Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

actıvıamı yedim.dünkü oburluğumdan sonra bugün pek bir iştahsızım.1 haftadır actıvıa yiyorum ama wc durumu hala değişmedi.2 haftadan sonra dediği için devam ediyorum.bana kalsa 15 kbyi çok daha güzel bir şekilde kullanabilirim.
yarın cuma ve bildirim günü ve benim karnım şiş.eşim yediklerin nereye gidiyor senin,hiç wcye çıkmıyosun dedikçe anlıyorumki yediğim herşey kilo olarak üstümde kalıyo.

çevreme bakıyorum insanların çoğu kilolu,mağazalara bakıyorum herşey sıfır beden.bu kıyafetleri kime satıyosunuz kardeşim?sanki ülkemizdeki herkes manken ölçülerinde.
mesela ben 40 beden giyiyorum ve üstüm de altıma göre çok daha incedir.38 rahat olur.buna rağmen üstüme M değil L almaya başladım artık.

hah işte ben:) üst 38 alt 40 beden yani...ben de anlamıyorum memlekette bu kadar 34-36 beden hatun nerede acaba? bu sektörler yani giyim kuşam ve kozmetik insanları mutsuz etmek için var sanki.

actıvıamı yedim.dünkü oburluğumdan sonra bugün pek bir iştahsızım.1 haftadır actıvıa yiyorum ama wc durumu hala değişmedi.2 haftadan sonra dediği için devam ediyorum.bana kalsa 15 kbyi çok daha güzel bir şekilde kullanabilirim.
yarın cuma ve bildirim günü ve benim karnım şiş.eşim yediklerin nereye gidiyor senin,hiç wcye çıkmıyosun dedikçe anlıyorumki yediğim herşey kilo olarak üstümde kalıyo.

canim ya senin tek eksigin sebze genelde dieti tam yaptiginda yumurta ve tavuk türü yicekler yiyorsun tavugun yaninda salata bile yesen faydasini görürsün bence nacizane:78:

canim ya senin tek eksigin sebze genelde dieti tam yaptiginda yumurta ve tavuk türü yicekler yiyorsun tavugun yaninda salata bile yesen faydasini görürsün bence nacizane:78:

haklısın.gidince üşenmezsem ıspanak yapıcam.üstüne de yumurta kırdım mı süper mönü:))

bir koca tabak şakşukayı 1 dilim çavdar ekmeğiyle mideye indirdim.
kızlar evde kendimi çok tedirgin hissetmeye başladım.her sese kulak kabartır oldum.valla sinirim yatışınca yerine tedirginliğe bıraktı sanki.

pericim ıspanağı da suya koydum.iyice temizlenince akşam yemeğim olacak:))
valla sana karşı sorumlu hissediyorum kendimi.vwerdiğim sözleri tutamıycam diye korkuyorum.sen sakın burdan gitme bak beni senin sözlerin hizaya sokuyo.
ben biraz mahjonng oynayıp rahatliim.

pericim ıspanağı da suya koydum.iyice temizlenince akşam yemeğim olacak:))
valla sana karşı sorumlu hissediyorum kendimi.vwerdiğim sözleri tutamıycam diye korkuyorum.sen sakın burdan gitme bak beni senin sözlerin hizaya sokuyo.
ben biraz mahjonng oynayıp rahatliim.

:78: bazen birsey söylerken cekiniyorum sanki cok karisiyormusum gibi hissediyorum kendimi onun icin özellikle yazinin sonuna nacizane yazdim ama bu sekilde düsünmene sevindim:70: bundan sonra cekcen var elimden dermisim:1::1:
saksuka icin afiyet olsun aksamki menünede bayildim ohhhh sebze yemegi:56:

bendede tam tersi alta göre üst bir beden fazla:61:

Aynen, hatta benim alt ve üst beden iki beden bile oynayabilir. İnsan sırtından da mı kilo alır yaaaa....
Ben en çok kollarımdan nefret ederim mesela :) En çok kolsuz boğazlı giymek isterim ama giyemem...

Aynen, hatta benim alt ve üst beden iki beden bile oynayabilir. İnsan sırtından da mı kilo alır yaaaa....
Ben en çok kollarımdan nefret ederim mesela :) En çok kolsuz boğazlı giymek isterim ama giyemem...

ayyy bende kollarimdan nefret ederim ve hic kolsuz giyemem o kadar özenmeme ragmen:59:

bugün herşeyiyemekistiyorum.iştahımöyleaçıkki. biran önce gece olsada uyusam.kendimden korkaroldum((

bugün herşeyiyemekistiyorum.iştahımöyleaçıkki. biran önce gece olsada uyusam.kendimden korkaroldum((

Şşşşşş sakin ol, derin derin nefes al, bikinili halini düşün, üzerine dar gelen çok sevdiğin bir kıyafetini giymeye çalış... yeşil çay koy kendine, ya da kahve, bir parça bitter çikolatayı erit ağzında... mmm

prof.canan efendigil karatay'ın kitabını aldım.bilimsel gerçeklerle kilo vermenin abc'si...
prof.ahmet aydın'ı destekleyen şeyler var burada da. bizim diyetimize çok benziyor tabi. düşük glisemik indeksli gıdaların tüketilmesini tavsiye ediyor.üzerinde diyet yazn hiçbir ürünün kullanılmaması gerektiğini,mutlaka hergü yumurta yenmesini,doğal yağların kesinlikle kullanılmasını öneriyor.
asla kullanılmaması gereken şeyler her türlü ekmek.her türlü tost,pirinç pilavı,her türlü tatlı.makarna.hazır ya da taze meyve suyu.patates,mısır,sucuk,salam,sosis,süt tozu,kavun karpuz...
aşırı meyve tüketimini kesinlikle önermiyor.

bende kollarimdan nefret ediyorum. Maalesef hala cok kalinlar. Hatta sag kolum soldan daha sis gibi. Yani sol sanki daha normal.

Bugün gayet iyi gecti öglen ve aksam tavuk yedim. Fazladan 15Kb bir dondurma var yine. Nedense vazgecemiyorum bu aralar cok dadandim dondurmaya....

Back