inşallah canım.vede olduğum ve oğlumdan kapabildiğim sürece mausu aranızda olucam kısmetse.başarı öykülerine baktım da az önce.insan nasıl gaza geliyo ama biraz da soyutlamak gerekiyo kendini dünyadan hem sosyal hem de diyette olmak çok zor hele ki kbde.
dukanla ilgili okuduklarımdan aklımda kalan yağsız kbler.yulaf unu işi bozuyor.netten sipariş vermek lazım eşim de net üstünden alım satım olaylarına takık güvenlik açısından.
tv de de detoksçu amca vardı.sonunu kaçırdım ama kiraz detoksundan bahsediyodu 3 gün.bağırsaklarınız tamamen temizlenir diyodu.benim en çok da ona ihtiyacım var bu aralar çünkü wc sorunu aldı başını gitti.yalnız kiraz dışında bişey yok detoksta.sadece yatamadan önce bir fincan z.yağı ve limon suyu karışımı var.
Allahım ucundan tutmam lazım ama nasıl?
offf be ya.dilediğince yiyip içip incecik olanlara nasıl özeniyorum(
aldentecim moralini bozma lütfen, dukanı yapmak için yulaf kepeği şart değil, buğday kepeği de oluyor büyük marketlerde var hatta yulaftan daha iyi barsak çalıştırıyor. Periye katılıyorum ilk başta gaza gelmek için 4 gün atak yap sonra kb ye geç istersen ama kb yi de 30un üzerinde kesinlikle yapma ..