Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dolapta but buldum :))cok mutlu oldum yanina da kücük bir salata öglende böyle gecti...
vagus tebrik ederim seni bukadar irade gösterdigin icin. 8.5 kilo bir beden demek... gercekten bravoo
teşekkürler, 60lı kilolarda 4-5kg bir beden oluyordu 80li kilolarda 7-8kg bir beden oluyor gibi, neyse ki her bedenden giysi mevcut, 36 ve 38 beden en çok olanlar diğerleri daha az çünkü kilo veririm umuduyla pek bişey almıyordum
selam kızlaaar, pazar gece döndüm ankaradan ama anca girip de okuyamadıklarımı okudum. Ankarada yeğenimin doğum gününde bile kaçamak yapmadım ve düzgünce diyetimi yaptım, hergün tartılırken 9 gün tartılamadım ve ne yaptığımı merak ediyordum. 9 günde 1.4kg vermişim. 5 haftada dukanla verdiğim kilo 6.3kg oldu, daha önceden kh ile verdiğim 2.2kg ile toplamda 8.5kg vermiş oldum ve devam ediyorum zira devede kulak daha..çevremden aldığım olumlu geri bildirimler de motivasyonumu arttırıyor. Yarın yine kan tahlillerimi yaptırıcam sonuçları size bildiririm..ama artık insülin direncim kalmadı..
semilunacım sana uğrayamadım bir sonraki gelişimde görüşürüz umarım..
Kızlar selam herkese,
3 gündür gripten yatak döşek yatıyorum..İgrenc bir haldeydim yani..Giremedim bir turlu o yuzden..
Rejim de pastil ve ballı ıhlamurlar haricinde yemekle bozmadım ama sonucta bunlarda gayet KB var yani..Rejime degil de en çok yürüyüş yapamama yandım 3 gun..
Bugun kendime geldim tam olarak ama ve hemen yürüyüşüme gittim..
Esracım yürüyüş bandın hayırlı olsun insallah sen de becerirsin bu yuruyus olayını..İnsan kendini çok iyi hissediyor yürüyüş yapınca..
Yürümeyince çok suçlu hissediyorum kendimi sanki kaçamak yapmışım gibi..Pericim inan bana ben o kadar tembel bir insanım kii yuruyuz hic bana gore bişey degil normalde..Ama 10 gundur vucudumu oyle bir alıştırdım ki gaza gelip hergun daha da cok yuruyesim geliyor..Keske becerebilsen sen de..
Arzucum ablan muthiş resmen insallah boyle devam eder hep..
Ben de bugun yediklerimi yazayım sizlere...
Sabah kahvaltıda peynirli omlet ve 4-5 zeytin
Oglen çoban salata ve kanat ızgara
Akşam taze fasulye zeytinyaglı
Optum herkesi....
Kızlar selam herkese,
3 gündür gripten yatak döşek yatıyorum..İgrenc bir haldeydim yani..Giremedim bir turlu o yuzden..
Rejim de pastil ve ballı ıhlamurlar haricinde yemekle bozmadım ama sonucta bunlarda gayet KB var yani..Rejime degil de en çok yürüyüş yapamama yandım 3 gun..
Bugun kendime geldim tam olarak ama ve hemen yürüyüşüme gittim..
Esracım yürüyüş bandın hayırlı olsun insallah sen de becerirsin bu yuruyus olayını..İnsan kendini çok iyi hissediyor yürüyüş yapınca..
Yürümeyince çok suçlu hissediyorum kendimi sanki kaçamak yapmışım gibi..Pericim inan bana ben o kadar tembel bir insanım kii yuruyuz hic bana gore bişey degil normalde..Ama 10 gundur vucudumu oyle bir alıştırdım ki gaza gelip hergun daha da cok yuruyesim geliyor..Keske becerebilsen sen de..
Arzucum ablan muthiş resmen insallah boyle devam eder hep..
