Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar, ya dün benim puanlar 53 oldu sanırım yaa akşam dayanamadım bir elma yedim tatlı istedi canım, bugünde kahvaltı menüm aynı olucak kepek ekmekli tost, yumurta toplam 15 point öğlende balıklı salata yiycem, tatlı yemeyince başım ağrıyor benim naapsam acaba? dün sanırım kan şekerim düştü, ondan başım döndü biraz karnım tok olmasına rağmen, acaba vücut kilo vermeye mi başladı, diyete dün başladım tartıda 72 kilo olduğumu gördüm sanırım giden su, yada baş ağrılarıma bakacak olursak yağdanda gitmiş olabilir, sabah sabah ne çok konuştum dimi mirmirmirmirmirmirmirmirkaydirigubbakcemile5
canım ekmek gün boyu sıfır puan yersen tatlı için puanın kalır öle tmmlarsın.benim şimdilik değişme yok 58 geliyorum.3 kilo gitti başladığımdan beri.
üzülme 40 .. 60 arası kurtarıyo .... okudum bii yerde ama böyle diye 60 çıkma ha ....kaydirigubbakcemile3günaydınlar, ya dün benim puanlar 53 oldu sanırım yaa akşam dayanamadım bir elma yedim tatlı istedi canım, bugünde kahvaltı menüm aynı olucak kepek ekmekli tost, yumurta toplam 15 point öğlende balıklı salata yiycem, tatlı yemeyince başım ağrıyor benim naapsam acaba? dün sanırım kan şekerim düştü, ondan başım döndü biraz karnım tok olmasına rağmen, acaba vücut kilo vermeye mi başladı, diyete dün başladım tartıda 72 kilo olduğumu gördüm sanırım giden su, yada baş ağrılarıma bakacak olursak yağdanda gitmiş olabilir, sabah sabah ne çok konuştum dimi mirmirmirmirmirmirmirmirkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar bgn bende bu diyete başlıyom dün tüm puanları üşenmeden kağıda yazdım aslında çok zevkli olcak ben 13 14 yıldır çayı şekersiz içerim şekerden sıyrıldığım için puanlarımı iyi kullnıcam
buzluktan tavuk çıkardım puanı 0 diye hehehe ne uyanığım dimi kahvaltıda da yumurtayı bol tutçam puanı 0 diye bakalım en kaç kilo vercem tam uyucam arkadaşlar
bide bi sorum olucaktı 50 puanı tamamlamak zorunda mıyız ?
günaydın kızlar..sabahları kahvaltı yapmıyorum ben daha doğrusu kahvaltıya zamanım kalmıyor koştura koştura işe geliyorum.öğlen ne yesem ben yaaa ??
alternatiflerin neler canım öğle yemeği için
bide psiqo ekmek 12 puan ya tam kepekli ekmeğin punıda mı aynı
canım evim işyerime yakın olduğu için öğle yemeğine eve gidiyorum evde de yalnız yaşadığımdan buzdolabımda fazla bişe yok :) salata malzemeleri var karnıbahar var yumurta beyaz peynir var ayran ,hazır mercimek çorbası var .tavuk yemek istemiyorum zaten dün akşam bitirdim tavuğu :) az önce yarım portakal yedim acıkmıştım dayanamadım 8 puan mı ediyo bunu da göz önüne alarak öğle menümü hazırmam lazım yardımcı olun bakalım kızlar:uhm: