ppericim harikasıınnn
güzel tariflerine bayılıyorummm
Günaydın peri, günaydın kızlar
Ben malesef aranızdn arılıyorum. 2 gündür sandalda ayakta duruyormuş gibi hissediyordum sık sık kendimi, önemsememiştim. Akşam birden fenalaştım, betim benzim atmış. Evdekiler telaşa hastaneye götürdüler. Kollestrolüm yükselmiş, tansiyonum bir düşüp bir çıkıyordu. Dr. sebepleri sorunca bu diyetten bahsettim derhal yasakladıBi müddet yumurta ve et yasak. Ekmek te yasak tabi. Sadece sebze ve az miktarda bakliyata ve sınırlı süt, yogurda izin var. 1 hafta sonra kontrole gidecegim. Sizlere başarılar diliyorum sevglerimle
Cuma günü hastaydım, yataktan çıkamadım, dün de hasta da olsam dükkana bakmam lazım diye kalktım. Gelen iki kalabalık rezarvasyon kapıdan döndü. çok moralimiz bozuldu, dayak yemiş gibi olduk. O yüzden giremedim kızlar. Ev bilgisayarım kötü o yüzden tabloyu yarın hazırlayacağım. Bu hafta güzel sonuçlar var maşallah
Ben 200 gr vermişim sadece ama regl olmak üzereyim. Haftaya değişir yani.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede iyileşirsin. Arada merhaba dersen seviniriz. Hiç olmazsa bizi haberdar et sağlığından.
Cuma günü hastaydım, yataktan çıkamadım, dün de hasta da olsam dükkana bakmam lazım diye kalktım. Gelen iki kalabalık rezarvasyon kapıdan döndü. çok moralimiz bozuldu, dayak yemiş gibi olduk. O yüzden giremedim kızlar. Ev bilgisayarım kötü o yüzden tabloyu yarın hazırlayacağım. Bu hafta güzel sonuçlar var maşallah
Ben 200 gr vermişim sadece ama regl olmak üzereyim. Haftaya değişir yani.
günaydin canim cok gecmis olsun insallah bir an önce iyilesirsin ve uygulayacagin baska dietle ideal kilona inersin bizede haber vermeyi unutma:80:
teşekkür ederim canım. hoşbuldum :)h.gcanım.diyetinde başarılar
canım haklısın ben 90 kilonun üzerindekilerle beraberim aslında ama buraya da geliyorum. safra kesesi ameliyatı oldum ben ocak ayında çok fazla iltihap olmuştu ve ölümden döndüm diyebilirim. doktor yaptığın o diyet zarar vermiş dedi. o zaman çok korktum. ama daha sonra araştırdım ve aslında bu diyetin ona sebep olmadığını öğrendim şimdi tekrar yapıyorum. 3. günüm ve çok iyi gidiyor. bol bol su içiyorum. eskisi gibi 0 ve 10 arası tutmuyorum. şu an 2 hafta kadar 40 50 arası yapıp yavaş yavaş kb. ı düşürücem. inşallah hep beraber kurtuluruz bu kilolardan.ayseebru
ben seni farklı bir topikte bu diyetin sana cok zararı oldugunu, yanlıs hatrlamıyorsam böbreklerine zrar verdiğini falan okudm die hatırlıorm
yanlıs mı hatırlıorm..?
cünkü ben seni bu topikte 3 ayda 45 kilo verdigini duyunca baya bi takip etmşştm
hatta bu diyte baslama nedenlerimden biri de sendin
bende ayseebrunun yarısı kadar versem yeter die düşünmüştüm....
Ben malesef aranızdn arılıyorum. 2 gündür sandalda ayakta duruyormuş gibi hissediyordum sık sık kendimi, önemsememiştim. Akşam birden fenalaştım, betim benzim atmış. Evdekiler telaşa hastaneye götürdüler. Kollestrolüm yükselmiş, tansiyonum bir düşüp bir çıkıyordu. Dr. sebepleri sorunca bu diyetten bahsettim derhal yasakladıBi müddet yumurta ve et yasak. Ekmek te yasak tabi. Sadece sebze ve az miktarda bakliyata ve sınırlı süt, yogurda izin var. 1 hafta sonra kontrole gidecegim. Sizlere başarılar diliyorum sevglerimle
kızlar ben patlıcanı fırın torbasında pişirip buzluğa atmıştım. ordan çıkarım çözdürüyorum. içine yoğurt sarımsak koyup yiyorum. kb değeri 4 patlıcanın, 250 gr yoğurt 12 tabi ben yarısını koyuyorum. çok lezzetli ve doyurucu oluyor. tavsiye ederim.
tabiki aliriz hosgeldinn canim aramiza
diette destek gercekten önemli hepimiz birbirimize destek olarak citir olma yolumuza birlikte devam edicez ama hemen gitmek yok ona göre
kızlar ben patlıcanı fırın torbasında pişirip buzluğa atmıştım. ordan çıkarım çözdürüyorum. içine yoğurt sarımsak koyup yiyorum. kb değeri 4 patlıcanın, 250 gr yoğurt 12 tabi ben yarısını koyuyorum. çok lezzetli ve doyurucu oluyor. tavsiye ederim.
ayseebru
yanıtın için tskler cnm
sana sormak istedgm bi kac soru var yanıt verirsen cok sevirim
sen daha önce tavuk burger + diyet kola içerek kilo vermişin die okumustum
burgerin kb sinin çok oldugunu okudum burda bi yerde ama sen verdigine göre faydası var demkki dimi
bi de sen 45 kilo verddgnde spor yaptın mı son olarakta kiloların ilk günden mi gitti sonradan mı
cok oldu biliorm :) ama senin deneyimin cok bu konuda
ben ilk günlerimdeim daha 2 kilo verdim moralim biraz bozuldu acıkcası
patlcanı ayrıca pişirmenden mi atıosun fırına canım
bi de içine ne katıosun mesela
selam aysebrucum
iyiyim canim sen nasilsin cuma günü insallah güzel kilolar vermis olursun biz burda cok az kisi kaldikmenülerin cok dengeli insallah hergün bu sekilde yazarsin bizede fikir vermis olursun sen hepimizden deneyimlisin. her ne kadar diger topikdede olsan bizide ihmal etme olurmu:26:
bende iiyim canım, inşallah cumayı iple çekiyorum valla umarım veririm.
ben buraya her gün yazıcam inşallah bir aksilik olmazsa tabi.
kalan kaç kişi varsa toplansın, listeler yazılsın, hem böylece daha düzenli yapıp sonuçlarını daha güzel alırız diyetin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?