Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben sizin diyetinizi tam anlayamasamda bende yarın 13 günlük protein diyeti olan isveç diyeti yapacağım ... daha önce 72 kilodan 66 ya düşmüştüm 10 gününü yapabildim ama tam olarak uygulamıştım. şimdi yarın sabah tartılacağım bakalım bu sefer 76-78 arası bi kiloya çıktım sanırım :( bu diyeti acil yapmam lazım... :96:

birinci sayfada yiceklerin kb degerleri var temel kural günde 50 kb'yi gecmemek ama bu zamanla azaltilabilir bu kadar basit yani:61:

Canım çok geçmiş olsun yaa...Çok üzüldüm ne korkunç bir durum..
Alabilmişler mi peki bişeyler? Tespit ettin mi?
Keşke polis cagırsaydınız sonucta sen görmüşsün tipleri..Ogluna belli etmezdiniz bir sekilde uzaklaştırırdınız onu..Ay neyse cnm sen zaten üzgünsün ben de ne diyorum...Çok ama çok çok geçmiş olsun cnm...Yediklerin de afiyet olsun bosver üzülme yeter.

kızlar özellikle peri şimdi diyeceksinizki yemek yemeye bahane arıyosun ama bugün neler oldu nelerben de o sinirle gömüldüm kızartmalara,ekmeğe.
okul çıkışı dişçiye gittim.dönüşte de markete falan uğradım derken her zamankinden geç bir saatte binanın önündeydim.ben girerken 1 kadın ve yanında iki genç kız binadan çıkıyolardı.rengarenk rüküş giyimleri dikkatimi çekti kim bunlar diye baktım çünkü binadaki kimse bu tipte insanlarla görüşmüyo.onlar da bana baktı ve o an hırsız olduklaarını anladım ama elde delil yok.neyse çıktım eve kapıya baktım zorlanmamış ohh diyip girdim fakat yatak odasındaki çekmecelerin yarı açılmış olduğunu ve içindekilerin yere düşmüş olduğunu farkedince eimi aradım sordum yok biz açmadık dedi.hani bişey mi aradılar diye bir ümit.ve anladımki hırsız benden saniyeler önce alacağını alıp gitmiş.
kadını da çıkardım sonra dilencilik yapıyo daha geçen hafta gelmişti bende oğlumun kumbarasından bir avuç bozukluk vermiştim.neyse kimseye bişey de demedik oğlum duyup korkmasın diye.şiştim yani.allah belalarını versin diyorum.
ve sonuç
yedim de yedim anasını satiim.offff!

öncelikle gecmis olsun canim ayy iyiki onlar evdeyken gelmedin allah korusun böyle kisiler gözünü karartip giriyorlar iceri degerli birsey varmiydi cok kötü bir zamanda yasiyoruz önceden gelip adres belirlemisler desene tekrar gecmis olsun canim:70:

hımmm anladım çok teşekkür ederim... peki bunun süresi varmı ... çünkü 13 günlük diyette zorlanıyorum..

hayir süresi yok ideal kilona inene kadar yapabilirsin isvec dieti cok kati kendini SIKMAK yerine bu diet daha güzel hic ac kalmiyorsun aciktikca degeri düsük yiceklerden yiyebilirsin

kızlar özellikle peri şimdi diyeceksinizki yemek yemeye bahane arıyosun ama bugün neler oldu nelerben de o sinirle gömüldüm kızartmalara,ekmeğe.
okul çıkışı dişçiye gittim.dönüşte de markete falan uğradım derken her zamankinden geç bir saatte binanın önündeydim.ben girerken 1 kadın ve yanında iki genç kız binadan çıkıyolardı.rengarenk rüküş giyimleri dikkatimi çekti kim bunlar diye baktım çünkü binadaki kimse bu tipte insanlarla görüşmüyo.onlar da bana baktı ve o an hırsız olduklaarını anladım ama elde delil yok.neyse çıktım eve kapıya baktım zorlanmamış ohh diyip girdim fakat yatak odasındaki çekmecelerin yarı açılmış olduğunu ve içindekilerin yere düşmüş olduğunu farkedince eimi aradım sordum yok biz açmadık dedi.hani bişey mi aradılar diye bir ümit.ve anladımki hırsız benden saniyeler önce alacağını alıp gitmiş.
kadını da çıkardım sonra dilencilik yapıyo daha geçen hafta gelmişti bende oğlumun kumbarasından bir avuç bozukluk vermiştim.neyse kimseye bişey de demedik oğlum duyup korkmasın diye.şiştim yani.allah belalarını versin diyorum.
ve sonuç

çok geçmiş olsun aldıkları bi yana insanın evinde başkasının gezindiği duygusu çok kötü... kısa zamanda unutursunuz inşallah...:71:

ve sonuç

canımçok geçmişolsun.sıkma canını olan olmuş artık.

