- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte malesef vücut direniyor karbonhidrat içeren yiyecekler istiyor kendine tatlandırıcıyla limonata yap limonda kaçtı bilemiyorum ama en azından tatlı ihtiyacını karşılar bir bardağa yarım limon sıksan yeter hem sıvı da almış olursun.
çok acıkıyorsan da tavuğu haşla koy dolaba acıktıkça atıştır. onu kb 0 zararıda olmaz acıkım başka şeyler canın çekmez.kaydirigubbakcemile2
kendimi cok bo$$ hissediyorum yaaa
tatliya ihtiyacim varrr........... ne yiyebilirimm...... off
bozmak da istemiyorummm...
ah simdi dondurma olsa ahhh
kendimi cok bo$$ hissediyorum yaaa
tatliya ihtiyacim varrr........... ne yiyebilirimm...... off
bozmak da istemiyorummm...
ah simdi dondurma olsa ahhh
madem bende bu günh ne yediğimi yazayım da selin yoksa anlayan arkadaşlar bi bakıversin.
sabah 3 kayısı 6 puan 12 kiraz 8 puan=20 puan
öğlen köfte 4 puan yoğurt 5 puan ekmek 8 puan biberli omlet 5 puan =22 puan uygunmu??
limon yokki evde off....... ay sapittim vallahii.....
1 cay kasigi nutella kac puandir? 1 cay kasigicikk yavv
dondurmada 1 porsiyonda 20 kb var 1 top yiyebilirsin porsiyon 3 top olması lazım 6,5 kb alırsın
merhaba, biraz fazla olmuş aslında bu benim kanaatim tabi... mesela mesela öğlen köfte omlet yoğurt ekmek bir arada bana fazla geldi. et yumurta zaten tok tutar ekmeği çıkarabilirsin. ya da omleti çıkarabilirsin.
ben sabah yarım domates 3 kb
yarım salatalık 2 kb
1 kibrit kutusu peynir
yarım dilim ekmek 4,4
toplam 9,4 oldu.
öğle
4 tane tavuk sosis
2 yemek kaşğı yoğrtlu patlıcan salatası 10 kb desek yoğurtta var çünkü
şu ana kadar 19.4 oldu.
akşamda ton balığı ve yarım dilim kalan ekmeğimi yiycem o da sadece 4,4 olacak. yani günlük toplamım 23,8 gece çok acıkırsamda 1 bardak süt içerim o da 4 kb.
sende daha az tut sayıları daha hızlı verirsin.
evet bende cok sevindim ama kendimi bi tuhaf hissediyorum, bo$ hissediyorummm... tatliya ihtiyacim var gibi.....
ayy sakın nutella yeme... içinde ekstradan bir de fındık var. korkunç bişey oooobilmiyorumkismile
bitter çikolatanın 100 gr. 44 kb
sütlü çikolatanın 100 gramında 55 kb. var diye biliyorum bitterden küçük bir parça olabilir
1 bardak diyet kolada 0 karbon. varmış uzerinde yazıyor.ben dün içtim 1 bardak:kedi:
ılk günlerde normal seni çok iyi anlıyorum, bu en zor dönemin, bunu atlat yeminle alışacak vücudun. O boşluk duygusunu ben de çok iyi bilirim. Çok sıkışırsan diyet sütlü tatlılar var marketlerde onlardan al iki üç kaşık ye ya da diyet çikolatalardan ama lütfen hata yapıp da tıka basa tatlı yeme, tüm uğraşların boşa gitmesin.
diyetimi dün bozdum.kendimi rahatsiz hissettim. ama yine devam edicem selincim sana bravoo.nasil da gayret edip vermissin kilolarini
karbonhidratı 0 olanlardan istediğin kadar yiyip içebilirsin.
ozaman bitter cikolatanin 100gr ini 10a bölmek lazim 1 parcasinda 4,4 olur
paketlerin çoğu 80 gr dır üzerindeki değerlere göre içinde kaç parça varsa hesaplayabilirsin. sanırım 12 küçük parça oluyor
3,5 kb gibi bişey yanılmıyorsam
Hayatım günlük kaçamaklara bozdum denilmez, ona bakarsan ben onlarca defa bozdum, öyle sıkı sıkı kimse yapamaz. Senin dünkü olay gelmiş geçmiş arada olur öyle şeyler hiç sıkıntı yapma kendine, bir olur iki olur sen sisteme devam et.
merhaba kaderdaşlarımmmm
selinciğim senin ismini şurda altta görmek bile beni o kadar sevindiriyor motive ediyor kiii 3 gündür 40yi geçmemeye çalışıyorum 73 kiloydum bugün 72.5 vücut alışmaya çalıştığı için mi böyle yavaş veriyor... :sinifsinif: kafamda kesinlikle soru işareti yok ama yeni bir sisteme geçtiğim için herhalde az ve sık yiyerek 6 ayda 16 kilo verdiğimi söylemiştim
kızlar listemi yazıyorum inceleyip yanlışımı söylerseniz sevinirim... guclubacismile