• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar selam hepinize..
Ne yazık ki gelemedim uzun bir suredir..Hatırlarsınız önce oglumla ugrasıyordum..
Sonra da eşim supriz bir kıbrıs tatili ayarlamış bize..Tabi orda bol bol yedim..
Gelince de niyeyse yemege devam ettim..Utancımdan gelemiyordum..
Ama bugun tartıldım 1kg fazladayım çok şükür..
Hepinizi cok ozledim..Artık yazmaya calısıcam..
hgcanım.dinlendin geldin ne güzel.bizde seniözledik.hadi gel toparla bizi şeker

hgcanım.dinlendin geldin ne güzel.bizde seniözledik.hadi gel toparla bizi şeker

Canım benim sen beni toparlasan..Diyeti bırakmayan sizlersiniz cunku..Benim ipin ucu bir kaçınca ne yazık ki toparlayamiyorum...
Neyse bugun dikkat etmeye başladım gibi..İnsallah ogleden sonra fikrimi degiştirmem...
Yazık diyet yapmak cok zor ya...

Canım benim sen beni toparlasan..Diyeti bırakmayan sizlersiniz cunku..Benim ipin ucu bir kaçınca ne yazık ki toparlayamiyorum...
Neyse bugun dikkat etmeye başladım gibi..İnsallah ogleden sonra fikrimi degiştirmem...
canım bendediyet yapıyo sayılmam.amaburaya girmeyince çoksalıyomkendimi.girip yazmakiyigeliyo .seniçokmerkaettim.en son girdiğinde oğlunhastaydı.perimledekonuştuk.msnsine notyazdım dedi.neyse artık burdasın.ihmal etmeşeker bakmerakediliyosun))

selam kizlar, nete girmeye zamanim olmuyor, ama diyete devam, dünden beride yediklerimi bayagi azalttim vede 1 haftadir sporda yapiyorum, ama tuha bi$ey oldu bundan 4 gün önce iki günde 800gr vermi$ gibi göründüm tartida ama 2 gün sonra tartilinca $ok oldum yani dün tartilinca 1.700 kg almi$ göründüm :( :( :( bakalim yarin ne olacak, ama ben aldim gibime geliyor, hatta eminim....

Canım senin test sonuçların ne oldu???? Bu durum normal değil...

Hoşgeldin canım. Umarım tatil güzel geçmiştir. Ama geçmiş bak. Şimdi onca ayın emeği boşa gitmesin diye toparlanma vaktidir. Giden kilolar ne çabuk geri gelir hepimiz biliyoruz. Şimdi zaten yenebilecek herşeyi yedim diyerek rejime dönme zamanı. Bol salata ve et. Çok zor değil hatırla :34: Üstelik bir tatil daha gelirse daha da güzel olacaksın düşün tamam mı :34:

günaydın .ilk kilo bildirimibenden.58.ya arkadaşlar bizim liste yapılmıyıo dimi iki üç haftadaır.((neyse bizbildirelimde.topiğimiz bitmesin diye son çırpınışlarmı bunlar((

58 mi ???? Ne güzl yaaaa.... Ben bir gün o kiloyu görebilecek miyim acaba ???? Liste yapılmayınca öncesini sonrasını da hatırlayamıyor insan. Kaç kilo verdin canım sen ?

Bu arada ben de bildirim yapayım 800 gr gitmiş. Artık koşturmacadan mı yoksa çarşamba protein günü mü tetikledi bilemedim :66: Yaniii 70.2

Az kaldı 6lı rakamlaraaaa

Son düzenleme:
Bu arada ben de bildirim yapayım 800 gr gitmiş. Artık koşturmacadan mı yoksa çarşamba protein günü mü tetikledi bilemedim :66: Yaniii 70.2

Az kaldı 6lı rakamlaraaaa

canım tbrler.benim 3kilo daha vermem lazım.55 timkiloaldım.aldıklarımı veremedim birsenedir.bu arada eleman bulamadınızmı canım?hala koşuşturmadasın

canım tbrler.benim 3kilo daha vermem lazım.55 timkiloaldım.aldıklarımı veremedim birsenedir.bu arada eleman bulamadınızmı canım?hala koşuşturmadasın

