Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaptan selinim :)))
tartildimmmmmmmmmmmmmm
dün veya önceki gün 89,4 idi......
bugünnn 88,9 zemuszemus
arkadaşlar 100 gr a kac tane kiraz girer?:)ben 8 tane yedım dee
tebrikler böyle böyle gidecek kilolar. sen biraz daha düşürsen k.b ı şaşıracaksın her tartıya çıkışında. madem nişanın var gayret et biraz daha düşür. bence beklediğindende güzel sonuçlar alırsın.
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaptan selinim :)))
tartildimmmmmmmmmmmmmm
dün veya önceki gün 89,4 idi......
bugünnn 88,9 zemuszemus
Gördün mü bak, başladın işte vermeye, çok sevindim senin adına günde yarım kilo hiç de fena bir başlangıç değil, bozma sakınn bakıyorum her gün ne yediğine.
madem bende bu günh ne yediğimi yazayım da selin yoksa anlayan arkadaşlar bi bakıversin.
sabah 3 kayısı 6 puan 12 kiraz 8 puan=20 puan
öğlen köfte 4 puan yoğurt 5 puan ekmek 8 puan biberli omlet 5 puan =22 puan uygunmu??
diyetimi dün bozdum.kendimi rahatsiz hissettim. ama yine devam edicem selincim sana bravoo.nasil da gayret edip vermissin kilolarini
sevgili ayşeebru sen bu dieti daha önce yaparken kilo verdiğinde yağdan gitmişti diilmi.tabiiiki su kaybıda olmuştur ama en onemlısı kas kaybı olur dıyolar ozellıkle dıyetisyenler.sen hiç ölçüm yaptırdın mı
evet bende cok sevindim ama kendimi bi tuhaf hissediyorum, bo$ hissediyorummm... tatliya ihtiyacim var gibi.....