Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar selam umarım herkes iyidir topik gene şenlenmiş. hadi hayırlısı bakalım inşallah kurtuluruz bu kilolardan.

selam kizlar kusura bakmayin bir türlü vakit bulamiyorum yazmaya ve maalesef motivasyonumuda kaybediorum zaman geçtikce.. :20: sabah ve ögle iyi gidiyor ama ikindide ba$liyorum azar azar karbonhidart almaya, ve ak$ama kadar devam ediyor, yani 50kb çok geçmi$ oluyorum off, in$allah yarin kendime çeki düzen verecegim, böyle olmuyor..

günaydin kizlar

yeni katilan arkadaslarimizla beraber cok aktif bir gün olur insallah kalktigimda okuncak cok yazi görmeyi umut ediyorum öglen görüsürüz:80:

günaydın şekerler,
uykusuz bir güne iyi bir kahvaltıyla başladım:2 haşlanmış yumurta,4-5 zeytin,biraz peynir,tereyağı ve 2 minik dilim çavdar ekmeği(20 kb hesaplıyorum)
bu kadar şeyti yedikten sonra da su aldım içiyorum şimdi.

Kızlar gunaydın hepinize..
Yürüyüş yürüyüş yürüyüş..işte tek düşündügüm bu..
Bugün ne kadar çok yürüyebilirim onun derdindeyim sürekli..
Çok hırslandım dünden beri..Degil 10 bin adım günde 15 bin adım atar oldum..
Bunun sayesinde vericem artık buna inanıyorum..
Bu sabah kahvaltıda 1 adet kepekli etimek ve 3 parça dil peyniri yedim..
Henüz oglen ne yiyecegimi bilemiyorum..
Çocugu yuvaya getirip eve gelmem lazım hemen çünkü bugun boyacılar giriyor eve..
2-3 gün sürecek bakalım bunun yorgunlugu da fena olucak sanırım..
Neyse hepinize kolay gelsin optum herkesi..

günaydın şekerler,
uykusuz bir güne iyi bir kahvaltıyla başladım:2 haşlanmış yumurta,4-5 zeytin,biraz peynir,tereyağı ve 2 minik dilim çavdar ekmeği(20 kb hesaplıyorum)
bu kadar şeyti yedikten sonra da su aldım içiyorum şimdi.

canım kahvaltı sağlam olmuş.aferin arkadaşıma.bende sağlamyaptım.iki yumurtayla omlet.tin.salatalık domates peynir zeytin.ve çay

Günaydın herkese...
Arzu almamış olmak bugünlerde başarı vallahi bana göre :))) sen şimdi hangi diyeti yapıyorsun?

sabah haşlanmış yumurta,peynir,zeytin 1 tane wasa ile kahvaltı yaptım. ama bu sabah hafif ve mutlu kalktım. sanırım tekrar diyete başlamanın verdiği vicdani rahatlama buna sebep :))
hava da güzel güneşli, moralim iyi, şimdi sade bir türk kahvesi zamanı...
güzel bir gün olsun hepimize.

selam kizlar kusura bakmayin bir türlü vakit bulamiyorum yazmaya ve maalesef motivasyonumuda kaybediorum zaman geçtikce.. :20: sabah ve ögle iyi gidiyor ama ikindide ba$liyorum azar azar karbonhidart almaya, ve ak$ama kadar devam ediyor, yani 50kb çok geçmi$ oluyorum off, in$allah yarin kendime çeki düzen verecegim, böyle olmuyor..

ikindide vücudun kb ihtiyaç duymaya başladığında az şekerli bir türk kahvesi ya da 3-5 fındık badem falan yiyerek atlatmayı denesene belki faydasını görürsün. bu diyete ilk başladığım zamanlarda öğleden sonraları bazen benim gözüm dönüyordu ve özellikle beyaz ekmek yemek istiyordum. ulaşabileceğim yerlerde kb değeri yüksek şeyleri kaldırmakla başladım işe sonra küçük paketlerde atıştıracağım şeyler hazırladım 5 fındık, 5 badem, 2 gün kurusu gibi ya da üçgen peynir ya da hindi jambon bulundurdum elimin altında. öyle şeyler yiyerek nefsimi bastırmaya çalışmıştım. belki sana da faydası olur :))

te$ekkür ederim canim iyi fikir, in$allah bugün deniyecegim :) ama ne zaman bir $eye karar versem o gün ya misafir geliyor yada biz bir yere oturmaya gidiyoruz, ¨bügün galiba kom$uya gidecegiz, ama en az kb ile kapatmaya çali$acagim :)

:84:
te$ekkür ederim canim iyi fikir, in$allah bugün deniyecegim :) ama ne zaman bir $eye karar versem o gün ya misafir geliyor yada biz bir yere oturmaya gidiyoruz, ¨bügün galiba kom$uya gidecegiz, ama en az kb ile kapatmaya çali$acagim :)

beni de en çok bu misafir olayı yoldan çıkarıyor zaten.onca hazırlık yapıyosun,kalanlar da ziyan olmasın diye,ye babam ye.
öğlen tantuni siparişi verdiler.ben yemiycem dediysem de benim adıma da söylediler.ya ben yapmak istiyorum ama hep engellerle karşılaşıyorum yani.neyseki tantuninin yufkası ince.10 üniteden hesaplıyorum.çok mu iyimserim?
bir de neskafe içtim süttozuyla.3 kbde ordan gelse.kafam bakkal defteri gibi oldu.ayyy!imdaaaaat:84:

:84:

beni de en çok bu misafir olayı yoldan çıkarıyor zaten.onca hazırlık yapıyosun,kalanlar da ziyan olmasın diye,ye babam ye.
öğlen tantuni siparişi verdiler.ben yemiycem dediysem de benim adıma da söylediler.ya ben yapmak istiyorum ama hep engellerle karşılaşıyorum yani.neyseki tantuninin yufkası ince.10 üniteden hesaplıyorum.çok mu iyimserim?
bir de neskafe içtim süttozuyla.3 kbde ordan gelse.kafam bakkal defteri gibi oldu.ayyy!imdaaaaat:84:

Valla ben hiç utanmıyorum öyle bir durumda ve açıp içini çatalla yiyorum. Hatta Burger king de dev hamburgeri alıp ekmeği açıp içini yedik kuzenimle :27:

hepimiz güne cok güzel kahvalti ile baslamisiz süperrr:81:

aldentecim aksami sifirli yiceklerle gecirirsen dengelemis olursun ama bugün baska kb alma artik:34:

oleyyyy:64: arzuda katildi yeniden aramiza. arzucum gel tatlim yeniden toplandik ve basladik kilo almamis olmana sevindim ah bende almasaydim ideal kiloma ne kadar yaklasmis olacaktim ama napalim artik kaldigimiz yerden devam:10:

aslicim kolay gelsin motivasyonun yine süper ama hepimiz artik bu motivasyonla hic ara vermeden finali yapalim:13:

Back