Ben de bugun yediklerimi yazayım sizlere...
Sabah kahvaltıda peynirli omlet ve 4-5 zeytin
Oglen çoban salata ve kanat ızgara
Akşam taze fasulye zeytinyaglı
Optum herkesi....
Geçmiş olsun canım. Çabuk atlatmışsın maşallah. Bence düzenli yürüyüş yaptıkça bağışıklık sistemi de güçleniyor. Ben o kadar çok özledim ki... Ah ahhh
Menü de süper bu arada![]()
Esranın dedigi çok dogru aslında..Yuruyus yaparken canının sıkılmaması lazım..Ben arkadasımla yuruyorum mesela..Ben istemesem o zorluyor..O istemese ben zorluyorum..Konusmaya bir başlıyoruz..Zamanın nasıl gectigini anlamıyoruz yururken..Bence en guzel yurume teknigi bu..Yanına birini bulursan daha guzel yurursun..gecmis olsun tatlim![]()
bende cok isterim ama inan kac defa denedim gaza gelip basliyorum devamlilik olmuyor![]()
Azim azim azim... İşte budurBiz de seni örnek almalıyız
Ben sabah sosis yedim iki tane. Öğlen domates, salatalık ve bir kutu ton balığı. Ben bahar-yaz olunca domates salatalık olmadan yaşayamıyorum. Kb değerimi onlara yüklüyorum artık ne yapalım. Bir de tuz kullanmasam tam süper olur ama ne yaptıysam vazgeçemedim :26:
Aralarda birer tatlı kaşığı chedarlı krem peynir yedim. Sonunda kalsiyum alacak bir şey buldum diye mutluyum. İçinde tereyağ var ama abartmadığım sürece sorun yok diye düşünüyorum.
kesinlikle haklisinEsranın dedigi çok dogru aslında..Yuruyus yaparken canının sıkılmaması lazım..Ben arkadasımla yuruyorum mesela..Ben istemesem o zorluyor..O istemese ben zorluyorum..Konusmaya bir başlıyoruz..Zamanın nasıl gectigini anlamıyoruz yururken..Bence en guzel yurume teknigi bu..Yanına birini bulursan daha guzel yurursun..
kesinlikle haklisin
bence de çok doğru, benim salonda yürüme bandı, başka bir odada da eliptik bisiklet var , bisiklet 12 yıldır var 12 kere bile binmedim, yürüyüş bandı da 6 aydır var 2 kere kullandım ben yalnız spordan hiç hoşlanmıyorum, ama wii iyi geldi kendim masa tenisi vs oynuyorum, git 5 km yürü ekmek al gel deseler giderim amaç var ama çık şu bantta 500 m yürü derlerse o olmuyor, amaç yok git git gidemiyorsun..
aslıcım geçmiş olsun.peri burdayız şeker.yazamadım bende sabahtan beri.üzerimde bir halsizlik var.elimi kolumu kaldırasım gelmiyo.bu sene bahar yorgunluğum bitmek bilmedi))
selam kizlar, bugünde iyi geçti, üstelikte bol bol yürüyü$ yaptim hata çok bile yaptim yani en az 10km hizli yürüyü$ arti temizlik :) evet kizlar gerçekte yürüyü$ çok faydali benim bir arka$im çok kisa bir sürede 2 kilo verdi bunun sayesinde, ama hesapladikta ben ondan dahada çok yürüyomu$um ve dahada az yiyormu$um ben aliyorum o veriyor, herkesin bünyesine göre artik, ben yürümeyi sevdigim için yapiyorum (bana kilo verdirmedigini biliyorum) ama en sevmedigim yönü ise erkeklerin laf atmalaribugün 3 ki$i laf atti ayri saatlerde ayri yerlerde, sinir oldum ama sesimi çikarmadim...
yarin yine yürüyecegim :)
pperi bana inanki çok faydan oldu, canim tatli çekince aklima sen geliyorsun vallahi![]()