• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

iyiyim canım tşk.sen naslsın.son günlerde bende giremedim.pek diyette kalmadı zaten((.sağlığın nasıl?diyet nasıl gidiyo şeker?

saol canim cok iyiyim bende topigimizi ihmal etmistim giremedim. saolsunlar gelen gidenim cok oldu her gelen birsey getirince bende yemeden duramadim tamda ne güzel motive olmusken diet bozuldu yine:37: ama dün cok SIKI basladim son bir ayim kaldi tatile artik ne verirsem, kalaninida artik geri gelince yani bizi yine dietle gececek bir kis bekliyor:97:

5 gündür kimse gelmemiş, ben de devamsızlıktan kalmışımdır zaten sınıfta :(
Evdeki internetim kesildiği ve faturayı ödeyemediğim için sağda solda girdim internete ve malesef buraya uğrayamadım. Bu gün işe döndüm de internete kavuştum. Haftalarca çok sıkı çalıştık meyhanemizde. Güzeldi. Şimdi kapattık ramazan nedeniyle. Rejimi de yapamadım. Umarım çok kilo almamışımdır. Tartılmıyorum moralimi bozmamak için. Bu hafta yoğun protein alacağım. Bu sabah krem peynir yedim. Öğlen köfte yedim. Yanımda tavuk var atıştırmak için. Cuma günü tartılacağım.

Peri'ciğim çok çok geçmiş oldun. İyi olmana çok sevindim. Aslı'da gelmiş bu aralar. Ne güzel. Tatilde iki kadeh şarap da hakkımız olsun canım ne yapalım. Bir kadeh şarapda 2 birim kb var diye hatırlıyorum. Rakı, viski, cin ve votka sıfır ama meyve suyu olmadan tabi.

5 gündür kimse gelmemiş, ben de devamsızlıktan kalmışımdır zaten sınıfta :(
Evdeki internetim kesildiği ve faturayı ödeyemediğim için sağda solda girdim internete ve malesef buraya uğrayamadım. Bu gün işe döndüm de internete kavuştum. Haftalarca çok sıkı çalıştık meyhanemizde. Güzeldi. Şimdi kapattık ramazan nedeniyle. Rejimi de yapamadım. Umarım çok kilo almamışımdır. Tartılmıyorum moralimi bozmamak için. Bu hafta yoğun protein alacağım. Bu sabah krem peynir yedim. Öğlen köfte yedim. Yanımda tavuk var atıştırmak için. Cuma günü tartılacağım.

Peri'ciğim çok çok geçmiş oldun. İyi olmana çok sevindim. Aslı'da gelmiş bu aralar. Ne güzel. Tatilde iki kadeh şarap da hakkımız olsun canım ne yapalım. Bir kadeh şarapda 2 birim kb var diye hatırlıyorum. Rakı, viski, cin ve votka sıfır ama meyve suyu olmadan tabi.

canim cok saol seni yeniden görebilmekde cok güzel kac gündür giriyorum yine kimseler yok:50:
yaptigimiz kacamaklar yüzünden ideal kilomuza cogumuz inemedik bizi yine dietle gececek bir kis bekliyor ideal kilomuza inene kadar yolumuza devam insallah yine toplaniriz ve birbirimize destek olarak devam ederiz:61:

Burada olmayınca motive de olmak zorlaşıyor. Bu yaz da bikini giyemeyecek olmak beni çok üzüyor ama yine de vazgeçmeyeceğim. Nasılsa Eylül'de de denize girilir :) Belki az biraz toparlanırım. Sen ne zaman geliyorsun Türkiye'ye? İyice iyileştin mi? Nasıl besleniyorsun bu aralar ?

