Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esra nerelerdesin canim sende girmemissin hic neler yapiyorsun
iyiyim canım tşk.sen naslsın.son günlerde bende giremedim.pek diyette kalmadı zaten((.sağlığın nasıl?diyet nasıl gidiyo şeker?
5 gündür kimse gelmemiş, ben de devamsızlıktan kalmışımdır zaten sınıfta![]()
Evdeki internetim kesildiği ve faturayı ödeyemediğim için sağda solda girdim internete ve malesef buraya uğrayamadım. Bu gün işe döndüm de internete kavuştum. Haftalarca çok sıkı çalıştık meyhanemizde. Güzeldi. Şimdi kapattık ramazan nedeniyle. Rejimi de yapamadım. Umarım çok kilo almamışımdır. Tartılmıyorum moralimi bozmamak için. Bu hafta yoğun protein alacağım. Bu sabah krem peynir yedim. Öğlen köfte yedim. Yanımda tavuk var atıştırmak için. Cuma günü tartılacağım.
Peri'ciğim çok çok geçmiş oldun. İyi olmana çok sevindim. Aslı'da gelmiş bu aralar. Ne güzel. Tatilde iki kadeh şarap da hakkımız olsun canım ne yapalım. Bir kadeh şarapda 2 birim kb var diye hatırlıyorum. Rakı, viski, cin ve votka sıfır ama meyve suyu olmadan tabi.
Burada olmayınca motive de olmak zorlaşıyor. Bu yaz da bikini giyemeyecek olmak beni çok üzüyor ama yine de vazgeçmeyeceğim. Nasılsa Eylül'de de denize girilir :) Belki az biraz toparlanırım. Sen ne zaman geliyorsun Türkiye'ye? İyice iyileştin mi? Nasıl besleniyorsun bu aralar ?
aslinda her ne kadar ideal kilomuza inemesekde güzel kilolar verdik bu tesellimiz olsun artik:78: bu yazi incecik geciremesekde yolumuza devam edicez ben türkiyeye 17 agustosda geliyorum ama döner dönmez hemen diete basliyacagim cünkü yapilan kacamaklar yüzünden diet süresi uzadigi icin bir dahaki yaza kadar incecik olmak istiyorum ben iyice iyilestim ama ameliyat sonrasi diet yapamadim su anda daha cok meyve sebze agirlikli besleniyorum bu haftayida böyle gecireyim gidene kadar kb'ye dönüs yapicam
Evet devam etmemiz lazım. Şimdi pes edersek seneye daha da kilo almış olacağız. İyi olmana çok sevindim canım. Bir süre kendine dikkat et tabi. Meyveyi abartma ama olur mu![]()
Ben dün gerçekten sadece köfte, tavuk ve peynir yemiştim ki Sivas'tan arkadaşlarım geldi ve onlarla bira içtim, bir avuç da tuzlu fıstık yedim. Öyle olunca akşam yemek yemedim. Sabah ölüyordum açlıktanDolapta bulduğum eti kavuruverdim sabah sabah. Lokma lokma onu atıştırıyorum bu gün. Cuma'ya kadar bol protein, sonra sebze ve salataları arttıracağım bakalım.