Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bende kollarimdan nefret ediyorum. Maalesef hala cok kalinlar. Hatta sag kolum soldan daha sis gibi. Yani sol sanki daha normal.

Bugün gayet iyi gecti öglen ve aksam tavuk yedim. Fazladan 15Kb bir dondurma var yine. Nedense vazgecemiyorum bu aralar cok dadandim dondurmaya....

bünye alistikca yapmasi daha rahat oluyor havalar isindikca dondurma ihtiyaci daha cok artiyor en azindan her gün degil ama canimizin cok istedigi günlerde kb hakkimizi dondurmadan alarak diger yiceklerle dengeleyebiliriz

Ben bu dondurma olayini cidden aliskanlik haline getirdigimi düsünüyorum. Ama bugün cok vicdan yapmadim öglen 0 Kb aldigim icin 15ini dondurmadan aldim:) bakalim yarin tarti ne gösterecek.

baya bi hareketli burası ne güzel ...
bu gün
sabah bol sosis yeşillikli peynir 1 dilim cavdar ekmeği cay

oğle 1 tabak mantarlı tavuk sote
1 tadımca

akşam 2 yumurta ve iki kaşık mantar sote
1 tadımca daha :(

kb azlığını tadımcalarla dengeledim canım bu aralar nası tatlıda
tadımcalarla giderdim gibi . . .:44:​

iyi geceler gece kuşları.yatmadan bi uğrayım dedim.ve bugün yediklerimin de bir muhasebesini yapayım:
peynir(1)
actıvıa(15)
yumurtalı ıspanak(5)
şakşuka( 15)
1 dilim çavdar ekmeği(10)
yarım dondurma(12)

hesaplarım tahmini ve sonuç58:52:
epey olmuş ya hiç farketmedim yerken:)
şimdi de nerden estiyse aklıma türk kahvesi yaptım şekersiz onu içiyorum.

yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ya siz?

selam kizlar, vagus, azra, terkenhatun ilginiz için çok te$ekkür ederim
terkenhatun, migrenim var yakla$ik 8 yildir ama Allah'a $ükür zaman geçtikce etkisi azaldi ama arada böyle tutuyor onun sebebini biliyorum zaten uykusuzluk ve morelsizlik, ne zaman bu ikisi birle$ince biliyorumki ba$im çok agiracak bügünde öyleydi diye tuttu. Bu arada migren hastalarinin kilo almasi beni hiç $a$irtmadi zaten kiloyla ilgili her$ey beni bulur...benim migrenliler için diyet uygulamama gerek yok, çünkü bazi hastalar azi gidalara hassas oluyor bu yüzden diyetlerini ona göre seçiyorlar fakat ben kendi kendimin doktoru oldum yemek konusunda bende migrene sebep olan $eyler tulum peyniri ve salam, sadece salam yeyince bir$ey olmuyor ama tulum peyniriyle yedikten sonra ölüyorum resmen :)

kizlar bugün tartildim ve hiç görmedigim bir rakami gördüm olacagi buydu zaten 64.3 olmu$um yani cumartesinden beri 1.6 kilo almi$im :43::43::43: toplam 6 ayda 8kilo ediyor.. Benim anlamadigim $ey $u, afedersin kizlar :78: ben bu hafta ba$indan beri ishalim yani her ögünden sonra acil tuvalete gittim, yinede nasil oluyorda 2 kiloya yakin almi$ oluyorum acaba, herkes ishal olunca zayiflar, bende tam tersi oldu

gününüzaydın olsun çıtır adayları.ilkkilo bildiriminiben yapayım.61.100 çıktım. artıdayımyani.geçen hafta 61 dim.ama regl oldum.bahanemibuldum yani))dünki herşeyi yeme isteğim bundanmış.ama hala geçmiş değil.
leylacım abartılcak birkilon yok bence.hemen hemen aynı sayılırız.ben kendimden nefret etmiyorum.kendimi çokkiloluda görmüyorum.bence sende görme.olumlu düşünelimki hayatımızda olumlu ilerlesin.düşüncelerimizn etkisi çok büyük.