Canım çok geçmiş olsun yaa...Çok üzüldüm ne korkunç bir durum..
Alabilmişler mi peki bişeyler? Tespit ettin mi?
Keşke polis cagırsaydınız sonucta sen görmüşsün tipleri..Ogluna belli etmezdiniz bir sekilde uzaklaştırırdınız onu..Ay neyse cnm sen zaten üzgünsün ben de ne diyorum...Çok ama çok çok geçmiş olsun cnm...Yediklerin de afiyet olsun bosver üzülme yeter.

sağol canım.hepsini elleriyle koymuş gibi bulmuşlar.zaten altınları çizilmesin diye farklı bi kutuya koymuştum.maddi değerlerinin yanısıra herbirinin manevi değeri vardı.ben takı kullanmayı sevmem.ama bari pırlanta yüzüğümü takmış olsaydım dedim.eşim mala geleceğine cana gelsin diyor.inanın ben de maddi değerine değil manevi değerlerinden dolayı üzüldüm.ama üzüntüden ziyade sinir hissettiğim.kapıda karşılaştığımız anda anlamıştım çünkü ve hiç bişey yapamadan tıpış tıpış eve çıktım ya.polise gideriz bir ara artık.eşim ve oğlum okuldaydı.

merhaba kizlar, aldente öncelikle gecmis olsun...gercekten cok üzücü ve ayni zamanda korkutucu. Allah daha beterinden saklasin.

benim günüm iyi basladi sabah 2 dilim denge light ekmek birzda peyniryedim yanina
öglen köfte bir kasik pilav ve yarim birtane kemalpasa tatlisi valla minnnacikdi:)
aksam da tavuk yedim yaninda yogurtlu
ha birde dondurma onun KB si 17ydi.
düne bakarak iyi ama bunun gecesi var :) en iyisi nescafe icmek.

aldente çok geçmiş olsun. hay allah ama eşin haklı cana geleceğine mala gelsin ama polise gidin mutlaka.bozma moralini...
ülkenin çivisi çıkmış yahu....

merhaba kizlar, aldente öncelikle gecmis olsun...gercekten cok üzücü ve ayni zamanda korkutucu. Allah daha beterinden saklasin.

benim günüm iyi basladi sabah 2 dilim denge light ekmek birzda peyniryedim yanina
öglen köfte bir kasik pilav ve yarim birtane kemalpasa tatlisi valla minnnacikdi:)
aksam da tavuk yedim yaninda yogurtlu
ha birde dondurma onun KB si 17ydi.
düne bakarak iyi ama bunun gecesi var :) en iyisi nescafe icmek.

moralini bozma canim bu sekilde bünye alisir daha sonra daha az yersin. gecen haftayla kiyasladigimda benim bu hafta gayet iyi gidiyor midem kücülmeye baslamis:61: ben gec yattigim icin nescafe geceleri kurtaricim oluyor büyük bir fincan acligimi yatistiriyor:68:

evet pperi haklisin. Neskafe benim tatli ihtiyacimi da gideriyor cünkü tatlandiriciyla iciyorum. Gercekten kurtarici :)

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.
diyorum ya daha çok sinirliyim.hani bilip anlayıp bişey yapamamak kahretti beni.ne var ne yoksa götürmüşler.yükte hafif pahada ağır.
yolda takılmasaydım yetişecektim diyorum.eşim de saçmalama ya karşılaştığınızda sana bişey yapsalardı diyor.bunda da vardır bir hayır demek istiyorum.güpegündüz ne cesaret inanamıyor insan ama daha önce alt kata defalarca girdiler.aslında bekliyor gibiydim hatta okuldan gelince uyur kalırım evde kimse yok zannederler duygusuyla kapıyı içerden kilitlemeye başlamıştım.eşim de takılıyodu bu duruma.içime doğmuş demekki.Allah korusun aslında karşılaşmak daha kötü olurdu mutlaka.

