Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceden vardi kaldirdim ama ilk tartildigimda yeniden ekliyecegim
çizelgeni bekliyoruz cnm inan çizelge başlı başına motivasyon . . .
selam hosgeldin aramiza bu dietde yagsiz yemek yapmiyoruz salatalarda yag kisitlamasi yapmiyoruz (bu benim icin en güzeli) kb degeri düsük yicekleri seviyorsan rahatlikla yapabilirsin kafana takilan birseyler oldugunda hepimiz yardimci oluruz![]()
benim içinde . . .
bu diyetin en güzel yanlarından biri yağ kısıtlamasının olmaması tabi sağlıklı yağlar,zeytinyağı ve tereyağı...keşke doğal tereyağı bulabilsek ama neredeee????
light kola benim en büyük saplantım ben hemen hemen her gün içiyorum(( biliyorum çok zararlı ama bir türlü vazgeçemedim bu huyumdan. bazı diyetisyenler light da olsa kolayı kesinlikle yasaklıyor kan şekerini yükselttiği için ama ben yine de vazgeçemedim mallesef...
oleyyyyy bir arkadasimiz daha yeniden aramiza katildi
hosgeldin tekrar canim aramiza bir daha bu kadar uzak kalma lütfen![]()
slm cnm hoşgeldin . . .
sabah ne güzel baslamistim yaaa 1 dilim ekmek öglen tavuk aksam costum ben. artik cumaya kadar dikkat edeyim ama tarti güzel seyler göstermicek gibi![]()
kızlar yaaa...şanslı masayı izliyo musunuz?çok eğlenceli.
ben seyrediyorum süper bir program
çok geç olmuş kızlar ben kaçmak zorundayım.çok öpüldünüz![]()
ay bende izliyorum yacok komik ya...o anne kiz süperdiii cok güldüm :)
ppericim benimde basima ona benzer bisey geldi. Sevgilim bi hafta istanbuldaydi. aksamlari tatli yemeler felan baya etkisini gösterdi:) ama verecez inaniyorum.