• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canımh.g.tatilinin iyigeçmesine sevindim.karadeniz güzeldir.samsunada uğradınızmı?

hoşbulduk canım.sahil boyu gittik,hopaya kadar:)
samsunu çok şık buldum yerleşim muntazam,temiz,tam kafamdaki gibiydi ama içini gezmeye fırsatımız olmadı.giderken ,dönüşte samsunda kalırız dedik,dönişte de ah evimie gidelim bir an önce sere serpe yayılalım diyince içini gezememiş olduk.genel olarak karadenizi çok beğendim,zonguldak hariç.giresunda kuzenlerim var onlarda kaldık.trabzonda da eşimin kuzeni ve arkadaşı vardı.3 gün de orda kaldık.bartın,sinop,zonguldak,karabük ve kastamonuda da 1er gün.işte öyle...
sen nasılsın esracım?diyet nasıl gidiyo?

hoşbulduk canım.sahil boyu gittik,hopaya kadar:)
samsunu çok şık buldum yerleşim muntazam,temiz,tam kafamdaki gibiydi ama içini gezmeye fırsatımız olmadı.giderken ,dönüşte samsunda kalırız dedik,dönişte de ah evimie gidelim bir an önce sere serpe yayılalım diyince içini gezememiş olduk.genel olarak karadenizi çok beğendim,zonguldak hariç.giresunda kuzenlerim var onlarda kaldık.trabzonda da eşimin kuzeni ve arkadaşı vardı.3 gün de orda kaldık.bartın,sinop,zonguldak,karabük ve kastamonuda da 1er gün.işte öyle...
sen nasılsın esracım?diyet nasıl gidiyo?

iyi yapmışsınız canım.benim diyet fena bozuldu.çok dağıttım.ama şimdi toplamaya çalışıyorum işte.biz burda çok az kişikaldık.sizleri görünce seviniyoruz.

geçmiş sayfalara bakarken görmüştüm çok geçmiş olsun canım.şimdi iyisin di mi?ben sen çoktan tatile çıktın diye düşünüyorum,demek 17sinde çıkıyosun.o güne dek ne yaptın yaptın yani.valla ben tatile yine kilolu gittim.pek alışveriş yapmadım gittiğim yerlerden kilolu olunca.bir de sıcak.ikisi aynı anda hiç çekilmiyo:(
evet kaç kilosun hadi itiraf et,ardından ben itiraflarıma geçiim:))

saol canim cok iyiyim . biz her sene bu zamanlarda gidiyoruz türkiyeye
hafta sonu yediklerimden sonra:17: baskülün yakinindan bile gecmedim hicde niyetim yok:18: pazartesinden beri dietim süper gidiyor son iki hafta bakalim iyi degerlendiricem. kac kilo ile gidicem acaba:44: ama gitmeden cizelgemi yapicam ki döndügümde aldigim kilo ile yüzleseyim ahhh ahhhh birde bunun dönüsü var . kac kilo almis olarak dönücem:97:

senin itiraflarin neymis bakalim:23:

esracım sende mi!!!valla biz niye başaramıyoruz:((
tamam okul kapandı ben dağıttım hatta kapanmadan dağıtmıştım ama bu kadar da kolay alınmazki canım.
pericim ben de aynı durumdaydım geldiğimden beri.tatilde reglim yine gecikmişti üstüne kabızlık falan iyice şişmiştim.vallahi arbada pantolonun fermuarı ve düğmesi açık gezdim:))regl bitti,inmiştir derken tartıldım ne göreyim 71.5!!!
şok...şok...şok...
hala şoktayım:((
mesela iftarda yarım kase çorba içtim yanına çok az salata ve yarım dilim ekmek.hepsi bu ki ramazanda böyleyim ben yatana kadar diğer yemeklerin tadına bakıyorum yetiyo.hatta bu akşam başka yemek de yapmadım eşim çorba salata yeter dedi ama oğlum tatlı krizine girmişti ben gibi şimdi b.dolabında bir tepsi revani ve bir tepsi çaylı kek var.bir de bizimki şekerpareyle baklava almış....
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....di mi????
iftraımızı yaptık.çay sigara keyfi yapıyorum şimdi.az sonra da namazı kılar uzanırım biraz.
siz neler yapıyosunuz görüşmeyeli?

esracım sende mi!!!valla biz niye başaramıyoruz:((
tamam okul kapandı ben dağıttım hatta kapanmadan dağıtmıştım ama bu kadar da kolay alınmazki canım.
pericim ben de aynı durumdaydım geldiğimden beri.tatilde reglim yine gecikmişti üstüne kabızlık falan iyice şişmiştim.vallahi arbada pantolonun fermuarı ve düğmesi açık gezdim:))regl bitti,inmiştir derken tartıldım ne göreyim 71.5!!!
şok...şok...şok...
hala şoktayım:((
mesela iftarda yarım kase çorba içtim yanına çok az salata ve yarım dilim ekmek.hepsi bu ki ramazanda böyleyim ben yatana kadar diğer yemeklerin tadına bakıyorum yetiyo.hatta bu akşam başka yemek de yapmadım eşim çorba salata yeter dedi ama oğlum tatlı krizine girmişti ben gibi şimdi b.dolabında bir tepsi revani ve bir tepsi çaylı kek var.bir de bizimki şekerpareyle baklava almış....
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....di mi????
iftraımızı yaptık.çay sigara keyfi yapıyorum şimdi.az sonra da namazı kılar uzanırım biraz.
siz neler yapıyosunuz görüşmeyeli?

basarcaz basarcaz bizimki sadece biraz zaman alicak:1:
hepsi kalici kilo degildir diete basladiginda cogu gider. aslinda diet esnasinda bu kadar kacamak yapmasak bu kadar rahat kilo alinmaz ama iste nefsimize yeniliyoruz:31:

hep eksikle devam ediyoruz aldente geldi semiluna yok acaba evindeki internet baglanmadi yoksa bizi ihmal etmezdi

:))benim nette de sorun var.kapatıp açınca uzun süre bağlanamıyorum.dün gece oğlum uyuduktan sonra rahat rahat kurulayım dedim ama olmadı.şimdi de yarım saatin ardından bağlanabildim.
inanmıycaksınız şekerler bu saat oldu bişey yemedim.sıfır kb:)))

:))benim nette de sorun var.kapatıp açınca uzun süre bağlanamıyorum.dün gece oğlum uyuduktan sonra rahat rahat kurulayım dedim ama olmadı.şimdi de yarım saatin ardından bağlanabildim.

süper canım.geceye ne kaldı zaten.bugünü sırf pro günü yapmışolursun.diyete dönüşgünü olur işte.

diete hizli baslangic yaptim desene:34:

simdiki sonuc ne kac kb'desin:61:

ben caya basladim beraber icelim diye girmistim aldente sen burdasin kesin cay iciyorsundur belki esrada katilir sonra afiyet olsun:68:

katılırımbana çay de yeterki.hiç bizaman hyr dememçaya.hele sizlerle karşılıklıçokiyi gider eminm

Back