günaydın kızlar, bu sabah sonunda 7 li rakamları gördüm, az kalsın tartıda havaya sıçrıyordum sevincimden..tam 10kg oldu![]()
muhteşem bi duygu olmalı.
harikasın canım ve bunu kesinlikle hakettin darısı diğer 10 kilonun ve bizim başımıza.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar, bu sabah sonunda 7 li rakamları gördüm, az kalsın tartıda havaya sıçrıyordum sevincimden..tam 10kg oldu![]()
gitmek zorundayım maalesef![]()
Tünaydınnn,
Protein günü nasıl gidiyor bakalım
Ben sabah iki tane haşlanmış yumurta yedim. Birazdan tavuk ızgara yiyeceğim. Arada krem peynir kaşıkladım biraz. Sabahtan giremedim çünkü çok yoğundu bölüm.
geçmiş olsun canım.bende de sedef hastalığı var ve ben bununla ilgili olabileceğini hiç düşünmemiştim ve duymamıştım da.yorumunu okuduktan sonrea netten baktım da belki benimki de aynı durum.benim vücudum çok su topluyor mesela ben bunu hep dolaşımımda bir bozukluk olabileceğine yoruyordum zaten kabızlıkda var ya.hatta bazen uyandığımda aykalrımın üstüne basmak acı veriyor özellikle sıcak havalarda.bak şimdi feci tırstım.hatta ayak başparmaklarımın dıştaki kemik de çıkıktır biraz o yüzden ayakkabı sorunum hiç bitmez.
farkında mısınız burda birbirimizi tanıdıkça kendimizle ilgili farkında olmadığımız durumları da anlamlandırmaya başladık.yani benim için öyle.
bu arada eşin nasıl?kimseyi dövmemiştir umarım![]()
simdilik süper gidiyor![]()
Yarın için yapabildiniz bir kaçamak programı ?
yaptik ama cok fazla kacamak sayilmaz disarda yemek yicez ama cin restauraninda pilavini yemedigim sürece dietim bozulmayacak![]()
semiluna sıkma canını umarım herşey güzel olacak ve herşeyin hayırlısı olsun en önemlisi.vallahi ben eşim sinirliyken sağır dilsiz numarası yapıyorum :)) işe yarıyor.
aldente iyi olmuş ertelemeden testlerini yaptırdığın genel durumunu görmek açısından önemli. benim tiroid problemim olduğu için 3 ayda bir mutlaka kan veriyorum artık rutine bindirdim ne kadar erken müdahale o kadar iyi.
sigara konusu fena...bu bir itiraftır.benim de canımı sıkan kötü alışkanlığım malesef...bıraktırmak için bir ilaç veriyorlar galiba denesek mi bilmiyorum. aslında bu konuda kızıyorum kendime diyet konusunda gösterdiğim iradeyi gösteremediğim için.
saf protein için yarın bana uygun pericim. ha çarşamba ha perşembe. hatta çarşamba daha iyi hemen ertesi gün kilo bildirimi yapmayacağımız için daha doğru sonuçlar çıkabilir.saf protein sonrasındaki gün vücudumuzun nasıl tepki vereceğini görmüş oluruz hem de.
saf protein günü için neler yemeği planlıyorsunuz bu arada?
Ya pilav demeee, demedim deSen tavuk ye yarın orada, et ye, sonra sebze ye miss :) ben çok severim ya çin yemeği
![]()
sendemi pilav hastasisisin bendeeeee
aynen etli sebze yemegi diyorum her ne kadar pisirme sekilleri farkli olsada pilavini yemicem ve bu sekilde dietim bozulmayacak
sigara birakma konusundada seve seve kocluk yaparim zayiflamanizi istedigim kadar birakmanizida coook isterim ne zaman basliyoruz dermisim![]()
Eeeee, öööööö, mmmmmmmm :18: Şaka bir yana ben hamile kalmadan mutlaka bırakmak istiyorum. Gündüz içmeyi bıraktım mesela ama akşam oldu mu dayanamıyorum. Eşim de içiyor baca gibi ama o da bırakmak istiyor çok. O arada bırakır. Şimdiye dek en fazla 9 ay dayandı. Oh bitti demiştik ama başladı gene. O içmezken ben de onun yanında hiç içmiyordum. Günde 2-3 e düşmüştü ama şimdi birbirimize bakıp bakıp yakıyoruz akşamları. Hadi ciğerlerimiz falan geçtim üzerine bir de erken yaşlanacağız kızlarrrr ....
selam kızlar. baya oldu buraya gelmeyeli. ben karbonhidrat diyetini bırakmak zorunda kaldım. süper gidiyordu. birdenbire hemoroid belası çıktı başıma. doktor da kızdı. senin bünyene olmaz bu dedi. vücudun tepki göstermiş dedi. en fazla 1 hafta yapabilirsin dedi. öle işte. çok şükür şimdi atlattım ama berbat bişiydi yani![]()
selam kızlar. baya oldu buraya gelmeyeli. ben karbonhidrat diyetini bırakmak zorunda kaldım. süper gidiyordu. birdenbire hemoroid belası çıktı başıma. doktor da kızdı. senin bünyene olmaz bu dedi. vücudun tepki göstermiş dedi. en fazla 1 hafta yapabilirsin dedi. öle işte. çok şükür şimdi atlattım ama berbat bişiydi yani![]()
tbr ederim canım.ne kadar kaldı hedef kilona güçlendirmeye ne zaman geçiceksin.