Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım değiştir artık şu baskülünü.100lü rakamları okudukça ben geriliyorum burda
benim de h.sonum yoğundu ama ben de genelde peyniri eritip yerim daha lezzetli oluyor tereyağ faktörüyle.kalan boş zamanlarımı uykuyla değerlendirdim ve h.başı enerjik başladım güne.

Canım, yaşın çok genç ve kilon da çok fazla değil. İnan neler hissettiğini anlıyoruz ama silkinmelisin biraz. O yaşlar depresyona da çok elverişli, hepimiz yaşadık bunları. Birincisi kilo fazlan az olduğu için kilo vermen daha yavaş olacaktır, önce bunu kabul edelim. İkincisi peri ve terkenhatun benim söylemek isteyip de söyleyemediklerimi yazdılar sana ve haklılar ama bu dünyanın sonu değil. Bir önceki mesaj da yazdığım gibi metebolizma neyi kesersen onu depolamay eğilimlidir. Düşük karbonhidrat rejimi yaparsan ama reçel, sürme çikolata, tatlı, gofret gibi şeyler de yersen vücut bunları depolamaya eğimli olur ve bunlar kan şekerinde ani yükselme düşüş yarattığı için daha çok acıkırsın ama yemeyeceğim dersin ve moralin iyice bozulur. Biz mümkün olduğu kadar kompleks karbonhidratlarla alıyoruz 40 birimi. Sebze, işlenmemiş buğdaydan yapılmış ekmek bunlardan mesela. Yok kalori rejimi yaparsan vucut açlık, kıtlık alrmına girer ve alınan tüm kalorileri depolamaya meyilli olur. Bu durumda bizim yediğimiz etler, yağlı peynirler vücut tarafından kalori fazlası olarak algılanıp depolanacak. Yani rejim yaparken kilo almamanın yolu malesef düzen ve süreklilik. Eğer moral olarak hazır değilsen rejimi yapıp yapıp kaçamak yapman çok az yesen bile kilo almana neden olur. Önce moralini düzeltmeliyiz.

hayırlı olsun canım.ben de istiyorum da çok yer kaplıyor.benim ev de çatı katı o yüzden alamıyorum.ama geniiiş bir evim olunca kendime bir spor odası yapmak istiyoruöm.bir de okuma ve yazma odası,müzik odası.....benim hayallerimi malikane karşılar ancak

valla ne güzel söylemişsin kız

canım üzme kendini.zararın neresinden dönsen kardır.ben de senin gibiyim.nerdeyse 3 ay oldu hala sayıyorum yerimde.ama napmıyoruz?moralimizi bozmuyoruz.yaptıklarımızın karşılığını elbet bi gün alıcaz.
bence de günü toparlayabilirsin sıkma canını.

esra' ya özürlerimi sunarak listeyi yeniledim.kusura bakma esracım gözden kaçırmışım.
başlangıç geçen hafta bu hafta giden kilo total hedef boy
aaylin 67,30 66,10 1,200
terkenhatun 62,00 62,00 61,70 0,300 0,30
aldente 72,00 69,20 69,00 0,200 3,00 65 1,67
azra2004 65,00 61,80 61,60 0,200 3,40 58 1,65
esra55 61,10 61,00 0,100
ocd 67,00 67,00 67,00 - - 58 1,70
wisper 83,00 83,00 83,00 - -
leyya88 63,30 62,70 64,30 -1,600 -1,00
hellinasli 78,00 64,70 66,70 -2,000 11,30 55 1,63
masumum 77,00 68,00 9,00

tşk canım.boy:165 hedef:55

canım bende çok istiyorum spor odası yapmak.ama geniş ev lazım.ben salonakoydum.yanioturduğumodaya.çünkü araştırdımda yürürken oyalicakbişeyler yapmak gerekiyomuş.yoksa sıkılıyo ve bırakıyomuşsun.bende şöyletvyi net gören bi yere koydum))odamın şeklini bozdu birazama napalım ))

hayirli olsun canim uzun yürüyüsler

cok tembelim cooookkkk

canım yavaştan başlasan asında.spor yapmakzorgeliyo insanaamayapmaya başlayıncagaza geliyosun yapasın geliyo.aslıda sevmiyodu bak ne güzel yürüyo şimdi.sabahları ebrula plates yapıyorum bendehaftadabikaçgün.inan işeyarıyo

bravo valla bende bir ara platese özendim yapcakmis gibi birde plates topu ve plates bantlarida aldim o kadar yani:78: heves edip aliyorum ama icraat yok cabuk bikiyorum tam bir tembelim

slm kizlar...nasil gidiyo rejim?
benim bugün iyide ama aksam kabak yaptim bulgurlu bir cay bardagi kyodum hemde kücük cay bardagi ama cok geldi biraz fazla bulgurlu oldu. Ama 100graminda 70gr karbonhidrat var yani 100 gram yemedim 50 gramda yemedim artik bilemiyorum sizce cokmu karbonhidrat almisimdir?

benim de bisikletle pilates topu gelen çocuklara oyuncak oluyo,işe yarıyo yani.ama top büyük olunca kazalar da kaçınılmaz oluyo.epey kırılan dökülen oldu sayesinde

okuldan gelince kapıda misafirim vardı:))onun yanında fazla uğraşamadım.1 tabak ıspanakla domates salatası yedim ve bir dilim çavdar ekmeği.ekmek diyosam da inanmayın taşa dönmüş b.dolabında.ben arada yiyorum bizimkiler zaten ondan yemiyo.küflenme yoktu ama zehirlenmekten korkuyorum
toplamda 35 kb diye hesaplıyorum.acıkırsam peynir eriticem.yalnız benim kilolar yine yükselişte.wc sorununu halletmedikçe de inişe geçeceği yok.bir tane hap içtim onla ilgili,sabah akşam da keten tohumu yağı içiyorum ama bana mısın demiyo yani.yok anacım bişey yemeyince bişey de çıkmıyo ayıptır söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…