Ben de içki kullanıyorum. İçkiye izin veren bildiğim tek rejim bu zaten. Ama asla ve asla bira içmemelisin. Rakı içtim cila olsun, dışarda arkadaşlar bira söyledi ne yapalım dememelisin. Gerçekten anında bozuyor rejimi. Rakı dışında votka, cin gibi içkilere meyve suyu katmamalısın. Dşarıda kokteyl tarzı şeyleri asla tercih etmemelisin. Şarabın sek olmak kaydıyla (yarı tatlı, tatlı şaraplar değil kesinlikle) kb değeri düşük. Listede var. Veriliyor mu kilo, evet ama içki her durumda metabolizmayı yavaşlatıyor. Yanında bir şeyler yerken de çok dikkatli olmak zorundayız. Bol su içmemiz zaten gerekiyor ama içki kullanıyorsak daha da arttırmalıyız. Aslında haftada bir gün, sabah, aç karnına tartılarak sağlıklı sonuçlar alırız. Sabah ve akşam kilo farkı olması çok normal. Eczane tartıları daha güvenli değil üstelik çünkü bir şeyler yemiş, içmiş, giyinmiş oluyorsun. Kendi tartın az veya çok tartsa bile verdiğin toplam kilo miktarını en sağlıklı hep aynı tartıda tartılarak görürsün. Aramıza hoşgeldin ayrıca