Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar çook ama çok pişmanım..
Keşke hiç bırakmasaydım sevgili diyetimi..
Hep de bırakanlara vıdı vıdı yapıyordum vakti zamanında..
Şimdi resmen kendim düştüm o hataya..
Kesinlikle bana KB diyetinden başka diyet olmuyor ve olmayacak..
Hele de mangal sezonu açılınca diyet degiştirmeyi düşünmek çok aptalca..
Evimiz kırsal bir bölgede bizim ve surekli misafir sezonu açılmış bulunuyor..
Etler tavuklar mangalda pişicek ve ben 2 tanecik mi yiyecegim yani onlardan olucak iş degil..
Neyse kızlar bugun itibariyle KB diyetine başladım ve hatta ve hatta yürüyüş olayını 2 sefere çıkardım..
Yani sabah bir saat akşam bir saat toplam 9 km yürümeyi planlıyorum kilolar gidene kadar..
Bugun yediklerim:
Sabah omlet peynirli
Oglen yeşil salata ızgara kofte ve kanat
Arada 100 gram yogurt 6-7 adet yaban mersini
Akşam ızgara balık yeşil salata
Optum hepinizi..

Heyoooo
En güzel diyet bizim diyet :34:
Yansın mangallar, kim korkar etten :64:

Bu azimle sen bizi de toparlarsın canım. Daha sık gel. Keşke ben de yürüyebilsem of offff
Boya işi var sanırım evde, kolay gelsin. Ustayla uğraşmak zor iş.

Vagus Ankara'ya gelmişsin. Vaktin olursa bizim meyhaneye beklerim :34: Et yer, rakı içeriz rejim bozulmaz :34:

ne güzel herkesler burdaymış.aldentecim bendeaynen öyle yapıyom açıyorumiçini yiyorum.doyurucu olmuyo ama mecburidurumlarda yapcak bişey yok.

slmlar kızlar . . .

bu sabah 1 dilim :69: çavdar ekmeği
bol peynir
öğlen 6 küçük sosis 1 dilim ekmek
yeşillikli peynir
çay

akşam mantar sote düşünüyorum

Kızlar rejim super gidiyor!!
Ne kadar özlemişim doyasıya et yemeyi :)))
Sanırım 2 aydır filan ben bu diyeti yapmıyorum onu farkettim..Neyse zararın neresinden dönülse kardır..
Sabah bir dilim etimekle 3 dilim dil peynirinden sonra
Oglen tabiki ızgara kofte sucuk ve sosis üçlüsünden oluşan bir et ziyafeti :))
Yanında 1 domates bir salatalık ve çeyrek kuru sogandan oluşan bol zeytinyaglı bir çoban salata
Arada 50 gram fındık ve 7-8 adet yaban mersini
Akşam da kıymalı taze fasulye yemegi bir kaşık yogurtla yemeyi düşünüyorum.
Aslında ben bugun her turlu besinden yemiş oldum o yuzden mutlu da hissediyorum kendimi..
Hepinizi bu tarz menulere davet ederim arkadaslar :)
Toplam 30 ile filan kapatmış oluyorum günü hem de :)))
Bu sabah 5 km yürüyebildim..Ama akşam üzeri boyacıları bırakamadıgım için çıkamıyorum ne yazık ki..
Ben de evin içinde peşlerinden koşturuyorum :)
Semilunacım: Kesinlikle bu mevsimde mangalsız meyhanesiz olmaz..Hatta arkadas ortamında 2 kadeh içki içmek isteyince o da olmuyor diger diyetlerde..Ama bu diyetin en guzel özelligi bu bence..
Pericimm tatlım geçmişten bahsetmeyelim artık..Bence en kısa sürede miden küçülücek ve eskisi gibi hemencecik doydugun günlere gelicen..iki gün meyve suyuyla dayanıyordun oyle düşün..Şimdi yemek yiyoruz hem de lezzetli olanlardan..
Arzuuuuuuu canım bak simdi de bu diyetteyim..Korkunc dönek hissediyorum bu yuzden arayamadım bile seni..Gene mi karar degiştirdin diyeceksin diye utandım..
Terkencimm ne guzel gene beraber olmak..Üzme canını sende bu kilolar gidici uzun süre kalmadılar çünkü üstümüzde...Vermek daha kolay..
Esracım dün söyledigin profu araştırdım..O kadını ben de tv de izlemiştim..Kesinlikle ilk kitapçıya gidişimde alıcam kitabını...Çok benziyor bizim diyete sadece onda baklagil ve meyve de var..Tam olarak nasıl yazmış kitabı merak ediyorum..Okur okumaz paylasıcam herkesle..

