Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Cuma günü hastaydım, yataktan çıkamadım, dün de hasta da olsam dükkana bakmam lazım diye kalktım. Gelen iki kalabalık rezarvasyon kapıdan döndü. çok moralimiz bozuldu, dayak yemiş gibi olduk. O yüzden giremedim kızlar. Ev bilgisayarım kötü o yüzden tabloyu yarın hazırlayacağım. Bu hafta güzel sonuçlar var maşallah
Ben 200 gr vermişim sadece ama regl olmak üzereyim. Haftaya değişir yani.

günaydin canim cok gecmis olsun insallah bir an önce iyilesirsin ve uygulayacagin baska dietle ideal kilona inersin bizede haber vermeyi unutma:80:

canim cok gecmis olsun cok yoruldun yorgun düstün kendine dikkat et arkadasim
gelen grupda cok ayip etmis sizde ona göre fazla hazirlik yapiyorsunuz emeginize yazik

regl olmak üzere olmana ragmen 200 gr yine güzel sonuc böyle böyle kurtulacagiz kilolardan

Çok geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede iyileşirsin. Arada merhaba dersen seviniriz. Hiç olmazsa bizi haberdar et sağlığından.

günaydin canim cok gecmis olsun insallah bir an önce iyilesirsin ve uygulayacagin baska dietle ideal kilona inersin bizede haber vermeyi unutma:80:

Çok teşekkür ederim kızlar. Saglık işte şakaya gelmiyor semilunacım sana da çok geçmiş olsun. Zaman zaman girer yazarım size. Sevgiler

h.gcanım.diyetinde başarılar
teşekkür ederim canım. hoşbuldum :)
canım haklısın ben 90 kilonun üzerindekilerle beraberim aslında ama buraya da geliyorum. safra kesesi ameliyatı oldum ben ocak ayında çok fazla iltihap olmuştu ve ölümden döndüm diyebilirim. doktor yaptığın o diyet zarar vermiş dedi. o zaman çok korktum. ama daha sonra araştırdım ve aslında bu diyetin ona sebep olmadığını öğrendim şimdi tekrar yapıyorum. 3. günüm ve çok iyi gidiyor. bol bol su içiyorum. eskisi gibi 0 ve 10 arası tutmuyorum. şu an 2 hafta kadar 40 50 arası yapıp yavaş yavaş kb. ı düşürücem. inşallah hep beraber kurtuluruz bu kilolardan.

çok geçmiş olsun canım. aslında her diyete başlarken tahlillerimizi yaptırmalıyız. ona göre diyet seçmeliyiz. inşallah bir an önce iyi olursun.
bir de her diyet herkesin bünyesine uyum sağlayamıyor. belki de bu diyet sana uygun değildi. sebze meyve süt ağırlıklı diyetle de kilo vereceğine eminim. başarılar canım.

kızlar ben patlıcanı fırın torbasında pişirip buzluğa atmıştım. ordan çıkarım çözdürüyorum. içine yoğurt sarımsak koyup yiyorum. kb değeri 4 patlıcanın, 250 gr yoğurt 12 tabi ben yarısını koyuyorum. çok lezzetli ve doyurucu oluyor. tavsiye ederim.

benimde dondurucuda közlenmis patlican var ben hatta en üstüne biraz tereyaginda toz kirmizi biber kizdirip döküyorum ayri bir lezzet veriyor

çook geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın...
her bünyeye göre değişim gösteriyor bu diyetler çok dikkatli olmamız gerekli hepimizin...
öpüyorum seni bizi haberdar etmeyi unutma canımm...

ayseebru
yanıtın için tskler cnm
sana sormak istedgm bi kac soru var yanıt verirsen cok sevirim
sen daha önce tavuk burger + diyet kola içerek kilo vermişin die okumustum
burgerin kb sinin çok oldugunu okudum burda bi yerde ama sen verdigine göre faydası var demkki dimi
bi de sen 45 kilo verddgnde spor yaptın mı son olarakta kiloların ilk günden mi gitti sonradan mı
cok oldu biliorm :) ama senin deneyimin cok bu konuda
ben ilk günlerimdeim daha 2 kilo verdim moralim biraz bozuldu acıkcası

tabiki aliriz hosgeldinn canim aramiza
diette destek gercekten önemli hepimiz birbirimize destek olarak citir olma yolumuza birlikte devam edicez ama hemen gitmek yok ona göre

canm saol yok gitmem su an 99 um 118 lerden geldim bıramamam lazım
zor olan kısmını gectim diedüşünüorm bundan snr bıraksam yazık olur
hepimize basarılarrr :)

patlcanı ayrıca pişirmenden mi atıosun fırına canım
bi de içine ne katıosun mesela