Burada olmayınca motive de olmak zorlaşıyor. Bu yaz da bikini giyemeyecek olmak beni çok üzüyor ama yine de vazgeçmeyeceğim. Nasılsa Eylül'de de denize girilir :) Belki az biraz toparlanırım. Sen ne zaman geliyorsun Türkiye'ye? İyice iyileştin mi? Nasıl besleniyorsun bu aralar ?

aslinda her ne kadar ideal kilomuza inemesekde güzel kilolar verdik bu tesellimiz olsun artik:78: bu yazi incecik geciremesekde yolumuza devam edicez ben türkiyeye 17 agustosda geliyorum ama döner dönmez hemen diete basliyacagim cünkü yapilan kacamaklar yüzünden diet süresi uzadigi icin bir dahaki yaza kadar incecik olmak istiyorum ben iyice iyilestim ama ameliyat sonrasi diet yapamadim su anda daha cok meyve sebze agirlikli besleniyorum bu haftayida böyle gecireyim gidene kadar kb'ye dönüs yapicam

aslinda her ne kadar ideal kilomuza inemesekde güzel kilolar verdik bu tesellimiz olsun artik:78: bu yazi incecik geciremesekde yolumuza devam edicez ben türkiyeye 17 agustosda geliyorum ama döner dönmez hemen diete basliyacagim cünkü yapilan kacamaklar yüzünden diet süresi uzadigi icin bir dahaki yaza kadar incecik olmak istiyorum ben iyice iyilestim ama ameliyat sonrasi diet yapamadim su anda daha cok meyve sebze agirlikli besleniyorum bu haftayida böyle gecireyim gidene kadar kb'ye dönüs yapicam

Evet devam etmemiz lazım. Şimdi pes edersek seneye daha da kilo almış olacağız. İyi olmana çok sevindim canım. Bir süre kendine dikkat et tabi. Meyveyi abartma ama olur mu:34:

Ben dün gerçekten sadece köfte, tavuk ve peynir yemiştim ki Sivas'tan arkadaşlarım geldi ve onlarla bira içtim, bir avuç da tuzlu fıstık yedim. Öyle olunca akşam yemek yemedim. Sabah ölüyordum açlıktan :61: Dolapta bulduğum eti kavuruverdim sabah sabah. Lokma lokma onu atıştırıyorum bu gün. Cuma'ya kadar bol protein, sonra sebze ve salataları arttıracağım bakalım.

Kimse yok ama canlı tutmak için topiğimizi ben de hem kb diyetine hem de dukan'a uyan tarifler koyayım bari:49: Aslında tarifler dukandiyetim blogundan ama tarifleri gözden geçirip en düşük karbonhidratlı olanları seçiyorum bizler için. Bir de bana lezettli gelenleri tabi :)

Somon köfte

MALZEMELER:
2 dilim somon fileto
1 küçük soğan
1 kaşık yulaf kepeği
1 tutam taze nane
1 tutam maydanoz
1 tatlı kaşığı kimyon
tuz-karabiber

Tüm malzeme robotta çekilir ve elle köfte şekli verilerek kızdırılımış yağsız tavada pişirilir.

Son düzenleme:
OTLU SOMON SALATA

MALZEMELER:
-1 dilim somon fileto
-çeyrek demet maydanoz
-çeyrek demet dereotu
-çeyrek demet nane
-2 adet taze soğan
-5-6 adet salatalık turşusu
-tuz
-limon suyu

Somon kuşbaşı formunda kesilir ve teflon tavada pişirilir.
Tüm malzeme kıyılarak kaseye alınır ve ılınmış somonlarla karıştırılır.Tuz ve limon suyu eklenerek servis edilir.

BEYAZ SOSLU TAVUK

MALZEMELER:
-göğüs bonfile
-Yarım kase yoğurt
-1 kaşık labne
-4 adet salatalık turşusu
-1-2 adet acı biber turşusu
-1 sarmısak

Tavuklar yağsız tavada kızartılır.

Yoğurt ve labne beraber çırpılır.İçine kıyılmış sarmısak ilave edilir.Turşular minik doğranarak içine konur.
Beraber servis edilir.

Son düzenleme:
HARDAL SOSLU BONFİLE

MALZEMELER:

İstediğiniz ölçüde bonfile(dövülmemiş)
1 küçük kase yoğurt
1 kaşık hardal
1 kaşık soya sosu

Bonfileleri iyice kızdırılmış teflon tavada pişirelim.Ateş kısık konumda olmasın aksi taktirde et suyunu bırakır ve sertleşir.Etin bir tarafı pişmeden diğer tarafını çevirmeyin.İçinin pembe kalmasını arzu ediyorsanız her bir tarafı için 4dk yeterlidir.

