• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet arkadaşlar öğlende canım omlaet istedi peynirli otlu omlet + yağsız yoğurt + 4 yaprak marul biraz dukan ve kb diyeti karışımı bir menü oldu :40:

kızlar ben artık basladım :)
sabah 1 yumurta, krem peynir , 1 dilim ekmek (emzirdiğim için çok kısmak istemiyorum), 2 zeytin, 1 bardak şekersiz çay yedim.
ögle mönüm semizotu yemeği olacak.
akşamada tavuk salatası ve çorba diye düşünüyorum.

kızlar ben artık basladım :)
sabah 1 yumurta, krem peynir , 1 dilim ekmek (emzirdiğim için çok kısmak istemiyorum), 2 zeytin, 1 bardak şekersiz çay yedim.
ögle mönüm semizotu yemeği olacak.
akşamada tavuk salatası ve çorba diye düşünüyorum.

diyetin hayırlı olsun canım.ama bence yediklerin çok az hele emziren bir anne için .protein olarak sadeceyumurta var.protein biraz daha olması lazım.birdemeyva eklecanım seninvitamineihtiyacın var

öğle: 75 gr pınar aç bitir salam 10 dilim var 2,6kb / 3 yumurtadan sade omlet 1,5kb /100 gr yoğurt 4,8kb toplam =9kb sabahla birlikte 11kb akşamda sebzemi yerim olur biter bir gün daha.....:32:

ya arkadaşlar limonata ısmarladı ama ev yapımıymış bizim çaycı abla kendi yapıyormuş acaba kb nekadardır hazır limonata olsa gidip ambalajına bakacaktım ama değilmiş :44:

ya arkadaşlar limonata ısmarladı ama ev yapımıymış bizim çaycı abla kendi yapıyormuş acaba kb nekadardır hazır limonata olsa gidip ambalajına bakacaktım ama değilmiş :44:

sekerde malum cok fazla kb var bu tür durumlarda light kolayi tercih edebilirsin

eker oranına bağlı.canım besinler.com var ordan istediğin her besinin detaylı değerlerini inceleyebilirsin

diyetin hayırlı olsun canım.ama bence yediklerin çok az hele emziren bir anne için .protein olarak sadeceyumurta var.protein biraz daha olması lazım.birdemeyva eklecanım seninvitamineihtiyacın var

sağol canım.normalde domates salatalık da yerim ama bugun canım çekmedi.birde ben ceviz badem fındık tüketirim hergün.meyve ile aram yok yaff :52:

sağol canım.normalde domates salatalık da yerim ama bugun canım çekmedi.birde ben ceviz badem fındık tüketirim hergün.meyve ile aram yok yaff :52:

bu diyette meyve az alınacaklar arasında özellikle muz.bu nedenle sana uyar yalnız su içmeyi unutma.ayrıca protein az almışsın.sebze ağırlıklı beslenmem bu dönemde daha uygun.aşırı proteine kaçma keton salgılaması vücudunun artmasın.yüksek protein alımı buna neden olabilir.

bu diyette meyve az alınacaklar arasında özellikle muz.bu nedenle sana uyar yalnız su içmeyi unutma.ayrıca protein az almışsın.sebze ağırlıklı beslenmem bu dönemde daha uygun.aşırı proteine kaçma keton salgılaması vücudunun artmasın.yüksek protein alımı buna neden olabilir.

keton ne ki hemen araştırayım :68:

kizlar günaydin:79:
ilk olarak kilo bildirimi yapiyorum hayret:1:
sadece 200gr vermisim:96: artik hic yoktan iyi diyorum hic verememektense bunada sükür:61:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar, kilo bildirimi yapıyorum yine, ama dukan yaptığım için ona karşılartırmaya alın, ben sizden kopamadığımdan buraya da bildiriyorum, sizin de karşılaştırma olanağınız olur hem,

boy:1.63
kilo:80,5
geçen hafta:81.1
fark: -600 gram
hedef:60

başlangıç:89.9
toplamda giden:9,4kg

Günaydııın çok yorgunum bugün misafirlerim geliyor bütün gece yemek hazırladım ve temizlik yaptım çalıştığım için akşam yapmaya mecburum neyse sabah 1 haşlanmış yumurta ve 4-5 dilim salam yedim bir fincanda şekersiz çay şuan öğlen oluyor aç değilim ama canım birşeyler çekiyor ama bilemiyorum çok tuhaflaştım ya proteinmi dokundu ne...:52:

günaydın arkadaşlar, kilo bildirimi yapıyorum yine, ama dukan yaptığım için ona karşılartırmaya alın, ben sizden kopamadığımdan buraya da bildiriyorum, sizin de karşılaştırma olanağınız olur hem,

tebrik ederim ne kadar zamanda 9 kilo gitti ben karbonhidrat diyeti yapıyorum dukan biraz aklımı karıştırdı yani üstüne düşmedim açıkçası

:nazar::nazar::nazar:
vaguscum tebrik ederim gercekten süper gidiyorsun iraden ve azminden dolayida ayrica kutlarim:46:

günaydin kizlar, kusura bakmayin uzun zamandir yazmiyorum çali$tigim için, tam olarak kb diyeti degilde onun benzerini uyguluyorum yani az $eker az yagli $yler yiyorum tuza dikkat etmiyorum çünkü zor bir i$te çali$iyorum ve doktorum bana dediki tansiyonun dü$ük, günlerim $öyle geçiyor, 7 saat boyu hiç oturmadan oraya buraya ko$turuyorum yada ayakta dikiliyorum bu süre zarfinda hiçbir$ey yemiyorum eve gelene kadar 8-9 saat bir$ey yemiyorum, eve gelince saat 9.30 oluyor adece yarim veya bir porsiyon meyve yiyorum o kadar, günlül 5km yürüyorum yagsiz yemeye gayret ediyor, vucudumdaki etler sanki yumu$adi belki kilo veririm bu sayede in$allah :) ama buna ragmen 100gr almi$im ama tek daha fazla olmasinda..

geçen hafta 64.5
bu hafta 64.6
alinan kilo 100gr
toplam alinan 1.300
hedef 53
boy 161

kilo verenleri çok tebrik ediyorum, darisi veremeyenlerin ba$ina, hepinizi çok özledim ama o kadar yoruluyorumki dün bilgisayarin ba$inda uyumu$um :D

ALDENTE, SEMILUNA, TERKENHATUN nerdesiniz kizlar:92::92:

eski arkladaslarimizdan sadece sizler kaldiniz lütfen sizlerde birakmayin:84:

Back