canım ben tavuk burger çok yedim ve acayip kilo verdim. kola mı da içtim diyet olarak tabi. ama daha önce burada birlikte yaptığımız arkadaşlar burgerle pek veremediler. sen dene bir hafta eğer kilonda düşme olmazsa yemezsin. sanırım her bünye ye göre değişiyor.
ben spor yapmadım pek az birşey yürüyüşüm vardı. işte haftada 3 gün çıkıp 5 6 km yürüyordum.
senin kaçıncı günün oldu benim 3. günüm bitti. iyi gidiyor. tartıya çıkmadım cumaya kadar bekliyorum. çünkü devamlı çıkınca insanın morali bozuluyor.
artı bol bol su iç sakın suyu ihmal etme. ve tavsiyem çok ta fazla yağ kullanma etin balığın peynirin yumurtanın zaten yağı var sen ekleme fazlasını. mesela bu sabah omlet yaptım sucuklu hiç yağ koymadım. sucuğun yağı zaten var. onada dikkat et.
ben günlük listelerimi yazarım takip edersin.
soracağın şeyler olursada çekinme. ben girip bakıyorum. özelden de mesaj atabilirsin canım.
patlcanı ayrıca pişirmenden mi atıosun fırına canım
bi de içine ne katıosun mesela

patlıcanları fırın poşetine koyuyorum soyup, öyle pişiriyorum. hem yağsız oluyor çokta lezzetli. sonra istersen biraz z.yağ, tuz, sarımsak, yoğurt ekleyebilirsin. çok lezzetli oluyor.

birde unutmadan fazla karbonhidratlı yiyecekleri sabahtan al, akşama kb değerin düşük olsun.

pperi selam canım nasılsın?
benim bu gün 3. günüm diyette cumaya kilomu yazarım. bende merak ediyorum bakalım ne kadar vericem.
listemi yazarım günlük olarak. kaç kişisiniz çok az galiba, bir de listelerini pek yazmıyor arkadaşlar.
yazıp hesaplarlarsa daha iyi olur. insan daha çok motive oluyor öyle.

ben size 3 günlük listemi yazıyım...
1.gün
sabah
beyaz peynir 1kk 0 kb
1/2 domates 3 kb
1 parça kaşar peyniri 0 kb
1/4 den az simit 6 kb
2 su bardağı şekersiz çay
öğle
karışık salata 4 kb
4 ızgara köfte 4 kb
ara
2 3 küçük parça kaşar peyniri 0 kb
1fincan yeşil çay
2 saat sonra ara
3 küçük köfte 2 kb
3 4 çatal haşlanmış tavuk 0 kb
akşam
1,5 pors yoğurtlu patlıcan salata 12kb
1 dilim kepek ekmeği 10 kb
ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
toplam 41 kb... su 12 bardak

2.gün
sabah
1/2 domates 3kb
1/2 salatalık 2kb
1 dilim kepek ekmeği kızarmış 8 kb
2 parça beyaz peynir 0 kb
1 parça kaşar peynir 0 kb
şekersiz çay
ara
1/2 salatalık 2 kb
öğle
4 ızgara köfte 2 kb
haşlanmış tavuk az 0 kb
yeşil salata 3 kb
ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan sıcak su
akşam
1/2 domates 3 kb
peynir 0 kb
ara
1 pors dondurma 20 kb
1 fincan yeşil çay
1 avuç ay çekirdeği 1kb
toplam 54 kb su 13 bardak

3.gün
sabah
sucuklu omlet 0 kb
beyaz peynir 0 kb
şekersiz çay
ara
1 fincan yeşil çay
öğle
1/2 domates 3 kb
1/2 salatalık 2 kab
beyaz peynir 0 kb
1 tane karper 0 kb
ara
1 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan salata 4 kb
bir parça beyaz peynir
akşam
yeşil salata 8 kb
haşlanmış tavuk 0 kb
1 şişe soda
toplam 27 kb su 13 bardak.

selam aysebrucum

iyiyim canim sen nasilsin cuma günü insallah güzel kilolar vermis olursun biz burda cok az kisi kaldik menülerin cok dengeli insallah hergün bu sekilde yazarsin bizede fikir vermis olursun sen hepimizden deneyimlisin. her ne kadar diger topikdede olsan bizide ihmal etme olurmu:26:

bende iiyim canım, inşallah cumayı iple çekiyorum valla umarım veririm.
ben buraya her gün yazıcam inşallah bir aksilik olmazsa tabi.
kalan kaç kişi varsa toplansın, listeler yazılsın, hem böylece daha düzenli yapıp sonuçlarını daha güzel alırız diyetin.

tamam iyi fikir bende yarindan itibaren yazayim su anda aktif durumda semiluna esra ve kelebek var azra ve red arada ugruyor onlarada bu yazi ile cagri yapmis olalim

KIZLAR DUYDUNUZMU BIZI:92: SIZ NE DERSINIZ MENÜ YAZMA ISINE ISTERSENIZ PAYLASIMA MENÜLERINIZIDE DAHIL EDIN

Son düzenleme:
çok iyi olur canım bu liste işi insanı daha iyi hissettiriyor ve kendini kontrol altında tutmanı sağlıyor ben çok memnun olurum

hem de birbirimizin yediklerinden fikir almış oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…