Vagus Ankara'ya gelmişsin. Vaktin olursa bizim meyhaneye beklerimEt yer, rakı içeriz rejim bozulmaz
kızlar rejim super gidiyor!!
Ne kadar özlemişim doyasıya et yemeyi :)))
sanırım 2 aydır filan ben bu diyeti yapmıyorum onu farkettim..neyse zararın neresinden dönülse kardır..
Sabah bir dilim etimekle 3 dilim dil peynirinden sonra
oglen tabiki ızgara kofte sucuk ve sosis üçlüsünden oluşan bir et ziyafeti :))
yanında 1 domates bir salatalık ve çeyrek kuru sogandan oluşan bol zeytinyaglı bir çoban salata
arada 50 gram fındık ve 7-8 adet yaban mersini
akşam da kıymalı taze fasulye yemegi bir kaşık yogurtla yemeyi düşünüyorum.
Aslında ben bugun her turlu besinden yemiş oldum o yuzden mutlu da hissediyorum kendimi..
Hepinizi bu tarz menulere davet ederim arkadaslar :)
toplam 30 ile filan kapatmış oluyorum günü hem de :)))
bu sabah 5 km yürüyebildim..ama akşam üzeri boyacıları bırakamadıgım için çıkamıyorum ne yazık ki..
Ben de evin içinde peşlerinden koşturuyorum :)
semilunacım: kesinlikle bu mevsimde mangalsız meyhanesiz olmaz..hatta arkadas ortamında 2 kadeh içki içmek isteyince o da olmuyor diger diyetlerde..ama bu diyetin en guzel özelligi bu bence..
pericimm tatlım geçmişten bahsetmeyelim artık..bence en kısa sürede miden küçülücek ve eskisi gibi hemencecik doydugun günlere gelicen..iki gün meyve suyuyla dayanıyordun oyle düşün..şimdi yemek yiyoruz hem de lezzetli olanlardan..
arzuuuuuuu canım bak simdi de bu diyetteyim..korkunc dönek hissediyorum bu yuzden arayamadım bile seni..gene mi karar degiştirdin diyeceksin diye utandım..
terkencimm ne guzel gene beraber olmak..üzme canını sende bu kilolar gidici uzun süre kalmadılar çünkü üstümüzde...vermek daha kolay..
esracım dün söyledigin profu araştırdım..o kadını ben de tv de izlemiştim..kesinlikle ilk kitapçıya gidişimde alıcam kitabını...çok benziyor bizim diyete sadece onda baklagil ve meyve de var..tam olarak nasıl yazmış kitabı merak ediyorum..okur okumaz paylasıcam herkesle..
sağol canım.hepsini elleriyle koymuş gibi bulmuşlar.zaten altınları çizilmesin diye farklı bi kutuya koymuştum.maddi değerlerinin yanısıra herbirinin manevi değeri vardı.ben takı kullanmayı sevmem.ama bari pırlanta yüzüğümü takmış olsaydım dedim.eşim mala geleceğine cana gelsin diyor.inanın ben de maddi değerine değil manevi değerlerinden dolayı üzüldüm.ama üzüntüden ziyade sinir hissettiğim.kapıda karşılaştığımız anda anlamıştım çünkü ve hiç bişey yapamadan tıpış tıpış eve çıktım ya.polise gideriz bir ara artık.eşim ve oğlum okuldaydı.
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.
Diyorum ya daha çok sinirliyim.hani bilip anlayıp bişey yapamamak kahretti beni.ne var ne yoksa götürmüşler.yükte hafif pahada ağır.
Yolda takılmasaydım yetişecektim diyorum.eşim de saçmalama ya karşılaştığınızda sana bişey yapsalardı diyor.bunda da vardır bir hayır demek istiyorum.güpegündüz ne cesaret inanamıyor insan ama daha önce alt kata defalarca girdiler.aslında bekliyor gibiydim hatta okuldan gelince uyur kalırım evde kimse yok zannederler duygusuyla kapıyı içerden kilitlemeye başlamıştım.eşim de takılıyodu bu duruma.içime doğmuş demekki.allah korusun aslında karşılaşmak daha kötü olurdu mutlaka.
