Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Vagus Ankara'ya gelmişsin. Vaktin olursa bizim meyhaneye beklerim Et yer, rakı içeriz rejim bozulmaz

olabilir tabii semilunacım, detayları özelden at istersen yerle ilgili, fırsat bulursam gelirim, kardeşim de ankarada yaşıyor ona da tanıtırız meyhaneyi..ben rakı içemem ama olsun benim diyette yok

aa ben kacırdım mı ne kıtabı okudumda mesajları.ay lutfen benımlede paylasın

canım sen resmen cagırmıssın bu durumu.enerjı yaymıssın.
Manevı degerı olan bırseyler gıdınce ınsan uzuluyor.ılk bızım eve de hırsız gırmeye calıstıgında aklıma gelen alyansım olmustu :))
dıkkat edersen ılk dıyorum.daha sonra alarm sıstemı vs tum guvenlık onlemlerını aldık.

aldente çok geçmiş olsun, eve onlar varken gitmemen senin şansın bence, ama gidenlerin maddi ya da manevi değerlerinin üzüntüsü bir yana asıl sinir bozucu olan şey yabancı insanların evin her yerine dokunmaları,karıştırmaları..annemin evine de girmişti, bilirim ne menem bişey olduğunu..annemde değerli bişey bulamamışlar 2 yüzük bir kolye bi de muhabbet kuşunu kafesiyle götürmüşlerdi. Annem günlerce kuşçuları gezdi ama bulamadı tabii..

Son düzenleme:

canım senin boyun ve kilon kaç?

Esracım sormuş ama ben de merak ettim cnm..Boyun ve kilon kaç?
Bu kadar bunalımda olmanın sebebi çok mu fazla kilon olması..
Çünkü inan ben de çok kiloluydum ve kilo verdikçe insan düzelmeye başlıyor..
Yaptıgın moral bozuklugunun bunalımın kendinden baska kimseye zararı olmuyor..
Ben aynaya bakmıyordum..İnsanlarla bir araya geldigimde kesinlikle fotograf cektirmiyordum..
Çünkü gerceklerle yüzleşmek çok acı geliyordu..İnanılmaz takıntılarım vardı ama inan bana 2-3 kg gittikten sonra bile kendine guvenmeye başlıyorsun..
KB diyetini dogru bir şekilde uygulayıp da kilo verememen bence imkansız..Ya gerekn limitlerde tutmuyorsundur, ya da yeteri kadar su içmiyorsundur..Bence zaten moralini en yuksek seviyede tutabilecegin tarzda bir rejim bu..Ama önce kilo vermeyi kafaya koyman lazım cnm. Unlu ve şekerli herşeyi hayatından çıkartman lazım. Umarım bir an önce toparlarsın kendini..

Kızlar gunaydın..
Ben çok kolay kilo alıyorum ya..Hem 2 gun yemek yiyeyim 2kg alıveriyorum..İgrenc bir metabolizmam var ne yazık ki..
Yani hala çizelgemdeki kiloya gelemedim..Offf yaaa bi da KB diyetini sıkılıp da bırakırsam nolayım..Agustosa kadar tatile çıkmayacagım..Öyle ayarlandı tatiller, agustos ve eylule kadar veririm 3-5 kilo daha insallah..

slm bende 20 gündür felan bu diyeti yapıyorum ilk hafta iyi gitti 1 kilo verdim sonra sımardım biraz yarım kilo geri geldi geçtiğimiz cumadan beri sıkı tutuyorum sonuçtanda memnunum:)

haklısın canım.ben temizlikçi bile almıyorum eve bu nedenle.yani yabancı birinin özelime girmesi gibi geliyor....
yalnız kuşu da götürmüşler kafesiyle yuh dedim yani.

aynen canım.ama bence o kilo alma ya da verme değil de midemizin dolu ya da boş olmasıyla ilgili.yani yerken midende bi doluluk oluyo doğal olarak.şimdi mesela ne kadar yiyoruzki miktar olarak göbek ve mi,de de iniyo.

leyya moralini bozma hepimiz benzer şeyleri dönem dönem yaşıyoruz.eğer nickinin yanına yazdığın 88 doğum tarihinse daha çok gençsin benim gibi 35 lik hatunlara göre daha şanslısın bi kere:))) kilo vermen genç olduğun için daha kolay, tabi herhangi bir rahatsızlığın yoksa. ama anladığım kadarı ile senin irade problemin var.katı diyet yapmayı ben hiç bir zaman benimsemedim, canım bir şeyi çok istiyorsa yiyorum ama hep '' bu yediğin şeyin ilk lokmasından da aynı hazzı alacaksın sonrakilerden de fazla yemek hissetiğin hazzı değiştirmeyecek ama kilo olarak sana geri dönecek'' diye telkin yapıyorum.
vallahi faydasını gördüm :)) bir de çevrendeki dolduruşlara gelme ,aman ye bundan birşey olmaz ne var ki diyenleri sakın dinleme...beni diyetten çok çevremdeki insanların ısrarı yoruyor. yemeyeceğim cevabıma karşılık niye diye sormuyorlar mı çıldırıyorum...

