Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

esracim nerelerdesin ilk uyanan genelde sen olurdun niye sayfamizda paylasimda bulunmadin:26:

geldim şeker.evet canım sabah altıdan beri uyanığım.kahvaltıya misafirim vardı.girdim ama yazamadım.58.700 çıktım.300 gr vermişim))amadün sırfprotein yaptık daha çok gitmesi gerekmiyomuydu.acaba kiloalmıştıkta verdiğimizbelliolmuyomuki.pericim her perşembe yapalım bunu tartı günü öncesi moralolur.zaten bizim yaptığımız diyet dukanın güçlendirmeevresi gibioluyo.

canım süper gidiyosun.tbrler

isin gercekten zor bütün gün ac kalip gece sadece meyve ile nasil dayanabiliyorsun gerci o saatten sonrada agir birsey yenmez ama allah kolaylik versin

ne çekiyo mesela tatlı şeylermi?

canım8 9 saat yemediğini söylüyosun.metobolizmanı uzun süre açbırakmıyomusun.arada bişeyler yesen iyiolur.sağlığına dikkat et vücudunu çok yorma

bende ayni seyi düsündüm ve bundan sonra gercekten her persembe yapalim ve persembe günleride tartilalimki bir günlük protein gününün tam etkisini görmüs oluruz
ayrica tebrik ederim güzel sonuc:13:

bende ayni seyi düsündüm ve bundan sonra gercekten her persembe yapalim ve persembe günleride tartilalimki bir günlük protein gününün tam etkisini görmüs oluruz
ayrica tebrik ederim güzel sonuc:13:
evet canımöyleyapalım.perş sabahıda tartılalım cumada.aradaki farkı görmüş oluruz.

ilk hafta bazen agirlik ve bas agrisi oluyor ama sonrasinda vücut bu beslenme sekline alisiyor

dukanin sayfasini kiskaniyorum gercekten ne kadar aktifler ve su an daha öglen 11 sayfa yazi yazilmis bizim niye öyle degil:84::84:

tebrik ederim ne kadar zamanda 9 kilo gitti ben karbonhidrat diyeti yapıyorum dukan biraz aklımı karıştırdı yani üstüne düşmedim açıkçası

mart başında kb diyeti ile başladım 89.9kg ile, nisan 25 de 87.7 ile dukana geçtim ve şimdi 80.5 kg oldum,hiç spor yapmıyorum ve hareketli de değilim, bu arada metabolik değişiklikler de oldu tabii, kan şekerim düştü, insülin direncim vardı, insülinim yüksekti düştü, direnç kalmadı, trigliseridim düştü, LDL hafif yükseldi takipteyim, ürik asidim düştü.. e bundan iyisi şamda kayısı

geciktim bugün çok işim vardı anca fırsat bulabildim.bende değişiklik yok sayılır. sadece 100 gr gitmiş. geçen hafta 61.6,bu hafta 61.5 mehteran gibi iki ileri bir geri devam ediyoruz yani.
kilo veren arkadaşları tebrik ederim bu arada.
haftanın bir günü saf protein hiç fena fikir değil aslında.uygulanabilir gibi geliyor bana da.

kacamaklarimiza ragmen azda olsa vermis olmak güzel yinede. dukan diet bitince persembeleri sirf protein günü sayesinde kilonun korunabilecegini söylüyor vagusda sagolsun iyi fikir verdi bize. bizim icinde haftayi telafi etmek icin gercekten güzel firsat ki ben pazartesi agir kb yemistim 3 günde hem yediklerimin eriyip 200 gr az cikmak bile beni sevindirdi

ALDENTE, SEMILUNA, TERKENHATUN nerdesiniz kizlar:92::92:

eski arkladaslarimizdan sadece sizler kaldiniz lütfen sizlerde birakmayin:84:

