inşallah canım. ama sen güzel kilo vermişsin. 4 kiloyuda eminim çabucak verirsin. burası benim selintepe nin olduğu dönem çok hareketli ve çok kalabalıktı. canım kolay gelsin ben tekrar gelip kilo verip vermediğimi yazarım. görüşürüz.
merhaba ben 80-89 topiğindeyim ama kh yapmaya karar verdim.7-8 sene önce yapmıştım ve güzel sonuçlar almıştım.inşallah başarırım yine..
bugün marketten tavuk göğsü,sosis,tavuk burger(bimden),yumurta aldım.kaşar unuttum alsaydım keşke.neyse herkese kolay gelsin.
boyum 1.65 ve kilom 81.
merhaba ben 80-89 topiğindeyim ama kh yapmaya karar verdim.7-8 sene önce yapmıştım ve güzel sonuçlar almıştım.inşallah başarırım yine..
bugün marketten tavuk göğsü,sosis,tavuk burger(bimden),yumurta aldım.kaşar unuttum alsaydım keşke.neyse herkese kolay gelsin.
boyum 1.65 ve kilom 81.
selam kızlar sabahtan beri yediklerimi hesapladım ama tostun değerini bulamadım bilen varmı saba 1 tane kaşarlı tost yedim ama kaç olduğunu bulamadım
Peri günaydın, nasılsın?
Bu gün biraz biraz sebzeye dönüş yapayım diyorum. Palıcanın kb degeri bendeki listelerde 1 adedi 4 gözüküyor. Besinler com.a ise haşlamış 100 gr. neredyse 9. Sen sebze kb lerine takmıyorsun biliyorum ama benim için önemli canım. Şimdi ben hangisini baz alacam? Evdeki 1 patlıcan aşagı yukarı 200- 250 gr bunun kb si 22 falan mı yapıyor yani? semizotlu 4 yaprak marulu birde salata yapayım diyordum o da 9 ünite falan yapıyor. Şaşırdım kaldım, fikrine ihtiyacım var canım..
Selam canım. Sana bu değeri Ebru Akın ın sayfasındaki yazışmalardan veriyorum:)selam kızlar sabahtan beri yediklerimi hesapladım ama tostun değerini bulamadım bilen varmı saba 1 tane kaşarlı tost yedim ama kaç olduğunu bulamadım
günaydin canim cok iyiyim sen nasilsin
ben besinler.com sitesini yeni tanidim daha önceden listelerdeki gibi bir patlicanin degerini 4 kb olarak baz aliyordum ve yinede kilo veriyordum ama yinede icin rahat etsin tam hesapliyalim cig bir patlicanda 5.7 kb yaziyor 200 gr patlicani yesen 12 diyelim salatayada 6 desek toplam 18 yapar pisiriken ne ilave ediceksen hesaplamaya dahil edersin
Sagol canım. Sonradan bende düşündüm, haklısın. İnsanlar zaten o listelerle zayıflamış. Fazla incelemeyeceğim bende..iyi hafta sonları:)
hosgeldin canim aramiza ideal kilolalarimiza inmeyi hep birlikte basaracagiz kolay gelsin:13:
Hoşgeldin
Tavuk burgerin kb si yüksek diye biliyorum. Paket üzerinde besin değerleri varmı?
sağol
kh değeri 6 canım 100 gr ın.ben de başka yapan arkadaşlardan duydum bol bol yiyin diye..
kızlarr
beni de alın aranıza
6 gündür kh yapıorm aslında mantık olarak benzedği için ilk 7 gunumu dukanın atak diyeti gibi yapıorm sadece karbon alıorm yani
yarından snr puanlı yemeye baslıcam
aslında benim için riskli sayıları geçtim
cetveli değiştiremedim henüz ama su an ama 98 kiloyum
aslında kilom cok ama uzun yıllardır 115 in üstünde olan ve her diyetini aynı gün bozan biri için süper tabi
destek olalım birbirimize
mesela bana destek olmakl baslayabilirsiniz
Günaydın peri, günaydın kızlar
Ben malesef aranızdn arılıyorum. 2 gündür sandalda ayakta duruyormuş gibi hissediyordum sık sık kendimi, önemsememiştim. Akşam birden fenalaştım, betim benzim atmış. Evdekiler telaşa hastaneye götürdüler. Kollestrolüm yükselmiş, tansiyonum bir düşüp bir çıkıyordu. Dr. sebepleri sorunca bu diyetten bahsettim derhal yasakladıBi müddet yumurta ve et yasak. Ekmek te yasak tabi. Sadece sebze ve az miktarda bakliyata ve sınırlı süt, yogurda izin var. 1 hafta sonra kontrole gidecegim. Sizlere başarılar diliyorum sevglerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?