günaydin kizlar, evet gencim 22 ya$indayim ama kilo veremiyorum, sorun irade degil çünkü aylardi irademe yenilmeden devam ettim ve halada kilo aldim doktora gidecegim diyorum kaç haftadir, ama hergün bir$ey çikiyor off nasibimdemi degil bilmiyorum neden böyle oluyor, bugün gidecektim acilen ailemi ali$veri$e götürmeliyim, yarin ise planlar yapilmi$ annem hamur i$i yapcakmi$ ona yardim edilecek, yani doktora gidecek zamani bulamiyorum, bu aradada deli oluyorum kilolarii görünce, dü o kadar üzüldümki sabahin köründe migrenim tuttu ba$imi duvarlara vurmak istedim oya 3 yildir tutmuyordu off

olabilir tabii semilunacım, detayları özelden at istersen yerle ilgili, fırsat bulursam gelirim, kardeşim de ankarada yaşıyor ona da tanıtırız meyhaneyi..ben rakı içemem ama olsun benim diyette yok

Tamam canım, özelden attım. Ben akşamüstleri hep oradayım. Evet dukan kaçamak günleri gelene kadar içkiye izin vermiyor ama olsun. Maksat muhabbet, şekersiz türk kahvesi içeriz biz de
Bir de tanışırmışız ne güzel olur. Heyecan yaptım bak

anladım canım ama üzülme ve dr u ihmal etme. eğer sürekli diyet halinde isen ve kilo veremiyorsan metabolizmanı engelleyen bir sorunun olabilir. hormonlar çok önemli özellikle tiroidine ve yumurtalıklarına baktır. migrenin de olduğunu söylüyorsun biryerlerde okumuştum migren nedeni ile kolay kilo alınabildiğini. dr a bunu mutlaka sor.bir de yanlış bilmiyorsam migren için diyet listeleri var onları da dikkate alman gerekebilir.

Aldante çok büyük geçmiş olsun. İyi ki karşılaşmamışsın, kadın deyip geçme çok belalı o tipler. Benim kayınvalidemin apartmanına da dadanmışlardı, öyle kokoş kadınlar, yardım topluyorlardı adak için mi ne 40 kat giysi mi alınacakmış 40 kapı mı gezilecekmiş öyle bir şeydi. Bir kadın eve erken dönünce karşılaştı ve onu merdivenlerden ittiler. Biz nefes aldıkça başka anılar yaratacak, başka manevi değerleri olan şeyler edineceğiz

''nefes aldıkça başka anılar yaratacak,başka manevi değerleri olan şeyler edineceğiz''
cümlene bayıldım canım ve çok iyi geldi.teşekkür ederim.

leyya benim hatırladığım kadarıyla senin kilo fazlan çok yoktu.moralini bozma ve doktoruna git.az kiloyu vermek aslında daha zor oluyor.benimde 5 kilo fazlam var ama senelerdir 60 ın altına inemedim.

bu arada forumda kimse yok ama bi konu atayım dedim ortaya sabahları evden geç çıkarsam bi program var bugün ne giysem diye onu izliyorum .hem kızıyorum hem izliyorum çünkü jürinin hakaretleri beni çok kızdırıyor. bir bayan vardı bugün.35 yaşında kilosuda olsa olsa 65-70. bayana söylemedik hakaret kalmadı. senin bu kiloyla kısa etek giymeye hakkın yok falan .bu moda endüstrsi ve markalar beni çok kızdırıyor.biraz kiloluysak sanki hiç bişeyi giymeye hakkımız yok.indirim zamanı kardeşimle alışverişe çıkıyoruz. herşey 36 beden .

leyyacım bir an önce dr a gitmeye bak, tüm tahlillerini yaptır ona göre bir rota çizersin, eski tahlillerin varsa yenilerini yaptırana kadar buradan yardımcı olabilirim

çevreme bakıyorum insanların çoğu kilolu,mağazalara bakıyorum herşey sıfır beden.bu kıyafetleri kime satıyosunuz kardeşim?sanki ülkemizdeki herkes manken ölçülerinde.
mesela ben 40 beden giyiyorum ve üstüm de altıma göre çok daha incedir.38 rahat olur.buna rağmen üstüme M değil L almaya başladım artık.

yan tarafta çıkan magnum reklamlarına da sinir oluyorum.herşey cinselliği çağrıştırmak zorunda mı?yani şimdi benim magnum satın almam için cansunun o abuk subuk hareketleri yapmasına hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…