Sorma canım ya, bulduk da acemi biraz ama terbiyeli, çalışkan diye tercih ettik. Şimdi de onu eğitiyorum. Panik oluyor :)

selam kizlarr

esracim vallahi ideal kilona birsey kalmadi darisi bizim basimiza:61:

semiluna tebrikler canim cok güzel vermissin haftaya kesin 6' li rakam görürsün:34:

aslicim yeniden seni görebilmek cok güzel msn'e not birakmistim uzun süre girmeyince merak ettim herhalde bilgisayarinda problem var diye düsünmüstüm ama tatildemissin oh ne güzel bende artik gün sayiyorum ama kilolar yerinde sayiyor maalesef hafta ici güzel oluyor hafta sonu yapilan kacamakla emekler bosa gidiyor

kizlar dün demistim ya yemege gidicez diye dönüste bir arkadasa gittik nerdeyse sabaha kadar oturduk meyve ivir zivir derken benim diet yine gümledi:37: onun icin tartilmadim yarinda ben arkadaslari agirliyacagim ama kesin bu hafta yaptigim son kacamak olacak bundan sonra kacamak hakkim kesinlikle yok:50::50:

aldente nerelerdesin yine unuttun bizi:19:

burdayım canım:9
okulda fırstım olmuyor girmeye,bir ara evdeki nette sorun vardı.
sıcaklardan mıdır nedir okuldan bir geliyorum vantilatörü açıp sızıyorum yatakta.bu akşam 6 gibi kalktım vallahi.
dün de yaşgünü vardı ona gittik,geç kalktım.
yarın da sünnet var,her gün bişeyler var ve ben hala başlayamadım diyete.
dün okul çıkışı hastaneye uğradım hem dişler kontrol edildi hemö tahlil sonuçlarını aldım.tüm değerler normal seviyelerinde çıktı şükür.sadece kolestrol üst seviyeye yakındı onun dışında hepsi iyi.yani diyetten kaçmakiçin bir bahanem de kalmadı:((
bugün aceleyle çıktım okuldan oğlum evde yalnız diye evin anahtarlarıyla sınıfımınki aynı yerde.unutmuş muyum kapının üstünde.evin kapısına geldim anahtar çantada değil tekrar okula gittim.kapanmış kapı kilitli.sonra müdürü aradım anahtarı al,neyseki tahmin ettiğim gibi sınıf kapısının üstünde unutmuşum.koşturmaktan başım döndü yani.sıcaklar iyice sersemletti galiba.yarıbna k.kardeşlerim gelecekti ve evi hiç toparlayamamıştım neyseki daha sonraya kalmış bana gelmeleri,ne yalan söyleyim sevindim.hızlı hayat hiç bana uygun değil:(
bugün 8 roman daha aldım sanırım tatil için ayarladığım romanların sayısı 20yi buldu.yuppi!!!
işte böyle canım.
aaa bu arada sabah tartıldım 70 e yakın bi rakam çıktı ne yalan söyliim ona da sevindim.
zaten havalar ısındı ya benim iştah gitti.inşallah yarın başlamak istiyorum artık.

sıcaklardan mıdır nedir okuldan bir geliyorum vantilatörü açıp sızıyorum yatakta.bu akşam 6 gibi kalktım vallahi.
dün okul çıkışı hastaneye uğradım hem dişler kontrol edildi hemö tahlil sonuçlarını aldım.tüm değerler normal seviyelerinde çıktı şükür.sadece kolestrol üst seviyeye yakındı onun dışında hepsi iyi.yani diyetten kaçmakiçin bir bahanem de kalmadı:((
bugün aceleyle çıktım okuldan oğlum evde yalnız diye evin anahtarlarıyla sınıfımınki aynı yerde.unutmuş muyum kapının üstünde.evin kapısına geldim anahtar çantada değil tekrar okula gittim.kapanmış kapı kilitli.sonra müdürü aradım anahtarı al,neyseki tahmin ettiğim gibi sınıf kapısının üstünde unutmuşum.koşturmaktan başım döndü yani.sıcaklar iyice sersemletti galiba.yarıbna k.kardeşlerim gelecekti ve evi hiç toparlayamamıştım neyseki daha sonraya kalmış bana gelmeleri,ne yalan söyleyim sevindim.hızlı hayat hiç bana uygun değil:(
bugün 8 roman daha aldım sanırım tatil için ayarladığım romanların sayısı 20yi buldu.yuppi!!!
işte böyle canım.
aaa bu arada sabah tartıldım 70 e yakın bi rakam çıktı ne yalan söyliim ona da sevindim.
zaten havalar ısındı ya benim iştah gitti.inşallah yarın başlamak istiyorum artık.

