kızlar prof.dr kenan demirkol var showda.
çevreme bakıyorum insanların çoğu kilolu,mağazalara bakıyorum herşey sıfır beden.bu kıyafetleri kime satıyosunuz kardeşim?sanki ülkemizdeki herkes manken ölçülerinde.
mesela ben 40 beden giyiyorum ve üstüm de altıma göre çok daha incedir.38 rahat olur.buna rağmen üstüme M değil L almaya başladım artık.
actıvıamı yedim.dünkü oburluğumdan sonra bugün pek bir iştahsızım.1 haftadır actıvıa yiyorum ama wc durumu hala değişmedi.2 haftadan sonra dediği için devam ediyorum.bana kalsa 15 kbyi çok daha güzel bir şekilde kullanabilirim.
yarın cuma ve bildirim günü ve benim karnım şiş.eşim yediklerin nereye gidiyor senin,hiç wcye çıkmıyosun dedikçe anlıyorumki yediğim herşey kilo olarak üstümde kalıyo.
hah işte ben:) üst 38 alt 40 beden yani...ben de anlamıyorum memlekette bu kadar 34-36 beden hatun nerede acaba? bu sektörler yani giyim kuşam ve kozmetik insanları mutsuz etmek için var sanki.
canim ya senin tek eksigin sebze genelde dieti tam yaptiginda yumurta ve tavuk türü yicekler yiyorsun tavugun yaninda salata bile yesen faydasini görürsün bence nacizane:78:
esracım sen evde misin?
esracım meslektaşım olan sen değil miydin?ben mi yanlış anımsıyorum acaba?
pericim ıspanağı da suya koydum.iyice temizlenince akşam yemeğim olacak:))
valla sana karşı sorumlu hissediyorum kendimi.vwerdiğim sözleri tutamıycam diye korkuyorum.sen sakın burdan gitme bak beni senin sözlerin hizaya sokuyo.
ben biraz mahjonng oynayıp rahatliim.
bendede tam tersi alta göre üst bir beden fazla
Aynen, hatta benim alt ve üst beden iki beden bile oynayabilir. İnsan sırtından da mı kilo alır yaaaa....
Ben en çok kollarımdan nefret ederim mesela :) En çok kolsuz boğazlı giymek isterim ama giyemem...
bugün herşeyiyemekistiyorum.iştahımöyleaçıkki. biran önce gece olsada uyusam.kendimden korkaroldum((
bugün herşeyiyemekistiyorum.iştahımöyleaçıkki. biran önce gece olsada uyusam.kendimden korkaroldum((
Aynen, hatta benim alt ve üst beden iki beden bile oynayabilir. İnsan sırtından da mı kilo alır yaaaa....
Ben en çok kollarımdan nefret ederim mesela :) En çok kolsuz boğazlı giymek isterim ama giyemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?