• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

slm şekerer.nabersiniz?eşimizindeçok sıkgiremiyorum.bugün sabahtan beriprotein tüketiyorum.salataık domates sadecekarbonolarak.ama canım çokmeyva istiyo.yarınki kilomu çok merak ediyorum.üfff.okadar dağıtmamın ne anlamı vardıkii.neyse keşkeler faydasızz.
pericimsen nasıl bir diyet uyguluyosun ?bol meyvalı sebzeli dimi.şeker benimyerimedebiraz meyva yermisin))

Heyooo dönüyorsun sen de aramıza. Bak ben dört günde iki kilo verdim. Oturmayan kilolar çabuk gitti vallahi :66: Bence meyveyi çok özleyenler bir günü meyve günü yapabilir. O gün doyasıya meyve yersin, biraz da yağsız protein. Hem şaşırtmaca olur.

Eveet tartıldımmmm ben
Çok mutluyum çünkü rejimi bıraktığım noktaya dönmüşüm bile :66::66:

Esraa, perii vallahi işe yaradı bu sıkı başlangıç :64:

süpersin tatlim:65: coook sevindim bende haftaya kesin tartilicam bakalim kac cikicam son iki haftayida cok SIKI yapip degerlendirmek istiyorum:44:

:65: Tebrikler, ne güzel. Bir haftada iki kilo hem de regl döneminde çok başarılı. Sen daha fazla vermeyi mi planlıyordun ? Haftada iki kilo ayda 8 kilo eder ki aslında çok da sağlıklı olmaz. Haftada bir kilo olarak verilen kiloların sonradan alınması daha zor diyorlar. Ben de aslında haftada iki hedeflemiştim ve oldu ama prinin dediği gibi bu başta oluyor. Daha sonra yavaşlıyor. Yavaşlayınca sırf protein günü yapabilirsin. Biz bir ara haftada bir yapmıştık. Kesinlikle işe yarıyor ama salata bile yok sadece et, yumurta, peynir.

ozaman önümüzdeki haftaki kiloma göre yapıyım odediğini dua ediyorum durmasın diye daha14 15 kilom var verilecek

Eveet tartıldımmmm ben
Çok mutluyum çünkü rejimi bıraktığım noktaya dönmüşüm bile :66::66:

Esraa, perii vallahi işe yaradı bu sıkı başlangıç :64:

canım çok sevindim senin adına.ben tartılamadım.tartınınpilibitmiş.neyse belkideböylesi daha iyi olmuştur))pazartesiye kaadr tartılmayım diyorum.pazartesi tam orucu açmadan tartılırım açkarna moral olur banada))bakalım kaççıkcak.peri canımiki hafta iyibir süre baya toplarsın ozamana kadar.tatil dönüşüde.tam diyet moduna girersin.

cevap için teşekkür ederim bir haftada iki kilo vermişim ama regl dönemine girdim ondan az verdim galiba çünkü dün tartıldım 67 çıktı bugünde reglim başladı belki etkisi vardır diye kendimi oyalıyorum

canım tbr ederim.güzel bir başlangıçolmuş.

canım çok sevindim senin adına.ben tartılamadım.tartınınpilibitmiş.neyse belkideböylesi daha iyi olmuştur))pazartesiye kaadr tartılmayım diyorum.pazartesi tam orucu açmadan tartılırım açkarna moral olur banada))bakalım kaççıkcak.peri canımiki hafta iyibir süre baya toplarsın ozamana kadar.tatil dönüşüde.tam diyet moduna girersin.

evet esracim son iki haftayi cok iyi degerlendirmem lazim:44: döndügümde hemen diete baslamayi düsünüyorum baksana kacamaklar yüzünden diet süresini ne kadar uzatdik ama bunu hep birlikte yapariz insallah. döndügümde sen ve diger arkadaslarda burda olursunuz ve finali beraber yapariz gerci ben bayram bitiminden evime geri dönene kadar ailemin yaninda olucam her ne kadar diet yapmasam bile eger burda olursaniz ki insallah olursunuz size eslik ederim:34:

evet esracim son iki haftayi cok iyi degerlendirmem lazim:44: döndügümde hemen diete baslamayi düsünüyorum baksana kacamaklar yüzünden diet süresini ne kadar uzatdik ama bunu hep birlikte yapariz insallah. döndügümde sen ve diger arkadaslarda burda olursunuz ve finali beraber yapariz gerci ben bayram bitiminden evime geri dönene kadar ailemin yaninda olucam her ne kadar diet yapmasam bile eger burda olursaniz ki insallah olursunuz size eslik ederim:34:

inş.canım.semilunayla biz şimdilik burdayız. üçümüz topiğin tapusunu alcaz bu gidişle))

herkese merhabalar, ben de arada girip bakıyorum ama kimseyi göremeyince çıkıyorum..diyete devam ediyorum, sizlerle başladığım diyet maceramda 11 kg yu geçtim..ama yolum daha uzun..arada girip benden haberler de veririm, ne diyeti yaparsak yapalım her beraber ,desteğimizi kaybetmeden ilerleyelim..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :61:

herkese merhabalar, ben de arada girip bakıyorum ama kimseyi göremeyince çıkıyorum..diyete devam ediyorum, sizlerle başladığım diyet maceramda 11 kg yu geçtim..ama yolum daha uzun..arada girip benden haberler de veririm, ne diyeti yaparsak yapalım her beraber ,desteğimizi kaybetmeden ilerleyelim..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :61:

valla vaguscum süper gidiyorsun hepimizin hedefi zayiflamak oldugu icin dedigin gibi ne dieti yaptigimiz önemli degil önemli olan birbirimize destek olmamiz sende ne güzel sadik arkadaslarimizdansin baska diete gecmene ragmen topigimizden kopmadin seni her zaman bekleriz:16:

canım tbr ler.dukan topiğinide takip ediyorum.oldukça başarılı diyet yapanlar var.birbirimize destek oldukça başarmak daha kolay olcak.

