Günaydın çıtır adaylarıııı
Çok dolu dolu bir haftasonu geçirdim. İstanbul'dan ailem, Mersin ve İstanbul'dan arkadaşlarım ve İngiltere'den kardeşim geldi dükkanımızı hayırlamak için. Süperdi ama çok da yorucuydu. Koşturmaktan çok da bozmadım valla rejimi. Fazladan biraz bira içmiş oldum, onun dışında çok dikkat ettim. Tartım inatla beni 115 lerde gösteriyor ama kıyafetlerim iyi gidiyorsun diyor. Bu gün makyaj yaptım ve topuklu ayakkabı giydim aylar sonra. Moralim iyi yani
Sabah bir salatalık, 1 domates, bir dilim light ekmeğe sürülmüş cheddar peyniri yedim. Öğlen için sadece ton balığı getirdim. Akşama fırında tavuk yapacağım.
Eskiler hatırlar belki ben pişmiş, erimiş kaşar dışında hiç peynir yiyemiyordum ve bu rejimde çok zor bir şey bu. Hem de az kalsiyum alanlar çok alanlara göre daha zor kilo veriyormuş. Şimdi eritilmiş cheddar peyniri buldum. Hem taşıması kolay, küçük bir kapta hem de zevkle yiyebiliyorum. Tabi kalori olarak yüksek o nedenle abartmıyorum :)
Ben de miss gibi kahve yaptım şimdi, hava da kapalı gibi ya tam kahve havası
pperi neden darilayimki,pperi, terkenhatun dediklerinizde çok haklisiniz, kaçamak yapiyorum hep off sonrada hergün agliyorum, ne yapayim ben $ekerli bir$ey yemeden duramiyorum, bütün gün aç kalip tek bir çikolatali gofret ile durabilirim off Allah'im bana yardim et, psikolojim berbat, az önce banyo yapmadan önce aynaya baktim kendime ince belli kiz yok artik! belim ne kadar kalinla$mi$ anlatamamyarin için tam kararliyim kizlar belki kb diyeti degilde yagsiz çorba, domates salatalik yemeyi planladim yada bilmiyorum belki yine kb diyeti yaparim, yarin ola hayrola ama bu sefer çok kararliyim, hergün aglamaktan ve gün geçtikce kendimden nefret etmekten biktim...
geldim şeker.sabahkiyumurtaları gözden kaçırmadımmerak etme sen.güzel birbaşlangıç olmuş.kızlar koşu bandı aldık.inşallah istikrarlı birşekilde kullanırım.günde 5 kmyürüsem ne güzelolur
Canım, yaşın çok genç ve kilon da çok fazla değil. İnan neler hissettiğini anlıyoruz ama silkinmelisin biraz. O yaşlar depresyona da çok elverişli, hepimiz yaşadık bunları. Birincisi kilo fazlan az olduğu için kilo vermen daha yavaş olacaktır, önce bunu kabul edelim. İkincisi peri ve terkenhatun benim söylemek isteyip de söyleyemediklerimi yazdılar sana ve haklılar ama bu dünyanın sonu değil. Bir önceki mesaj da yazdığım gibi metebolizma neyi kesersen onu depolamay eğilimlidir. Düşük karbonhidrat rejimi yaparsan ama reçel, sürme çikolata, tatlı, gofret gibi şeyler de yersen vücut bunları depolamaya eğimli olur ve bunlar kan şekerinde ani yükselme düşüş yarattığı için daha çok acıkırsın ama yemeyeceğim dersin ve moralin iyice bozulur. Biz mümkün olduğu kadar kompleks karbonhidratlarla alıyoruz 40 birimi. Sebze, işlenmemiş buğdaydan yapılmış ekmek bunlardan mesela. Yok kalori rejimi yaparsan vucut açlık, kıtlık alrmına girer ve alınan tüm kalorileri depolamaya meyilli olur. Bu durumda bizim yediğimiz etler, yağlı peynirler vücut tarafından kalori fazlası olarak algılanıp depolanacak. Yani rejim yaparken kilo almamanın yolu malesef düzen ve süreklilik. Eğer moral olarak hazır değilsen rejimi yapıp yapıp kaçamak yapman çok az yesen bile kilo almana neden olur. Önce moralini düzeltmeliyiz.
uf çok kötü bir şey yaptım. uyanır uyanmaz üç tane dolma yedimyanında şekersiz kahve. ama sanırım dolmanın tanesinde bile 18 falan var. diyet gitti yani bugün de
üç güne falan inmem gerekiyor biraz. gönül işleri(
esra' ya özürlerimi sunarak listeyi yeniledim.kusura bakma esracım gözden kaçırmışım.
başlangıç geçen hafta bu hafta giden kilo total hedef boy
aaylin 67,30 66,10 1,200
terkenhatun 62,00 62,00 61,70 0,300 0,30
aldente 72,00 69,20 69,00 0,200 3,00 65 1,67
azra2004 65,00 61,80 61,60 0,200 3,40 58 1,65
esra55 61,10 61,00 0,100
ocd 67,00 67,00 67,00 - - 58 1,70
wisper 83,00 83,00 83,00 - -
leyya88 63,30 62,70 64,30 -1,600 -1,00
hellinasli 78,00 64,70 66,70 -2,000 11,30 55 1,63
masumum 77,00 68,00 9,00
hayırlı olsun canım.ben de istiyorum da çok yer kaplıyor.benim ev de çatı katı o yüzden alamıyorum.ama geniiiş bir evim olunca kendime bir spor odası yapmak istiyoruöm.bir de okuma ve yazma odası,müzik odası.....benim hayallerimi malikane karşılar ancak
Ben de miss gibi kahve yaptım şimdi, hava da kapalı gibi ya tam kahve havası
geldim şeker.sabahkiyumurtaları gözden kaçırmadımmerak etme sen.güzel birbaşlangıç olmuş.kızlar koşu bandı aldık.inşallah istikrarlı birşekilde kullanırım.günde 5 kmyürüsem ne güzelolur
tşk canım benim.daha iyisisizin olsunhayirli olsun canim uzun yürüyüsler
tşk canım benim.daha iyisisizin olsun
bana hareket demede ne dersen deevde 3 tane alet+masaj aleti var sadece dekor olarak duruyorlar heves edip almistim baslangicta belki bir ay yapmisimdir o kadar:78:
şeker nerde hareket orda bereket demişler))
cok tembelim cooookkkk
canım yavaştan başlasan asında.spor yapmakzorgeliyo insanaamayapmaya başlayıncagaza geliyosun yapasın geliyo.aslıda sevmiyodu bak ne güzel yürüyo şimdi.sabahları ebrula plates yapıyorum bendehaftadabikaçgün.inan işeyarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?