Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

dolapta but buldum :))cok mutlu oldum yanina da kücük bir salata öglende böyle gecti...

vagus tebrik ederim seni bukadar irade gösterdigin icin. 8.5 kilo bir beden demek... gercekten bravoo

asliiiiiiiiii birsey yazmadan niye ciktin seni bekliyordum neler yapiyorsun artik bizi cok ihmal ediyorsun:19:

dolapta but buldum :))cok mutlu oldum yanina da kücük bir salata öglende böyle gecti...

vagus tebrik ederim seni bukadar irade gösterdigin icin. 8.5 kilo bir beden demek... gercekten bravoo

teşekkürler, 60lı kilolarda 4-5kg bir beden oluyordu 80li kilolarda 7-8kg bir beden oluyor gibi, neyse ki her bedenden giysi mevcut, 36 ve 38 beden en çok olanlar diğerleri daha az çünkü kilo veririm umuduyla pek bişey almıyordum

teşekkürler, 60lı kilolarda 4-5kg bir beden oluyordu 80li kilolarda 7-8kg bir beden oluyor gibi, neyse ki her bedenden giysi mevcut, 36 ve 38 beden en çok olanlar diğerleri daha az çünkü kilo veririm umuduyla pek bişey almıyordum

Al benden de o kadar. Dolaplar ağzına kadar dolu ama hepsi 36-38 beden. Modaları geçti gitti ama kıyamıyorum. Mutlaka giyeceğim ben sizi diyorum. Canım bu bedene giysi almak istemiyor.

Genelde bu tür ziyaretler çok koşturmacalı ve dolu dolu geçer. Bir daha ki sefere beklerim ben de ne yapalım :34:

Kızlar selam herkese,
3 gündür gripten yatak döşek yatıyorum..İgrenc bir haldeydim yani..Giremedim bir turlu o yuzden..
Rejim de pastil ve ballı ıhlamurlar haricinde yemekle bozmadım ama sonucta bunlarda gayet KB var yani..Rejime degil de en çok yürüyüş yapamama yandım 3 gun..:(
Bugun kendime geldim tam olarak ama ve hemen yürüyüşüme gittim..
Esracım yürüyüş bandın hayırlı olsun insallah sen de becerirsin bu yuruyus olayını..İnsan kendini çok iyi hissediyor yürüyüş yapınca..
Yürümeyince çok suçlu hissediyorum kendimi sanki kaçamak yapmışım gibi..Pericim inan bana ben o kadar tembel bir insanım kii yuruyuz hic bana gore bişey degil normalde..Ama 10 gundur vucudumu oyle bir alıştırdım ki gaza gelip hergun daha da cok yuruyesim geliyor..Keske becerebilsen sen de..
Arzucum ablan muthiş resmen insallah boyle devam eder hep..
Ben de bugun yediklerimi yazayım sizlere...
Sabah kahvaltıda peynirli omlet ve 4-5 zeytin
Oglen çoban salata ve kanat ızgara
Akşam taze fasulye zeytinyaglı
Optum herkesi....

selam kızlaaar, pazar gece döndüm ankaradan ama anca girip de okuyamadıklarımı okudum. Ankarada yeğenimin doğum gününde bile kaçamak yapmadım ve düzgünce diyetimi yaptım, hergün tartılırken 9 gün tartılamadım ve ne yaptığımı merak ediyordum. 9 günde 1.4kg vermişim. 5 haftada dukanla verdiğim kilo 6.3kg oldu, daha önceden kh ile verdiğim 2.2kg ile toplamda 8.5kg vermiş oldum ve devam ediyorum zira devede kulak daha..çevremden aldığım olumlu geri bildirimler de motivasyonumu arttırıyor. Yarın yine kan tahlillerimi yaptırıcam sonuçları size bildiririm..ama artık insülin direncim kalmadı..
semilunacım sana uğrayamadım bir sonraki gelişimde görüşürüz umarım..

Azim azim azim... İşte budur :46: Biz de seni örnek almalıyız :34:

Ben sabah sosis yedim iki tane. Öğlen domates, salatalık ve bir kutu ton balığı. Ben bahar-yaz olunca domates salatalık olmadan yaşayamıyorum. Kb değerimi onlara yüklüyorum artık ne yapalım. Bir de tuz kullanmasam tam süper olur ama ne yaptıysam vazgeçemedim :26:
Aralarda birer tatlı kaşığı chedarlı krem peynir yedim. Sonunda kalsiyum alacak bir şey buldum diye mutluyum. İçinde tereyağ var ama abartmadığım sürece sorun yok diye düşünüyorum.