İyi pazarlar çıtır adayları :)

Ben haftasonu internete giremiyorum ama yine kayboldum sanmayın diye merhaba diyeyim :)
Evdeki internet kapalı hala. Haftasonu rejim yapmak ne zor değil mi? Aklımdan neler geçiyor ama inattayım duymazdan geliyorum. Şimdi yumurta haşlayacağım, çok güzel köy yumurtası buldum. Onları ye otur kızım diyeceğim kendime. Akşama da eşimi kandırıp mangalı yaktırdım mı bugünü de atlattık sayılır.

Vagus da unutmamış bizi :) Sevgiler..

Anlaşılan haftasonu kimse yokmuş :)

Neyse, yeni bir hafta, yeni umutlar. Herkese , az kb lı bir hafta dilerim. Esracığım bekliyorum seni bak. Periciğimin mazereti var :)

Anlaşılan haftasonu kimse yokmuş :)

Neyse, yeni bir hafta, yeni umutlar. Herkese , az kb lı bir hafta dilerim. Esracığım bekliyorum seni bak. Periciğimin mazereti var :)

biz yine hafta sonu disardaydik ve kb'li bir hafta sonu gecirdim:14:
zamanim kalmadi artik ve bu son 17 günden cok sey bekliyorum mazeretim yok aslinda su anda ama dietten koptugum icin kendimi toparlayamiyorum ve kendime cook kiziyorum:57::59:

Bu sabah aceleden bir şey yiyemedim. Öğlen sebze çorbası ve et yahnisinin sadece etlerini yedim. Dün yakamadığımız mangalı bugün yakacağız. Yani akşamı da kurtardım. Sebze çorbası fazlalık gibi oldu, içinde havuç, patates de vardı ama bir kase ve bugün kü kb değerimi aşmaz artık. Çok canım çekti ne yapalım :)

biz yine hafta sonu disardaydik ve kb'li bir hafta sonu gecirdim:14:
zamanim kalmadi artik ve bu son 17 günden cok sey bekliyorum mazeretim yok aslinda su anda ama dietten koptugum icin kendimi toparlayamiyorum ve kendime cook kiziyorum:57::59:

17 gün az değil ki canım ya, şu ana kadar yediğin her şeyi unut, düşünme. Bugün bile kb aldıysan gün gitti demek yok. Bol bol protein yiyerek telafi ediyoruz. Hele şimdi bünyen de unuttu bu rejimi. İlk hafta çok verebilirsin. İnsanın hiç olmazssa karnı iniyor, beli ortaya çıkıyor insanın. Hadi canım, bir gayret...

17 gün az değil ki canım ya, şu ana kadar yediğin her şeyi unut, düşünme. Bugün bile kb aldıysan gün gitti demek yok. Bol bol protein yiyerek telafi ediyoruz. Hele şimdi bünyen de unuttu bu rejimi. İlk hafta çok verebilirsin. İnsanın hiç olmazssa karnı iniyor, beli ortaya çıkıyor insanın. Hadi canım, bir gayret...

saol canim destegin icin:70: su an gercekten cok ihtiyacim var:78:
dietten uzun süre kopuldugunda adepte olmasi zor oluyor ama hizli bir baslangic yaptim bu saate kadar hic kb almadim wasa bile yemedim dedigin gibi bol proteinli bir 17 gün beni bekliyor:52:

Bu sabah aceleden bir şey yiyemedim. Öğlen sebze çorbası ve et yahnisinin sadece etlerini yedim. Dün yakamadığımız mangalı bugün yakacağız. Yani akşamı da kurtardım. Sebze çorbası fazlalık gibi oldu, içinde havuç, patates de vardı ama bir kase ve bugün kü kb değerimi aşmaz artık. Çok canım çekti ne yapalım :)

her ne kadar icinde patates olsa bile günlük sebze ihtiyacini almis oldun hemde corba olarak bagirsaklar icin süper zaten aksamda sifirli gecicek onun icin corba kesinlikle dedigin gibi kb degerini asmaz:34:

slm canlarım.hayırlı ramazanlar herkese.semiluna canım motivasyonun ve diyetin harika gidiyo tbrler.eksiler çok yakınında.perim 17 günde etkili sonuçlar alabilirsin.
kızlar ben pek katılamadım sohbete.modem bozulmuştu.sabit pcden girmek zorunda kaldım.fazlaoturamadım başına.şimdi geldi.umarım herşey yolunda gider.

slm canlarım.hayırlı ramazanlar herkese.semiluna canım motivasyonun ve diyetin harika gidiyo tbrler.eksiler çok yakınında.perim 17 günde etkili sonuçlar alabilirsin.
kızlar ben pek katılamadım sohbete.modem bozulmuştu.sabit pcden girmek zorunda kaldım.fazlaoturamadım başına.şimdi geldi.umarım herşey yolunda gider.

haklisin canim 17 günü artik cok iyi degerlendirmem lazim simdiye kadar yaptigim kacamaklarin cezasini cekicem ve istedigim kiloda tatile gidemicem:59:
eeeee buda bana hak:57:
ben bayram bitimine kadar denizde olucam ondan sonra evime geri dönene kadar ailemin yaninda olucam ondan sonra aktif olmaya calisirim insallah sen ve semilunada hicbir zaman burdan kopmazsiniz su an topikte zaten ücümüz kaldik:25:

Back