Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyve sularindaki degerler bir bardak icinmi 1 litre icinmi gecerli, cok yüksekde
CANLARIM aşkımın yanına gidiom:)haftasonu yokum.umarım haftasonu yediklerime dikkat edicem.artık pztsi tek tek okurum yazdıklarınızı.öpüom canlarım.görüşmek üzere
myocean ,aabenin verdiği liste daha düzenli gibi hani porsiyon olarak belirtilmiş ben bişe yerken ikisinede bakıyorum valla:)
p.m.e.a. hoşgeldin kolay gelsin bakalım:)
sagol canım.. motivasyonum gercekten cok düşmüştü ve bi yenilige ihtiyacım varmıs demek ki.. bu listeyi gördügüm cok iy oldu yaa... hemen kendime sıkı bi lste cıkardım bile 1 haftalık... hadi bakalım hayırlısı... delikafadulden
sen yine iki dilim ekmek puanından hesapla canım.riske atma işi.arada puanlarda dengesizlik var ama göermezlikten gelcez artık:sm_cool:
PİMEACIM bu diyeti başım sıkıştıkça bende uyguluyorum.Hatta şuan da da hala buzdolabımın üstünde listem asılı.Ben bazı besinleri(balık ve sakatat gibi mesela)hiç tüketmediğim için listemide kısalttım süper oldu.
Yapacağın en basit şey şekeri ve şekerli gıdaları hayatından çıkarmak olsun canım.
Sıkılmadan uygulayacaksın.kaydirigubbakcemile5
Orada bahsdilen tostun kendisi değilde ince dilim tost ekmeleri alıyoruz ya paketli onlardan.Yani normal ekmek 12 tost ekmeği 8 puan.
Bu durumda yaptığın tostun 2 dilimi 16 puan
peynir salça vs.koyuyorsan içine onaları da hesaplamalısın canım..yerimseniben