geldin canımın içi geldim:)))
inanın okulun yoğunluğundan bişeye zaman kalmıyor.neyseki bugün karneleri verdik.veda geceleri,yemekler sıona erdi gerçi şimdi de düğünler sünnetler sırada ya.offf valla millet hiç boş durmuyo biz de peşlerinde sürüklenip gidiyoruz.
2 haftalık gecikmenin üstüne az önce regl oldum.ooohh!karnım artık önden gidiyodu 4-5 gündür.
eski klioma dönmüş görünüyorum(
ben yine kendimden ümidimi kesmeye başladım.hala havaya giremedim.zaten ortam da o kadar baştan çıkarıcıki.
yarın kısmetse babamlara gidicez,babalar günü için malum.sanra da öğretmen arkadaşlarla yemekler,günler var.hadi dışarda sorun değil de ev gezmelerinde çok zor.ben her yaz başlarken kilo alıyorum.klasik oldu artık.sanırım 1 temmuzda ancak başalayabilirim.bizim senminerimiz o zaman bitiyo.sonra da başlamam lazım artık.k.hidrata doydum yani.
pericim 200 gra da sevinmek lazım.en azından almıyosun o da bişey.

çok teşekkürler , beyinde işi bitirince gerisi teferruat..yaptığınıza inanın ve vazgeçmeyin

canım vallahi harkasın.ne diyeyim.sanırım dukan çok daha etkili kbye göre.
benim de insülin direncini kırmam lazım nasıl yapacaksam.
bu hafta tvde bir diyetisyen çıkmıştı sanırım kkde de sayfası vardı.kadın diyeti sık sık değiştirmek lazım metabolizma alışmadan diyor.müşterilerinin diyet listesini her hafta değiştiriyomuş.örneğin kbyi fazla kaçırdıysanız ertesi gün protein ağırlıklı beslenin o nötrler diyor.ertesi gün hapı gibi.anlatırken hiç zor gelmiyor aslında.yani nasılsa bıraktım toparlayamam diye düşünmek yanlış zaten biliyoruz da ve çokca su içmemii tavsiye ediyor da çaydan fırsat kalmıyoki.
canım dukana da yazıyosun anladım kadarıyla artık orayı da takip edicem.

okullar tatil oldu iyi tatillerrrrr ve buda seni daha SIK görücez demektir demi diete gelince pes etmek yok zamaninda bende ayni seyleri yasadim dietten uzun süre kopuldugunda bazen geri dönüs insani zorluyor. 1 temmuza kadar motive olursun bizlerde burdan sana destek oluruz aslinda dukanin atak evresi cok etkili baslangic icin düsünebilirsin 4 gün yapsan yeter sonrada kb'ye devam edersin
pazartesi günkü kb patlamasindan sonra 3 günde 200 gr vermek benide sevindirdi dedigin gibi almamis olmak ve azda olsa vermek güzel

inşallah canım.vede olduğum ve oğlumdan kapabildiğim sürece mausu aranızda olucam kısmetse.başarı öykülerine baktım da az önce.insan nasıl gaza geliyo ama biraz da soyutlamak gerekiyo kendini dünyadan hem sosyal hem de diyette olmak çok zor hele ki kbde.
dukanla ilgili okuduklarımdan aklımda kalan yağsız kbler.yulaf unu işi bozuyor.netten sipariş vermek lazım eşim de net üstünden alım satım olaylarına takık güvenlik açısından.
tv de de detoksçu amca vardı.sonunu kaçırdım ama kiraz detoksundan bahsediyodu 3 gün.bağırsaklarınız tamamen temizlenir diyodu.benim en çok da ona ihtiyacım var bu aralar çünkü wc sorunu aldı başını gitti.yalnız kiraz dışında bişey yok detoksta.sadece yatamadan önce bir fincan z.yağı ve limon suyu karışımı var.
Allahım ucundan tutmam lazım ama nasıl?
offf be ya.dilediğince yiyip içip incecik olanlara nasıl özeniyorum(

diet esnasinda kendini sosyallikten soyutlamak gerekiyor aslinda dietin devamliligi icin ama böylede yasanmazki haftta sonlari yapilan aktivitelerde insanin yasam sevinci, ot gibide yasanmaz. burda irade devreye girebilir ama bundada cok basarili olamiyoruz(ben yani:78:) kacamak minumuma indirilebilinir ama insan yemegin tadini aldimida dur diyebiliyorsa iyi ama oda olmuyor velhasil sabir edicez er yada gec ideal kilomuza inicez
kb dieti gibi dukanda kacamagi hiccc affetmiyor ama baslangic olarak aldiklarini hizli bir sekilde vermek istiyorsan 4 gün atak evresini öneririm bu süredede kepege o kadar ihtiyac duyacagini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…