Pericimm kaçmadım tatlım yaa..
Ekran kitlendi birden yazarken kapatıp açtım bilgisayarı..Yazdıklarımı da baştan yazmam gerekti :(

Kızlar selam herkese,
3 gündür gripten yatak döşek yatıyorum..İgrenc bir haldeydim yani..Giremedim bir turlu o yuzden..
Rejim de pastil ve ballı ıhlamurlar haricinde yemekle bozmadım ama sonucta bunlarda gayet KB var yani..Rejime degil de en çok yürüyüş yapamama yandım 3 gun..:(
Esracım yürüyüş bandın hayırlı olsun insallah sen de becerirsin bu yuruyus olayını..İnsan kendini çok iyi hissediyor yürüyüş yapınca..
Yürümeyince çok suçlu hissediyorum kendimi sanki kaçamak yapmışım gibi..Pericim inan bana ben o kadar tembel bir insanım kii yuruyuz hic bana gore bişey degil normalde..Ama 10 gundur vucudumu oyle bir alıştırdım ki gaza gelip hergun daha da cok yuruyesim geliyor..Keske becerebilsen sen de..
Optum herkesi....

Geçmiş olsun canım. Çabuk atlatmışsın maşallah. Bence düzenli yürüyüş yaptıkça bağışıklık sistemi de güçleniyor. Ben o kadar çok özledim ki... Ah ahhh
Menü de süper bu arada :34:

Kızlar selam herkese,
Optum herkesi....

gecmis olsun tatlim:70:
bende cok isterim ama inan kac defa denedim gaza gelip basliyorum devamlilik olmuyor:37:

Geçmiş olsun canım. Çabuk atlatmışsın maşallah. Bence düzenli yürüyüş yaptıkça bağışıklık sistemi de güçleniyor. Ben o kadar çok özledim ki... Ah ahhh
Menü de süper bu arada :34:

Canımsın saol fıstık..Kesinlikle yuruyus sayesinde bencede bu kadar çabuk iyileştim..Bugun zaten zımba gibi uyandım buna inanamıyorum..Kafaya koymustum ama iyileşmesem de bugun yuruyecegim diye..Ama iyi hissediyordum kendimi..5km yürüyüp ter içinde eve gelmek kadar guzel bir duygu yokmuş..O kadar yuruyusu yapınca insanın içinden kaçamak yapıp bişeyler yemek gelmiyor..En guzeli de bu :))

gecmis olsun tatlim:70:
bende cok isterim ama inan kac defa denedim gaza gelip basliyorum devamlilik olmuyor:37:
Esranın dedigi çok dogru aslında..Yuruyus yaparken canının sıkılmaması lazım..Ben arkadasımla yuruyorum mesela..Ben istemesem o zorluyor..O istemese ben zorluyorum..Konusmaya bir başlıyoruz..Zamanın nasıl gectigini anlamıyoruz yururken..Bence en guzel yurume teknigi bu..Yanına birini bulursan daha guzel yurursun..

Azim azim azim... İşte budur :46: Biz de seni örnek almalıyız :34:

Ben sabah sosis yedim iki tane. Öğlen domates, salatalık ve bir kutu ton balığı. Ben bahar-yaz olunca domates salatalık olmadan yaşayamıyorum. Kb değerimi onlara yüklüyorum artık ne yapalım. Bir de tuz kullanmasam tam süper olur ama ne yaptıysam vazgeçemedim :26:
Aralarda birer tatlı kaşığı chedarlı krem peynir yedim. Sonunda kalsiyum alacak bir şey buldum diye mutluyum. İçinde tereyağ var ama abartmadığım sürece sorun yok diye düşünüyorum.

benimde kahvaltimda mutlaka oluyor domates salatalik en masum kb oldugu icin bende yemekte bir sakinca görmüyorum

Esranın dedigi çok dogru aslında..Yuruyus yaparken canının sıkılmaması lazım..Ben arkadasımla yuruyorum mesela..Ben istemesem o zorluyor..O istemese ben zorluyorum..Konusmaya bir başlıyoruz..Zamanın nasıl gectigini anlamıyoruz yururken..Bence en guzel yurume teknigi bu..Yanına birini bulursan daha guzel yurursun..
kesinlikle haklisin

kesinlikle haklisin

bence de çok doğru, benim salonda yürüme bandı, başka bir odada da eliptik bisiklet var , bisiklet 12 yıldır var 12 kere bile binmedim, yürüyüş bandı da 6 aydır var 2 kere kullandım ben yalnız spordan hiç hoşlanmıyorum, ama wii iyi geldi kendim masa tenisi vs oynuyorum, git 5 km yürü ekmek al gel deseler giderim amaç var ama çık şu bantta 500 m yürü derlerse o olmuyor, amaç yok git git gidemiyorsun..

