• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar ben geldiiimmmmmmmm... ayh özledim sizi.. kısaca özet yapayım merak etmişsinizdir..sınavlar için kurs devam ediyor.. çok yogunum ama çok fena hasta oldum o yüzden bugün gidemedim.. grip bu sıcakta öldürdü beni.. karbonhidrat diyetini bıraktım kan sayımım düşmüş dr kızdı.. ilaç tedavisi gördüm düzeldi çok şükür.. sizle diyete başladığımda 72,90 dım şimdi 65 im o yönden gayet içim rahat.. tekrar diyete başlicam ama.. zaten çoğunu sizle vermiştim.. sinir ilaçlarını bıraktınca vucutta düzene girdi.. işhatım da azaldı.. bizimkiler çörek fabrikası gibi çalışmaktan vazgeçti.. azcıkta dikkat edince yediklerime.. almadım geri.. hedefim hala 53.. nete pek giremiyom yaa.. girmeye çalışcammm... en azından akşamları.. hastalıkta bahane oldu :9: görüşürüz hepinizi öpüyomm:16::16::16:

slm kızlar ben geldiiimmmmmmmm... ayh özledim sizi.. kısaca özet yapayım merak etmişsinizdir..sınavlar için kurs devam ediyor.. çok yogunum ama çok fena hasta oldum o yüzden bugün gidemedim.. grip bu sıcakta öldürdü beni.. karbonhidrat diyetini bıraktım kan sayımım düşmüş dr kızdı.. ilaç tedavisi gördüm düzeldi çok şükür.. sizle diyete başladığımda 72,90 dım şimdi 65 im o yönden gayet içim rahat.. tekrar diyete başlicam ama.. zaten çoğunu sizle vermiştim.. sinir ilaçlarını bıraktınca vucutta düzene girdi.. işhatım da azaldı.. bizimkiler çörek fabrikası gibi çalışmaktan vazgeçti.. azcıkta dikkat edince yediklerime.. almadım geri.. hedefim hala 53.. nete pek giremiyom yaa.. girmeye çalışcammm... en azından akşamları.. hastalıkta bahane oldu :9: görüşürüz hepinizi öpüyomm:16::16::16:

selam sofcum seni gördügüme ayrica kilo vermis olmana cok sevindim firsat buldukca bekleriz hatta bulmasan bile yarat:34:

selam arkadaşlar sormayın hafta sonundan beri tansiyon problemi ile uğraşıyorum kalp atışları 150yi buldu b12 eksikliği oluşmuş şuanda b12 iğnesi oluyorum bugün kardiyolojiye gittim üzerimde holter aleti ile dolaşıyorum neden bilden bire böyle oldum anlamadım üstelik karbonhidrat diyeti yaparken hemde :( ayrıca bu koşturmada 85,5e indim ama 2 gündür karbonhidrata falan dikkat edemiyorum ekmek çok az yiyorum biraz bozuldu sanırım ama şu sonuçlarımı bi alayım devam inşallah

Sağol canım, haklısın, hayırlısı demek ve erkeklere bazen üç maymunu oynamak lazım :49: Sana da geçmiş olsun bu arada. Tiroid kontrol altında tutulduğu sürece sorun olmaz. Annemde geç teşhis edilmişti. Anneden kıza genetik aktarım yaygın olduğu için ben de her yıl kontrol ettiriyorum. Senin protein günün nasıl gidiyor ?