Sosun malzemelerini çırparak karıştırın ve etle beraber servis edin.

Son düzenleme:
SEBZELİ PEYNİRLİ OMLET
-2 YUMURTA
-LOR PEYNİRİ
-ÇEŞİTLİ OTLAR(ben dereotu,nane,reyhan,maydanoz kullandım)

YUMURTALARI PEYNİR VE İNCE DOĞRANMIŞ YEŞİLLİKLERLE ÇIRPIP TEFLON TAVADA ARKALI ÖNLÜ PİŞİRELİM.

Son düzenleme:
IZGARA PATLICANLI ROKA SALATA
MALZEMELER:
-1 patlıcan
-yarım demet roka
-2 susuz domates
-2 dilim kaşar
-limon
-balzamik sirke
-tuz

Patlıcan ve domatesler dilimlenir ve kızgın ızgarada pişirilir.peynirler de domates üzerinde eritilir.
ince doğranmış rokanın üzerine sebzeler yerleştirilip limon,sirke ve tuzla lezzetlendirilir.

Son düzenleme:
KARİDES GÜVEÇ

MALZEMELER:
-250 gr karides
-yarım bardak domates rendesi
-1 yemek kaşığı sarımsak tozu
-1 adet tatlı kırmızı biber
-light kaşar peyniri rendesi

Domates rendesi tavaya konur ve sarımsak tozuyla biraz pişirilir.İçine kırmızı biber eklenir.Biraz piştikten sonra karidesler eklenir.Suyunu salıp çekene kadar beraber pişirilir.(15 dk.yeterli oluyor)
Üzerine kaşar rendesi dökülüp fırında eritilir.

Son düzenleme:
KABAK KAVURMA

MALZEMELER:
-4 kabak
-1 soğan
-2-3 sarmısak
-1 kırmızı biber
-3 domates
-yarım demet maydanoz
-kimyon
-tuz

Soğan ve sarmısak beraber kavrulur.Biber ve domatesler doğranıp eklenir.Beraberce pişirilir.
Kabaklar ufak doğranarak eklenir.Suyunu salıp çekmeye başladığında kimyon ve tuz eklenir ve tüm suyunu çekip kavrulana dek pişirilir.Ateşten alınca maydanozlar doğranarak eklenir.(dereotu da kullanabilirsiniz fakat o zaman kimyon eklememenizi öneririm.İkisi de baskın tadlar olduğundan istediğiniz lezzette olmuyor)

Tabi dukancılar süt ürünlerini yağsız kullanıyor ama biz kb diyeti yapanlar normal kullanmalıyız çünkü light ürünlerin yağı azaldıkça kb değeri yükseliyor.

Evet devam etmemiz lazım. Şimdi pes edersek seneye daha da kilo almış olacağız. İyi olmana çok sevindim canım. Bir süre kendine dikkat et tabi. Meyveyi abartma ama olur mu:34:

Ben dün gerçekten sadece köfte, tavuk ve peynir yemiştim ki Sivas'tan arkadaşlarım geldi ve onlarla bira içtim, bir avuç da tuzlu fıstık yedim. Öyle olunca akşam yemek yemedim. Sabah ölüyordum açlıktan :61: Dolapta bulduğum eti kavuruverdim sabah sabah. Lokma lokma onu atıştırıyorum bu gün. Cuma'ya kadar bol protein, sonra sebze ve salataları arttıracağım bakalım.

aynen canim dietle gececek bir kis yine bizi bekliyor:97:
ne güzel tarifler paylasmissin birde tek tek hepsini yazmissin insallah bizi görüpde diger arkadaslarda yeniden gelir ve topigimiz eski haline gelir bunu kacinciya yaziyorum bilmiyorum ama halä ümidimi kaybetmedim :26:

Back