1 arada kahve

öğle: 1 çevirme tavuk aldim 2 but ve bacak kısmını yedim ve light cola

akşam: haşlanmiş yumurta 3 adet ve marul yiyeceğim

hergün egzersiz yapacağım diye uyanıyorum ama tembelliğimden yapamıyorum

yenigelen arkadaşar hepinizhoşgeldininz.diyetimize renk getirdiniz.ben son günlerdeçokyoğunumpek katılamıyorum aranıza.diyetede uyamıyorumpek.topikten uzakkalmak beniolumsuz etkiliyo.en kısa zamanda toplicam inş.

yenigelen arkadaşar hepinizhoşgeldininz.diyetimize renk getirdiniz.ben son günlerdeçokyoğunumpek katılamıyorum aranıza.diyetede uyamıyorumpek.topikten uzakkalmak beniolumsuz etkiliyo.en kısa zamanda toplicam inş.

esracim gercekten cok koptun bizden hadi gel artik özlettin kendini

offf en hafif sekilde atlatirsin insallah insanin o zaman gözü dönüyor bitter cikolatayi agzinda erimesini sagliyarak atlatabilirsin:44:

ufff periciim çok zor bu dönem geçen ay yeni başladığım için bu kadar olmamıştı ama bugün resmen kendimi kaybettim...

sabah:
firinda pisirdigim omletten bir dilim:1
peynir+5 zeytin:1
yarim domates:3
yarim salatalik:2

ögle:
bir kase tavuk suyu corba:0
iki dilim kasar arasina tavugun beyaz etini sarip yedim:2

aksam:
tavuklu salata:6

TOPLAM:15

menün harika ... bende reglden önce 20-25 pek geçmiyordum ama bugün sanırım çıldırdım...

sabah
2 dilim kızarmış ekmek : 16
1 dilim peynir : 1
1 sahanda yumurta : 0
şekersiz çay

ara : bitki çayı

öğlen
çeyrek tost salamlı kaşarlı : 5 diyelim

akşam
tavuk suyu çorba : 0
10 tane mantı yoğurtlu hadi oda 5 olsun
salata : 5

toplam : 31 puan

atıştırmalarım bugün oldu ufak ufak olsa da 50 olmuştur bugün kayıp benim için...

ewet haklısında su anda bu kadar katı olmamın nedeni yıllar snr 100 ün altına indigm için korkuo olmam
95 in atına inince bnnde sebze eklicemm cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…