bence de çok doğru, benim salonda yürüme bandı, başka bir odada da eliptik bisiklet var , bisiklet 12 yıldır var 12 kere bile binmedim, yürüyüş bandı da 6 aydır var 2 kere kullandım ben yalnız spordan hiç hoşlanmıyorum, ama wii iyi geldi kendim masa tenisi vs oynuyorum, git 5 km yürü ekmek al gel deseler giderim amaç var ama çık şu bantta 500 m yürü derlerse o olmuyor, amaç yok git git gidemiyorsun..

daha önce oturdugum evde alt katimda bir arkadasim vardi eslerimizin vardiyalarida ayniydi esler ise gidince bizde islerimizi yapip fitness dvd'si almistik 45 dk beraber hareketimizi yapiyorduk onun icin arkadas olayina bende katiliyorum insan yalniz olunca bir yapiyon iki yapiyon ondan sonra canin istemiyor bir birakiyon o birakis benim her zaman öyle oluyor

aslıcım geçmiş olsun.peri burdayız şeker.yazamadım bende sabahtan beri.üzerimde bir halsizlik var.elimi kolumu kaldırasım gelmiyo.bu sene bahar yorgunluğum bitmek bilmedi))

aslıcım geçmiş olsun.peri burdayız şeker.yazamadım bende sabahtan beri.üzerimde bir halsizlik var.elimi kolumu kaldırasım gelmiyo.bu sene bahar yorgunluğum bitmek bilmedi))

bu bahar genelde herkes icin agir geciyor bende bu sene hic olmadigim kadar alerji oldum önceden bahar basladiginda olurdum simdi sürekli ilac aliyorum

közlenmis kirmizi biberin icine peynir koyup mikrodalgada peynirler hafif yumusayincaya kadar cevirdim cok lezzetliydi:56:

selam kizlar, bugünde iyi geçti, üstelikte bol bol yürüyü$ yaptim hata çok bile yaptim yani en az 10km hizli yürüyü$ arti temizlik :) evet kizlar gerçekte yürüyü$ çok faydali benim bir arka$im çok kisa bir sürede 2 kilo verdi bunun sayesinde, ama hesapladikta ben ondan dahada çok yürüyomu$um ve dahada az yiyormu$um ben aliyorum o veriyor, herkesin bünyesine göre artik, ben yürümeyi sevdigim için yapiyorum (bana kilo verdirmedigini biliyorum) ama en sevmedigim yönü ise erkeklerin laf atmalari :47: bugün 3 ki$i laf atti ayri saatlerde ayri yerlerde, sinir oldum ama sesimi çikarmadim...
yarin yine yürüyecegim :)

pperi bana inanki çok faydan oldu, canim tatli çekince aklima sen geliyorsun vallahi :69::69:

selam kizlar, bugünde iyi geçti, üstelikte bol bol yürüyü$ yaptim hata çok bile yaptim yani en az 10km hizli yürüyü$ arti temizlik :) evet kizlar gerçekte yürüyü$ çok faydali benim bir arka$im çok kisa bir sürede 2 kilo verdi bunun sayesinde, ama hesapladikta ben ondan dahada çok yürüyomu$um ve dahada az yiyormu$um ben aliyorum o veriyor, herkesin bünyesine göre artik, ben yürümeyi sevdigim için yapiyorum (bana kilo verdirmedigini biliyorum) ama en sevmedigim yönü ise erkeklerin laf atmalari :47: bugün 3 ki$i laf atti ayri saatlerde ayri yerlerde, sinir oldum ama sesimi çikarmadim...
yarin yine yürüyecegim :)

pperi bana inanki çok faydan oldu, canim tatli çekince aklima sen geliyorsun vallahi :69::69:

:nazar: inan faydamin olmasina cok sevindim:69:
oh ne güzel bak ikinci günde bitti demekki tatli yemeden gün gecirebiliyormussun simdilik canin tatli cektiginde kabusun olmaya varim:1: ama sonra alisacaksin canin bile istemiyecek ben 2.5 haftadir tatli olarak hicbirsey yemedim canimda istemiyor aklima bile gelmiyor :8:
yürüyüs yada hareket yapildiginda mutlaka faydasi olur en basta vücut SIKILASIR bundan güzelide olamaz yani sen yinede yürüyüsünü aksatma derim

Back