Kızlar bu diyeti çok önce yapmıştım, saatten saate kilo gram gram kilo veriyordum nerdeyse. her saat farklı çıkıyordum.

şimdi tekrar başlayacağım. o dönem sanırım iki günde 1 kilo falan vermiştim.

55 kiloyum bugün henüz hiçbir şey yemedim, az sonra tavuk yiyeceğim(0) yanında da az makarna (18)
ve diyet kola.

tek soru şu aklıma takılan: bu yeşil çaylarda falan ballısı, çileklisi vs oluyor. tatları güzel olan onlar diyeti etkiler mi olumlu veya olumsuz?
bir de form'un kayısılı bitki çayı etkiler mi?

şeker atmıyorum ama kendinden tatlı gibiler zaten.

ben sizin diyetinizi tam anlayamasamda bende yarın 13 günlük protein diyeti olan isveç diyeti yapacağım ... daha önce 72 kilodan 66 ya düşmüştüm 10 gününü yapabildim ama tam olarak uygulamıştım. şimdi yarın sabah tartılacağım bakalım bu sefer 76-78 arası bi kiloya çıktım sanırım :( bu diyeti acil yapmam lazım... :96:

Kızlar bu diyeti çok önce yapmıştım, saatten saate kilo gram gram kilo veriyordum nerdeyse. her saat farklı çıkıyordum.

55 kiloyum bugün henüz hiçbir şey yemedim, az sonra tavuk yiyeceğim(0) yanında da az makarna (18)
ve diyet kola.

tek soru şu aklıma takılan: bu yeşil çaylarda falan ballısı, çileklisi vs oluyor. tatları güzel olan onlar diyeti etkiler mi olumlu veya olumsuz?

bu saate kadar hicbirsey yememis olman kötü aslinda bu sekilde metabolizma yavasliyor kilo verimi yavasliyor arti kahvalti mutlaka yapilmali bundan daha bir kac gün önce bahsetmistik arkadaslarla kahvalti atlandiginda sonraki yenilen yicekler yag olarak depolaniyor diye
bitki caylarinda icindekiler bölümünde neler oldugu yazmiyormu hicbir fikrim yok gercekten ben sadece sade yesil cay iciyorum:61:

kızlar özellikle peri şimdi diyeceksinizki yemek yemeye bahane arıyosun ama bugün neler oldu nelerben de o sinirle gömüldüm kızartmalara,ekmeğe.
okul çıkışı dişçiye gittim.dönüşte de markete falan uğradım derken her zamankinden geç bir saatte binanın önündeydim.ben girerken 1 kadın ve yanında iki genç kız binadan çıkıyolardı.rengarenk rüküş giyimleri dikkatimi çekti kim bunlar diye baktım çünkü binadaki kimse bu tipte insanlarla görüşmüyo.onlar da bana baktı ve o an hırsız olduklaarını anladım ama elde delil yok.neyse çıktım eve kapıya baktım zorlanmamış ohh diyip girdim fakat yatak odasındaki çekmecelerin yarı açılmış olduğunu ve içindekilerin yere düşmüş olduğunu farkedince eimi aradım sordum yok biz açmadık dedi.hani bişey mi aradılar diye bir ümit.ve anladımki hırsız benden saniyeler önce alacağını alıp gitmiş.
kadını da çıkardım sonra dilencilik yapıyo daha geçen hafta gelmişti bende oğlumun kumbarasından bir avuç bozukluk vermiştim.neyse kimseye bişey de demedik oğlum duyup korkmasın diye.şiştim yani.allah belalarını versin diyorum.
ve sonuç
yedim de yedim anasını satiim.offff!

ve diyet kola.

sanmıyorum canım.zaten olsa olsa kaç kb olabilirki sonuçta miktarı çok az.

Back