senin gelmenle topigimiz yine can buldu insallah bu canlar cogalir ben sizi hic birakirmiyim sizler benim hem diet yoldasim hemde canim arkadaslarimsinizsonuna kadar birlikteyiz:13:
Kocaman öperim ben seni, iyi ki varsın
Ben de içki kullanıyorum. İçkiye izin veren bildiğim tek rejim bu zaten. Ama asla ve asla bira içmemelisin. Rakı içtim cila olsun, dışarda arkadaşlar bira söyledi ne yapalım dememelisin. Gerçekten anında bozuyor rejimi. Rakı dışında votka, cin gibi içkilere meyve suyu katmamalısın. Dşarıda kokteyl tarzı şeyleri asla tercih etmemelisin. Şarabın sek olmak kaydıyla (yarı tatlı, tatlı şaraplar değil kesinlikle) kb değeri düşük. Listede var. Veriliyor mu kilo, evet ama içki her durumda metabolizmayı yavaşlatıyor. Yanında bir şeyler yerken de çok dikkatli olmak zorundayız. Bol su içmemiz zaten gerekiyor ama içki kullanıyorsak daha da arttırmalıyız. Aslında haftada bir gün, sabah, aç karnına tartılarak sağlıklı sonuçlar alırız. Sabah ve akşam kilo farkı olması çok normal. Eczane tartıları daha güvenli değil üstelik çünkü bir şeyler yemiş, içmiş, giyinmiş oluyorsun. Kendi tartın az veya çok tartsa bile verdiğin toplam kilo miktarını en sağlıklı hep aynı tartıda tartılarak görürsün. Aramıza hoşgeldin ayrıca
Yaşını sorsam ayıp olur mu :) Normalde 50 kilo olman gerekir gibi geliyor sana ama yaşımız da önemli. Ben 1.65 im ama 55 e düşmem artık mümkün değil gibi. Yaş 33 oldu çünkü. Asıl kilon 65, akşam tartılmamalısın. Çok güzel kilo vermişsin aslında, tebrikler. Ben 6'lı rakam görünce ağlarım galiba sevinçten. Az kaldı gerçi. Biz grup dağalmadan önce her cuma kilo bildirimi yapıyorduk. Hatta çizelge yapıp şampiyon ilan ediyorduk. Ben ara verdiğim için cumaya kadar protein ağarlıklı gidip kilo bildirimi yapacağım bakalım. Yoksa benim yediğim kadar sırf ete yüklenmek doğru değil.
teşekkür ederim bilgiler için içimi rahatlattın.acaba miktarı farkediyormudur.sen ne kadırdır yapıyorsun verebildinmi?
Kızlarrrr geç günaydınlar bu arada
Bu gün hindi ızgara var yanımda 4 parça, sabahtan akşama kemir dur artık. Dün akşam bir kaç tane sushi yedim dayanamadım. Eşimle yemeğe çıktık. Çok severim. Sonra da çok moralim bozuldu. Neyseki erkendi 5-6 gibi yedik. Gece de beyefendi ekmekle pizza yaptı ama ben yemedim
bir kac tane ile birsey olmaz sen günü dengelemissindirayrica esinin pizzasinin yanina sende kendine wasa ile pizza yapsaydin ben su siralar ona takmis durumdayim acayip lezzetli geliyor
Evet ya cuma geçsin kendime kahvaltıda wasa ya da ligth ekmekle pizza yapayım. Mmmmm... Aslında bak minik tavada kaşarı eritiyorsun, içine domates sosu yapıyorsun sevdiğin baharatlarla, sonra sosis, sucuk, mantar, biber koyuyorsun. Biraz soğuyunca kalıp gibi çıkınca altta hamuru olmayan pizza oluyor
arkadaşlar ara vermeden yapınca ve kurallara uyunca arada duraklamalar oluyormu bu diyette bilgisi olan varsa yazabilirmi
slm şekerer.nabersiniz?eşimizindeçok sıkgiremiyorum.bugün sabahtan beriprotein tüketiyorum.salataık domates sadecekarbonolarak.ama canım çokmeyva istiyo.yarınki kilomu çok merak ediyorum.üfff.okadar dağıtmamın ne anlamı vardıkii.neyse keşkeler faydasızz.
pericimsen nasıl bir diyet uyguluyosun ?bol meyvalı sebzeli dimi.şeker benimyerimedebiraz meyva yermisin))
cevap için teşekkür ederim bir haftada iki kilo vermişim ama regl dönemine girdim ondan az verdim galiba çünkü dün tartıldım 67 çıktı bugünde reglim başladı belki etkisi vardır diye kendimi oyalıyorum
Selam arkadaşlar
Periciğim geçmiş olsun anladığım kadarı ile ameliyat olmuşsun. maalesef ben diyete halen dönemedim. bir türlü kendimi adapte edemiyorum. şükür kilom aynı zaten kilo almıyorum diye avutuyorum kendimi. hayırlısı bakalım.
Selam arkadaşlar
Periciğim geçmiş olsun anladığım kadarı ile ameliyat olmuşsun. maalesef ben diyete halen dönemedim. bir türlü kendimi adapte edemiyorum. şükür kilom aynı zaten kilo almıyorum diye avutuyorum kendimi. hayırlısı bakalım.
cevap için teşekkür ederim bir haftada iki kilo vermişim ama regl dönemine girdim ondan az verdim galiba çünkü dün tartıldım 67 çıktı bugünde reglim başladı belki etkisi vardır diye kendimi oyalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?