Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar..Diyet çarşamba bitiyor.Diyete perşembe yeniden başlayacağım...Ama çok sıkıldım.kilomda 78.2 ve 78.5 arası gidip geliyor..Diyeti değiştirip başka bi diyete geçip sonra yine o değişik diyet bitince kendi diyetimemi başlasam?Hem vücudmuda şaşırtmış olurum mu ki Birde ikinci diyette kilo vermem durucak yani azalıcak muhtemelen...Nette baktım İSVEÇ DİYETİNİ baya övüyolar...Bu konuyla ilgili yaşanmış deneyimleriniz varmı?Yada önereceğiniz birşeyler varmı?Bu arada spor salonuna başlayacam haftada 3 gün akşamları aeorbiğe yazıldım..Çarşamba başlayacağım kısmetse...Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:

Valla pericim sınavını atlat eminim ki sen iradeli kızsın,acısını çıkarırsın bu aldığın kalorilerinİyşallah sınavında başarılı olursun...Ama sınavdan sonra alışıpta devam etme bozmaya....Yoksa çıtır değil kıtır olursun vallaŞu sınavını hallet beraber zayıflamaya devam...Hoş sen bana göre çıtırsın ben hala kıtırımBakalım senin şerefine erişebilecez mi?Görüşürüz canım...

ben sof cnm sınavım iyi geçti bugünde saldım yarın başlicam o kb lileri depoladım bundan sonra 6 ay bahane yok.. 6 ay sonra sınavım var hadi bakalım hayırlısııı

ben sof cnm sınavım iyi geçti bugünde saldım yarın başlicam o kb lileri depoladım bundan sonra 6 ay bahane yok.. 6 ay sonra sınavım var hadi bakalım hayırlısııı

Pardon ya adına yanlışlıkla bir harf daha eklemişimSınavını iyi atlatmana sevindim..Bende 2 gündür girmiyordum kulübe..Tarihe dikkat etmedim okurken sınavın yarın sandım o nedenle...Neyse duam biraz geç oldu ama olsun,niyet önemli...Diğer yazdığım konu hakkında bir yorum yazmanı büyüük sabırsızlıkla bekliyorum...Şu yeni diyet meselesi....Sen 6 ay bu arada aralıksız diyet yapabiliyosan harika bu arada...Banada gaz verdin şimdi farkında olmadan..Görüşmek dileğiyle...

cok iyi düsünmüssün canim cünkü dietin uzun sürüyor ve arada degisiklik sart yani ikincinin devamliligi icin ben daha önce 2 gün olsa ara ver demistim ama dieti bozmak anlaminda arayi kasdetmemistim bozmadigin sürece hangi dieti yaptigin önemli degil yeterki bozma yaptigin emekler bosa gitmesin isvec dieti ile ilgili hicbir bilgim yok ayrintilarini acikcasi bilmiyorum ayrica spor salonuna baslamana da cok sevindim verilen kilolarla beraber vücudunda toparlanacak tam citir olacaksin yani:13:

selam!

3 gündür çıldırmış gibi tatlı yiyorum ama inanın zevk almadım.diyeceksiniki yemeseydin o zaman:)
reglim tan 1 hafta gecikti.hamilelik korkusuu da aldı.eşime test alddım neyseki (-)çıktı,rahatladım.diyet psikolojisine aışmışısanırım dediğim gibi yemek mutluluk vermedi.yarın başlıyorutekrar.kavyem sorunlu o yüen okuyorum ama yazmak tam bir işkence.yarın tam gaz burdayım kısmetse.hoşçakalın.

Ya gerçekten çok sıkıldım..Ama bir yandanda korkuyorum...Ya bozarda hızımı alamazsam diye...2 gün ara verip nasıl diyeti bozmayacağım orasını anlayamadım periciğim?Yaa isveçe de baktım az önce su ve kas gidiyor vücuttan diyor biri....Ne yapsam aynı diyetime devam mı etsem?Valla 25 gündür ne bi kola ne bi sevdiğim bişey...Cips çukolata,çerez....ahhh ahhh Valla eşime abur cubur servis ediyorum akşam yanınada kola...Bazen canım istemiyor bazende çok istiyor...Ara versemde saldırsam mıBu ara işi beni bu yüzden korkutuyor...Ama sonra sizlerin zayıflama çizelgelerinizede bakınca 10 kg falan kg vermişiniz...Bu kezde kızıyorum kendime 25 günde ancak 5 kg verebildim..Size gıpta ediyorum...Bide utanmadan hala aklım abur cuburlarda...Bu aralar iradem kıtlaşmaya başladı....Haftasonları hele diyet çekilmez oluyor evde takılınca...Aslında balık hastasıyım..ızgara balığı çook severim...Balık diyeti olsa yaparım..Ama ton balıklı diyet var nette..Oda bence hem daha yağlı hemde lezzetsiz...Ben ızgara çipurayı çook severim.hımmm...Kafam karışıyor yavaş yavaş çünkü iradem zayıflıyor.....Galiba benim desteğe ihtiyacım var...Hala çok kilom var....Kıtır olmak istemiyorum yafff....