canim destegin için çok te$ekkür ederim ama yinede kendimi kötü ve igrenç hissediyorum, mesela bir örnek vereyim evde yürüdügüm yerde elim gögüsüme veya karnima veya bacagima deyince sinir oluyorum bu gerçekten benmiyim yoksa kiyafetimmi diye tekrar dokunur oldum o derece takiyorum yani, off yinede kendimden nefret ediyorum diyorum çünkü gerçektende ediyorum
canim destegin için çok te$ekkür ederim ama yinede kendimi kötü ve igrenç hissediyorum, mesela bir örnek vereyim evde yürüdügüm yerde elim gögüsüme veya karnima veya bacagima deyince sinir oluyorum bu gerçekten benmiyim yoksa kiyafetimmi diye tekrar dokunur oldum o derece takiyorum yani, off yinede kendimden nefret ediyorum diyorum çünkü gerçektende ediyorum
aldente çok geçmiş olsun, eve onlar varken gitmemen senin şansın bence, ama gidenlerin maddi ya da manevi değerlerinin üzüntüsü bir yana asıl sinir bozucu olan şey yabancı insanların evin her yerine dokunmaları,karıştırmaları..annemin evine de girmişti, bilirim ne menem bişey olduğunu..annemde değerli bişey bulamamışlar 2 yüzük bir kolye bi de muhabbet kuşunu kafesiyle götürmüşlerdi. Annem günlerce kuşçuları gezdi ama bulamadı tabii..
Kızlar gunaydın..
Ben çok kolay kilo alıyorum ya..Hem 2 gun yemek yiyeyim 2kg alıveriyorum..İgrenc bir metabolizmam var ne yazık ki..
Yani hala çizelgemdeki kiloya gelemedim..Offf yaaa bi da KB diyetini sıkılıp da bırakırsam nolayım..Agustosa kadar tatile çıkmayacagım..Öyle ayarlandı tatiller, agustos ve eylule kadar veririm 3-5 kilo daha insallah..
olabilir tabii semilunacım, detayları özelden at istersen yerle ilgili, fırsat bulursam gelirim, kardeşim de ankarada yaşıyor ona da tanıtırız meyhaneyi..ben rakı içemem ama olsun benim diyette yok
günaydin kizlar, evet gencim 22 ya$indayim ama kilo veremiyorum, sorun irade degil çünkü aylardi irademe yenilmeden devam ettim ve halada kilo aldim doktora gidecegim diyorum kaç haftadir, ama hergün bir$ey çikiyor off nasibimdemi degil bilmiyorum neden böyle oluyor, bugün gidecektim acilen ailemi ali$veri$e götürmeliyim, yarin ise planlar yapilmi$ annem hamur i$i yapcakmi$ ona yardim edilecek, yani doktora gidecek zamani bulamiyorum, bu aradada deli oluyorum kilolarii görünce, dü o kadar üzüldümki sabahin köründe migrenim tuttu ba$imi duvarlara vurmak istedim oya 3 yildir tutmuyordu off
Aldante çok büyük geçmiş olsun. İyi ki karşılaşmamışsın, kadın deyip geçme çok belalı o tipler. Benim kayınvalidemin apartmanına da dadanmışlardı, öyle kokoş kadınlar, yardım topluyorlardı adak için mi ne 40 kat giysi mi alınacakmış 40 kapı mı gezilecekmiş öyle bir şeydi. Bir kadın eve erken dönünce karşılaştı ve onu merdivenlerden ittiler. Biz nefes aldıkça başka anılar yaratacak, başka manevi değerleri olan şeyler edineceğiz
günaydin kizlar, evet gencim 22 ya$indayim ama kilo veremiyorum, sorun irade degil çünkü aylardi irademe yenilmeden devam ettim ve halada kilo aldim doktora gidecegim diyorum kaç haftadir, ama hergün bir$ey çikiyor off nasibimdemi degil bilmiyorum neden böyle oluyor, bugün gidecektim acilen ailemi ali$veri$e götürmeliyim, yarin ise planlar yapilmi$ annem hamur i$i yapcakmi$ ona yardim edilecek, yani doktora gidecek zamani bulamiyorum, bu aradada deli oluyorum kilolarii görünce, dü o kadar üzüldümki sabahin köründe migrenim tuttu ba$imi duvarlara vurmak istedim oya 3 yildir tutmuyordu off
leyya benim hatırladığım kadarıyla senin kilo fazlan çok yoktu.moralini bozma ve doktoruna git.az kiloyu vermek aslında daha zor oluyor.benimde 5 kilo fazlam var ama senelerdir 60 ın altına inemedim.
bu arada forumda kimse yok ama bi konu atayım dedim ortaya sabahları evden geç çıkarsam bi program var bugün ne giysem diye onu izliyorum .hem kızıyorum hem izliyorum çünkü jürinin hakaretleri beni çok kızdırıyor. bir bayan vardı bugün.35 yaşında kilosuda olsa olsa 65-70. bayana söylemedik hakaret kalmadı. senin bu kiloyla kısa etek giymeye hakkın yok falan .bu moda endüstrsi ve markalar beni çok kızdırıyor.biraz kiloluysak sanki hiç bişeyi giymeye hakkımız yok.indirim zamanı kardeşimle alışverişe çıkıyoruz. herşey 36 beden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?