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.
diyorum ya daha çok sinirliyim.hani bilip anlayıp bişey yapamamak kahretti beni.ne var ne yoksa götürmüşler.yükte hafif pahada ağır.
yolda takılmasaydım yetişecektim diyorum.eşim de saçmalama ya karşılaştığınızda sana bişey yapsalardı diyor.bunda da vardır bir hayır demek istiyorum.güpegündüz ne cesaret inanamıyor insan ama daha önce alt kata defalarca girdiler.aslında bekliyor gibiydim hatta okuldan gelince uyur kalırım evde kimse yok zannederler duygusuyla kapıyı içerden kilitlemeye başlamıştım.eşim de takılıyodu bu duruma.içime doğmuş demekki.Allah korusun aslında karşılaşmak daha kötü olurdu mutlaka.

esin hakli canim o tür kisiler gözlerini karartip her seyi göze alarak giriyorlar allah korusun haberlerde görüyoruz cana gelicene mala gelsin dicem ama manevi degerlerinin olmasina üzüldüm

kizlar morelim çok bozuk diyet miyet kalmadi bu hafta :'( yine misafi vardi bisküvi ve tatli yedim bolca, kuru yemi$te yedim, artik kendimi engelleyemiyorum, biktim diyetten üstelik beni motive eden bir$ey yokki, ayda 1 kilo versem motive olacagim ama yok olmuyor i$te
utanarak ve üzülerek söylüyorum, ne kadar belli etmesemde ben birkaç aydir kendimden resmen nefret ediyorum aynaya bakmak istemiyorum, kilo aldiktan sonra hep bu vücut bana ayit degilmi$ gibi geliyordu, fakat artik bu fazlaliklarin benim oldugunu kabullendim ama malesef bu durumda kendimden nefret etmeme yol açti, igrenç görünüyorum, hiçbir kiyafetim olmuyor, ali$veri$e gidiyorum hiçbir$ey almiyorum, hiçbir$ey bana yaki$miyor...

kizlar morelim çok bozuk diyet miyet kalmadi bu hafta :'( yine misafi vardi bisküvi ve tatli yedim bolca, kuru yemi$te yedim, artik kendimi engelleyemiyorum, biktim diyetten üstelik beni motive eden bir$ey yokki, ayda 1 kilo versem motive olacagim ama yok olmuyor i$te
utanarak ve üzülerek söylüyorum, ne kadar belli etmesemde ben birkaç aydir kendimden resmen nefret ediyorum aynaya bakmak istemiyorum, kilo aldiktan sonra hep bu vücut bana ayit degilmi$ gibi geliyordu, fakat artik bu fazlaliklarin benim oldugunu kabullendim ama malesef bu durumda kendimden nefret etmeme yol açti, igrenç görünüyorum, hiçbir kiyafetim olmuyor, ali$veri$e gidiyorum hiçbir$ey almiyorum, hiçbir$ey bana yaki$miyor...

canım üzme kendini.hiçbirşey senin kendinden nefret etmesebebin olamaz.diyet yapmak zaman zamn insanın psikolojik durumunu bozuyo.böylezamanlardaaravermek iyi gelebilirbelki.ama moralin bozukolduğu sürece emin ol hiçveremezsin.olumlu düşünelimkihayatımızdaki olaylarda olumlu gelişsin.ben eminimki çokhoşgörünüyosundur.unutma hiçkimseiğrençdeğildir.sende negüzellikler vardır.aynada kendine bakmasını bil.önemliolan bu şeker.lütfen moraliniyüksek tut.

canim destegin için çok te$ekkür ederim ama yinede kendimi kötü ve igrenç hissediyorum, mesela bir örnek vereyim evde yürüdügüm yerde elim gögüsüme veya karnima veya bacagima deyince sinir oluyorum bu gerçekten benmiyim yoksa kiyafetimmi diye tekrar dokunur oldum o derece takiyorum yani, off yinede kendimden nefret ediyorum diyorum çünkü gerçektende ediyorum :(

Back