Bende hiç çoluk çocuk yok,bende hamişlik olayları olmadan verebildiğim kadar vereyim diyorum...Yoksa hamiş kaldığımda dobiş olurum ALLAH muhafazaBu arada sana katılıyorum daha önce diyeti yapıp bıraktığımda (yine 25 günlük diyetimi yapmıştım) ilk kola içtiğimde çok şekerli gelmişti...Ama tabi zaman geçtikçe içe içe alışıyor insanoğlu...Aslında alışmakla alakalı..Vücut herşeye alışıyorda biz alışamıyoruz ki tamaaameen psikolocikkNeyse kendine iyi bak arkadaşım ben kaçaar

canım 25 günde 5 kg nedemek yaa!nasıl küçümsersin.bak be nim 3 hafta oldu.2buçuk kgg gitti.ona bile nasıl seviniyorm.bence bir kaç gün abatmadan ye ca nının çektiklerinden sonra tekrar başla.

iki gün yada bir hafta kalori dietide olabilir kb dietide olabilir listeden sevdigin yiceklerin birimlerine bakarak kendine menü hazirlarsin hem dietin bozulmamis hemde sevdigin yicekleri yemis olursun

slm arkadaşlar nasılsınız?softsınavının iyi geçmesine sevindim .nasılgeçiyor haftasonunuz?diyet nasıl gidiyo?

pericim sen ve sof buranın kıdemlilerisniz sanırım,motive süper,kutlarım
lion sanırım sen de benim gibi sıkıya gelemeylerdensin,bence motive olmk içinburası süper bi ye,boşve başka diyetlei,forumları
ah bu klavye
diyeti bozar bozmaz kilo alacak halimiz yok ya.öyle olsa normal zamanlarımızda hep kilo alırdık
havalar ısınmışken yürümek lazım aslında.belki ben e arabayı bırakır,yürüyeek giderim işe.yoksa her yerimiz sarkacakki bu kilo almaktan da kötü bnce

canım 25 günde 5 kg nedemek yaa!nasıl küçümsersin.bak be nim 3 hafta oldu.2buçuk kgg gitti.ona bile nasıl seviniyorm.bence bir kaç gün abatmadan ye ca nının çektiklerinden sonra tekrar başla.
O kadar değişik ve sağlam bi listeki gelde zayıflama..Beni görenler listeyi soruyor,iş yerindeki öğretmen arkadaşlarım..Listeyi söyleyince de yok neyse kalsın ben yapamam falan diyolar Ama geceleri çook halsiz kalıyorum geç yattığım için çok acıkıyorum...(saat 3den önce pek yatmıyorum)Sadece bitkin düştüğümde yememek için inatlaşıyor da o zaman erken yatıyorumEn çokta sigarayla kolayı çok severim...Bunu özlüyorum..Şekersiz içeceklerle sigaradanda zevk alamaz oldm,keş olunca koyuyor insana...Bu diyet doktordan olmasa asla güvenipte yapamazdım..Ama doktordan ve bu diyeti yapandan tecrübelerim var..Artı geçen yıl bu tecrübelerle yapmış yine bu kadar kilo verip sonra diyet bitince özüme dönüp yavaş yavaş bir kaç ay sonra gene eski halimi almıştım...Ara vermek bu yüzden korkutuyor işte..Ara vermeden devam edeyim bu yıl geçen yılki hatayı yapmayayım diyorum...Ama çokta sıkıldımya neyseee....

sen demi öğretmensin?okulakiler de benle dalga geçiyolardı,bu nasıl diyet böyle diye ama verdiğm süpeeeeeer kiloları görünce ilgilenmeye başladılar.ben de acıkınca çareyi yatakta buluyorum ama çok geçç yatıyomuşsun sen

sakin ayni hatayi yapma yine söylüyorum ben ara ver derken dieti bozma anlaminda demedim o psikolojiyi biliyorum diger yiceklere olann özlemle insanin gözü dönüyor ve SINIRI bayagi geciyor AMAN DIKKAT:18:

slm arkadaşlar nasılsınız?softsınavının iyi geçmesine sevindim .nasılgeçiyor haftasonunuz?diyet nasıl gidiyo?

selam canim ben dietimi bozmadim mart sonu 70' terketmeyi kafama koymusdum ama metabolizma hizimin yavasligini hesaplayamadim neyse artik ay sonu ne cikarsak:97:

iki gün da bir hafta kalori dietide olabilir kb dietide olabilir listeden sevdigin yiceklerin birimlerine bakarak kendine menü hazirlarsin hem dietin bozulmamis hemde sevdigin yicekleri yemis olursun
Mantıklı olmasına mantıklıda ben emriveki bi liste olmayınca kaytarabilirimŞimdi diycen çatlada patla yap o zaman bi 25 gün dahaEvet kararımı aldım şu an büyük bi sinir harabiyetiyle...Acımıycam kendime ohh olsun işte bana...Zayıflıyacağım,yola tam gaz devam...Eşimde 72 ol yaza tatile götüreyim seni dediHaziranda 5 günlüğne hollandaya gideceğiz eşimle bu yüzden tatile gideceğimiz bütçeyi oaraya ayırmıştık..Ama eşim dediki eğer 72'ye düşersen tatilede gideriz...Ama 72ye düşmek demek 6 kg daha vermek demek..6 kgyi 2.diyette veremem heralde..En fazla 5 kg olur ki oda olmaz heralde 2. diyette yavaşlar kilo vermem sanırım..Yada aerobikle hızlanırmıki bilmem:26:Sence ne olur benim sonum;vahim mi yoksa zafer mi?Ama şu foruma girince iradem zayıflamışken tekrar güçleniyor buda bir gerçek...Sİzleri seviyorum arkadaşlar....Yaşasın diyet kardeşliği,yaşasın motivasyon!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…