Bu arada bir de sigara bırakma grubu mu kursak. Peri de bize koçluk yapar. Maşallah hepimiz tiryaki çıktık :44:

sağol canım :)) protein günü gayet iyi gidiyor . sabah 2 haşlanmış yumurta öğlen tavuk ızgara yedim. akşama da yine tavuk yemeyi düşünüyorum. en kolayı tavuk geliyor açıkcası ya da hindi jambon gibi birşey yerim diye düşündüm bakalım yarın nasıl olacak.
aslında dünkü yazışmalardan sonra sigara konusunda kendi kendime çok kızdım. ve karar verdim içmeyeceğim diye diyet konusunda gösterdiğim iradeyi gösterebilirim diye düşünüyorum. hadi sen de ver kararını kendimiz ve çevremiz için iyi birşey yapalım :)

selam arkadaşlar sormayın hafta sonundan beri tansiyon problemi ile uğraşıyorum kalp atışları 150yi buldu b12 eksikliği oluşmuş şuanda b12 iğnesi oluyorum bugün kardiyolojiye gittim üzerimde holter aleti ile dolaşıyorum neden bilden bire böyle oldum anlamadım üstelik karbonhidrat diyeti yaparken hemde :( ayrıca bu koşturmada 85,5e indim ama 2 gündür karbonhidrata falan dikkat edemiyorum ekmek çok az yiyorum biraz bozuldu sanırım ama şu sonuçlarımı bi alayım devam inşallah

cok gecmis olsun

çok geçmiş olsun. inşallah iyi sonuçlar alırsın.

Günaydınnn çıtır adayları :34:

Herkesler uyuyor mu yoksa :1: Bu sabah iki tane domates yedim ben yumurtanın yanında. Mevsimi gelince en dayanamadığım şey de domates. Mmmm

Çok geçmiş olsun canım. Bir kaç gün ara ver tabi sen. Tuza da dikkat et.

selam kızlar. dünkü protein diyetinden sonra bende hiç değişiklik yok :( regly dönemim yaklaştı belki o yüzden iyi bir sonuç alamamışımdır. ama şişlik hissetmiyorum, hafiflemiş gibiyim. bu sefer sonuç alamadım ama mutlaka faydasını göreceğime inanıyorum. haftaya yine yapacağım. zaten bir günde sonuç beklemek de haksızlık olur diye düşünüyorum. bakalım asıl yarın ki sonuç önemli. bugünü mümkün olduğunca az kb ile geçirmeyi planlıyorum.
sonuçta dün yaptığımız bir nevi şok diyet..

Günaydınnn çıtır adayları :34:

Herkesler uyuyor mu yoksa :1: Bu sabah iki tane domates yedim ben yumurtanın yanında. Mevsimi gelince en dayanamadığım şey de domates. Mmmm

afiyet olsun canım. vallahi ben de bayılırım çok şükür mevsimi geldi güzel kokulu domateslere kavuştuk.. domates ve ince çıtır sivri biber muhteşem oluyor.

Sessiz bir gün olmuş yine. Peri de eşiyle gezmelerde :) Yarın tartılma stresi de var. Aman aman kızlar bu gece dikkatli olalım.

selam kizlar, nete girmeye zamanim olmuyor, ama diyete devam, dünden beride yediklerimi bayagi azalttim vede 1 haftadir sporda yapiyorum, ama tuha bi$ey oldu bundan 4 gün önce iki günde 800gr vermi$ gibi göründüm tartida ama 2 gün sonra tartilinca $ok oldum yani dün tartilinca 1.700 kg almi$ göründüm :( :( :( bakalim yarin ne olacak, ama ben aldim gibime geliyor, hatta eminim....

günaydın .ilk kilo bildirimibenden.58.ya arkadaşlar bizim liste yapılmıyıo dimi iki üç haftadaır.((neyse bizbildirelimde.topiğimiz bitmesin diye son çırpınışlarmı bunlar((

Kızlar selam hepinize..
Ne yazık ki gelemedim uzun bir suredir..Hatırlarsınız önce oglumla ugrasıyordum..
Sonra da eşim supriz bir kıbrıs tatili ayarlamış bize..Tabi orda bol bol yedim..
Gelince de niyeyse yemege devam ettim..Utancımdan gelemiyordum..
Ama bugun tartıldım 1kg fazladayım çok şükür..
Hepinizi cok ozledim..Artık yazmaya calısıcam..

Back