tahlil sonuclarinin iyi ciktigina ayrica kilo almamis olmanada sevindim. bende yarini atlatayim bundan sonra kacamak yapmiyacagim zamanim az kaldi sonra günleri degerlendirmedigim icin cok pisman olucagimi biliyorum ve keske dememek icin yarin son yeme günüm olcak ondan sonra elimden geldigince SIKI yapip en azindan 63 ile türkiyeye gitmek :97:
masallah kitaplari 20'ye cikarmissin tam kitap kurdusun desene bu sekilde zamanda cabuk gecer ayrica sicaklarda istahina etki ediyorsa senin icinde tam diet zamani yapamadigimiz günleri telafi etme zamani geldi :13:

tahlil sonuclarinin iyi ciktigina ayrica kilo almamis olmanada sevindim. bende yarini atlatayim bundan sonra kacamak yapmiyacagim zamanim az kaldi sonra günleri degerlendirmedigim icin cok pisman olucagimi biliyorum ve keske dememek icin yarin son yeme günüm olcak ondan sonra elimden geldigince SIKI yapip en azindan 63 ile türkiyeye gitmek :97:
masallah kitaplari 20'ye cikarmissin tam kitap kurdusun desene bu sekilde zamanda cabuk gecer ayrica sicaklarda istahina etki ediyorsa senin icinde tam diet zamani yapamadigimiz günleri telafi etme zamani geldi :13:

aslında 1 kg almışım ama vücuduma baktığımda daha çok almış görünüyorum:(
valla ev kitaptan geçilmiyo.yarım bıraktığım 3 kitabım var.bu aralar uyumaktan okuyamıyorum pek ama sarınca 2 günü bulmuyor zaten bitirmem.bursaı çok sıcakve şu an kola içiyorum.
bi yandan da ferihayı izliyoruz.diziler sezon finaline giriyor bir bir.e bu da okumaya daha çok zaman kalıyo demek:))
benim vermem gereken kilolar giderek artıyor
neyse,iyi geceler canım.

aslında 1 kg almışım ama vücuduma baktığımda daha çok almış görünüyorum:(
valla ev kitaptan geçilmiyo.yarım bıraktığım 3 kitabım var.bu aralar uyumaktan okuyamıyorum pek ama sarınca 2 günü bulmuyor zaten bitirmem.bursaı çok sıcakve şu an kola içiyorum.
bi yandan da ferihayı izliyoruz.diziler sezon finaline giriyor bir bir.e bu da okumaya daha çok zaman kalıyo demek:))
benim vermem gereken kilolar giderek artıyor
neyse,iyi geceler canım.
diete baslasan o 1 kg hemen gider .üstüne daha fazla katlanmadan sende baslamalisin.ben bu sefer cok kararli görüyorum kendimi insallah hedefime en yakin kiloya ulasirim aslinda hersey inanmakla oluyor ve su an kendimde onu görüyorum hayirlisi bakalim:44:
sanada iyi geceler canim :80:

işte böyle canım.

canıtahlilllerin iyi çıkmasına sevindim.aldığınbirkiloçabuk gider yerleşmeden merak etme.başla şeker diyetine.bekliyoss senii

diete baslasan o 1 kg hemen gider .üstüne daha fazla katlanmadan sende baslamalisin.ben bu sefer cok kararli görüyorum kendimi insallah hedefime en yakin kiloya ulasirim aslinda hersey inanmakla oluyor ve su an kendimde onu görüyorum hayirlisi bakalim:44:
sanada iyi geceler canim :80:
canım önemliolan inanmak.istediktensonra zminelinden hiçbişey kurtulmaz.tatilegelenekadar baya yolkatedersin sende.

canım önemliolan inanmak.istediktensonra zminelinden hiçbişey kurtulmaz.tatilegelenekadar baya yolkatedersin sende.

aynen öyle canim simdiye kadar yaptigim simariklik yeter cok saldim cookkk:50: artik telafi edicek zamanim yok ve ben bu önümdeki süreyi cok iyi degerlendirmeliyim

Back