selam kizlar, vagus, azra, terkenhatun ilginiz için çok te$ekkür ederim
terkenhatun, migrenim var yakla$ik 8 yildir ama Allah'a $ükür zaman geçtikce etkisi azaldi ama arada böyle tutuyor onun sebebini biliyorum zaten uykusuzluk ve morelsizlik, ne zaman bu ikisi birle$ince biliyorumki ba$im çok agiracak bügünde öyleydi diye tuttu. Bu arada migren hastalarinin kilo almasi beni hiç $a$irtmadi zaten kiloyla ilgili her$ey beni bulur...benim migrenliler için diyet uygulamama gerek yok, çünkü bazi hastalar azi gidalara hassas oluyor bu yüzden diyetlerini ona göre seçiyorlar fakat ben kendi kendimin doktoru oldum yemek konusunda bende migrene sebep olan $eyler tulum peyniri ve salam, sadece salam yeyince bir$ey olmuyor ama tulum peyniriyle yedikten sonra ölüyorum resmen :)

kizlar bugün tartildim ve hiç görmedigim bir rakami gördüm olacagi buydu zaten 64.3 olmu$um yani cumartesinden beri 1.6 kilo almi$im :43::43::43: toplam 6 ayda 8kilo ediyor.. Benim anlamadigim $ey $u, afedersin kizlar :78: ben bu hafta ba$indan beri ishalim yani her ögünden sonra acil tuvalete gittim, yinede nasil oluyorda 2 kiloya yakin almi$ oluyorum acaba, herkes ishal olunca zayiflar, bende tam tersi oldu

canım benim bu işte bir terslik var.adetin yakınsa da olur ama değilse bence doktora gitmelisin.çok geçmiş olsun.

günaydın kızlar.
bildirim yapıyorum:69 tamıtamına:)
ilginçtir gece ve sabah arasında benim mutlaka kilom farkederdi.yani sabah yarımla bir kilo arası az çıkardım ama dün yatarken de 69dum hatta nasıl sevindim sabaha 68li bir rakam görücem diye ama maalesef:((
bşlngç:72
hedef:65
boy:1.67

günaydın kızlar.
bildirim yapıyorum:69 tamıtamına:)
ilginçtir gece ve sabah arasında benim mutlaka kilom farkederdi.yani sabah yarımla bir kilo arası az çıkardım ama dün yatarken de 69dum hatta nasıl sevindim sabaha 68li bir rakam görücem diye ama maalesef:((
bşlngç:72
hedef:65
boy:1.67

aldentecim geçen haftaki kilonu eklersen sevinirim kaç kilo gitmiş yada en son bildirim yaptığındaki kilon kaçtı? sıralama yapıyoruz ya.

bende en son 2 hafta önce bildirim yapmıştım.
başlangıç:65
geçen hafta61,8
bu hafta :60,6
giden 200 gr
hedef 58
boy:1,65

en azından kilo almamışım

arkadaşlar prof.canan karatay çıkcak seda sayana.bizim diyete çok yakın anlattıkları.izlemenizi öneririm.

selam kizlar bugün doktora gidecegim (in$allah) kilo bildirimi yapiyorum yinede, sanirim düne göre 100gr daha almi$im :43::43::43:

ba$langiç 63.3
geçen hafta 62.7
bu hafta 64.3
boy 161
hedef 53 (aslinda hedefe 70-80 yazmam lazim, zaten bu gidi$le bu hedefe kolayca ula$irim..:47::43::43::43::43::43::43::43:)

selam arkadaslar:80:

azra ve aldente ikinizi kutluyorum vermis olmak cok güzel:46:

esracim regl dönemi gercekten fazla cikiliyor bunun icin lütfen moralini bozma canim ki sadece 100gr fazla cikmissin bence regl olmasaydin daha az cikardin:34:

masumcum sende bozma moralini bizimle artik hicbirsey paylasmiyorsun onun icin su an tam diet yapip yapmadigini bilmiyorum ama yapmiyorsan ayni cikmak güzel:61:

Back