Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim bilgiler için içimi rahatlattın.acaba miktarı farkediyormudur.sen ne kadırdır yapıyorsun verebildinmi?

hayır niye ayıp olsun 38 yaşımdayım

teşekkür ederim bilgiler için içimi rahatlattın.acaba miktarı farkediyormudur.sen ne kadırdır yapıyorsun verebildinmi?

Benim arada bırakıp tekrar başlamalarım oldu. Toplamda 7-8 kilo verdim. Daha önce yaptığımda çok sıkı tutmuştum ve bir lokma kaçamak yapmamıştım ve iki ayda 12 kilo vermiştim. Listeye göre rakı, votka, cin 0 kb içeriyor. Mantıken miktarı önemli değil gibi görünüyor ama bence kalori, kb değeri olarak değilse bile metabolizmayı yavaşlatmak adına miktarı farkeder.

Kızlarrrr geç günaydınlar bu arada

Bu gün hindi ızgara var yanımda 4 parça, sabahtan akşama kemir dur artık. Dün akşam bir kaç tane sushi yedim dayanamadım. Eşimle yemeğe çıktık. Çok severim. Sonra da çok moralim bozuldu. Neyseki erkendi 5-6 gibi yedik. Gece de beyefendi ekmekle pizza yaptı ama ben yemedim

bir kac tane ile birsey olmaz sen günü dengelemissindir ayrica esinin pizzasinin yanina sende kendine wasa ile pizza yapsaydin ben su siralar ona takmis durumdayim acayip lezzetli geliyor

bir kac tane ile birsey olmaz sen günü dengelemissindir ayrica esinin pizzasinin yanina sende kendine wasa ile pizza yapsaydin ben su siralar ona takmis durumdayim acayip lezzetli geliyor

Evet ya cuma geçsin kendime kahvaltıda wasa ya da ligth ekmekle pizza yapayım. Mmmmm... Aslında bak minik tavada kaşarı eritiyorsun, içine domates sosu yapıyorsun sevdiğin baharatlarla, sonra sosis, sucuk, mantar, biber koyuyorsun. Biraz soğuyunca kalıp gibi çıkınca altta hamuru olmayan pizza oluyor

evettt buda güzel tarif kasar sogudugunda hamur görevi görür en altta hemen denemeliyim

arkadaşlar ara vermeden yapınca ve kurallara uyunca arada duraklamalar oluyormu bu diyette bilgisi olan varsa yazabilirmi

maalesef her diette oldugu gibi bu diettede duraksama oluyor o zaman metabolizmayi sasirtmak icin bir hafta kalori dieti yapabilirsin yada koruma programi yapabilirsin yani 50 sinirini 70'e cikarabilirsin

slm şekerer.nabersiniz?eşimizindeçok sıkgiremiyorum.bugün sabahtan beriprotein tüketiyorum.salataık domates sadecekarbonolarak.ama canım çokmeyva istiyo.yarınki kilomu çok merak ediyorum.üfff.okadar dağıtmamın ne anlamı vardıkii.neyse keşkeler faydasızz.
pericimsen nasıl bir diyet uyguluyosun ?bol meyvalı sebzeli dimi.şeker benimyerimedebiraz meyva yermisin))

evet canim su an meyve sebze agirlikli besleniyorum hic hesaplamada yapmiyorum acikca söylemek gerekirse bol bol meyve yiyorum(senin icinde olsun o zaman) cünkü ben yaz meyvelerini daha cok seviyorum ama tatilden önceki son iki haftayi bol proteinli gecirip kilo vermek istiyorum bakalim kac kilo ile gidicem hicde tartilmadim korkuyorum 70'li rakam görmekten:26: cünkü ameliyat sonrasi kb patlamasi yaptim ayy ne yapayim gecmis olsuna gelenler öyle seyler getirmiski kendimi tutamadim cok büyük hataydi biliyorum zaten hep bu hatalar yüzünden halä dietteyim bakalim ne zaman akillanicam neyse her zamanki gibi önümüze bakicaz daha yolun yarisi duruyor insallah oda gidicek:97:

cevap için teşekkür ederim bir haftada iki kilo vermişim ama regl dönemine girdim ondan az verdim galiba çünkü dün tartıldım 67 çıktı bugünde reglim başladı belki etkisi vardır diye kendimi oyalıyorum

rica ederim verdigin kilo hicde az degil ama baslangicta daha cok su kaybi oldugu icin fazla veriliyor ayrica regl dönemlerindede genelde fazla cikiliyor onun icin belki dahada fazla vermis olabilirsin insallah bu sekilde devam edersin

Selam arkadaşlar
Periciğim geçmiş olsun anladığım kadarı ile ameliyat olmuşsun. maalesef ben diyete halen dönemedim. bir türlü kendimi adapte edemiyorum. şükür kilom aynı zaten kilo almıyorum diye avutuyorum kendimi. hayırlısı bakalım.

saol canim evet ameliyat oldum safra kesemde tas varmis onlar alindi ama iyilestim artik.
su anda sadece sen ayni durumda degilsin gördügün gibi topigimizde cok eksik arkadaslarimiz var hepimizde bir dietten kopma durumu var yani yaz tatili bitsin havalar sogudugunda evlere kapanacagiz insallah o zaman daha aktif bir sekilde birbirimize destek olarak dietimize kaldigimiz yerden devam ederiz

Eveet tartıldımmmm ben
Çok mutluyum çünkü rejimi bıraktığım noktaya dönmüşüm bile

Esraa, perii vallahi işe yaradı bu sıkı başlangıç

Ben de çıkmıştım diyetten ve hemen şitim. Sen neyseki kilonu korumuşsun canım, ne güzel. Ama pazartesi bol protein, çok az kb ile başladım. Bugün rejimi bıraltığım yerdeyim. Çok mutlu oldum. En az iki kilo gitti hemen. Sen de kendini hazır hissedince dön de beraber devam edelim yola

Tebrikler, ne güzel. Bir haftada iki kilo hem de regl döneminde çok başarılı. Sen daha fazla vermeyi mi planlıyordun ? Haftada iki kilo ayda 8 kilo eder ki aslında çok da sağlıklı olmaz. Haftada bir kilo olarak verilen kiloların sonradan alınması daha zor diyorlar. Ben de aslında haftada iki hedeflemiştim ve oldu ama prinin dediği gibi bu başta oluyor. Daha sonra yavaşlıyor. Yavaşlayınca sırf protein günü yapabilirsin. Biz bir ara haftada bir yapmıştık. Kesinlikle işe yarıyor ama salata bile yok sadece et, yumurta, peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…