Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarrrr, haftasonu geldi forum da tatile girdi di mi :)

Herkesler dışarlarda spor yapıyor hem de :)

Kaçamaklara dİKKATTT

aylin90 arkadaşım dün forumda fazla kalamadım( ben muhasebeciyimde gelir vergisinin son günüydü)
şimdi düzgün yazıyorum
başlangış kilo 65
ilk hafta 2 kilo
bu hafta 200 gr
şimdiki kilom 62.8
boyum 1.65
ilgine teşekkürler bu hafta umarım daha iyi olucak geçen hafta çok yoğundum diyet biraz aksadı.

bu arada resimde çok güzelsün bence kilo san çok yakışıyor. benim fazla kiilom yok ama biraz kilo alsam hamile gibi geziyorum.

kizlar esime uyanir uyanmaz pil aldirttim ve tartildim sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum ayin 14'ünden beri 30 kb' yi gecmedigim halde sadece 500 gr vermisim bendeki bu kaplumbag hizi oldugu sürece ben bu hizla devam edicem sanirim:97:

Son düzenleme:
simdi aklima geldi camelion diye bir hayvan var bilirmisiniz uzun süre durur yürüsemmi yürümesemmi diye düsünür sallanir salllanir ve en sonunda minik bir adim atar ben kilo vermemi o hayvanin hizina daha cok benzettim kaplumbaga haksizlik etmiyeyim o yavasda olsa ilerliyor ama benim kilolar öylemi versemmi vermesemmi düsünüyor düsünüyor en sonunda hadi kücükde olsa biraz gr vereyim diyor ben bu hizla ilerlersem kalan 11 kg'yu bakalim ne kadar sürede vericem:97::95::95:

ilahi canım ya

canım üzülme bendesenden farklı değilim.metobolizmam okadar yavaşki.bazen pesediyorumnasılolsa veremiyorum diye.bazen gaza geliyorum.kilo vermenin durakladığı dönemdesindir belki.11kilo dediğin verilir merak etme sen.belkiyol biraz uzar ama yolun sonu görünüyo.ya görünmeseydi))ya okadaruğraşarağmen grm oynamasaydı.

kızlar bir tane küçük patatesi fırınladım sosis turşu peynir karştırdım kb sini 25 saydım.. 4 öğünde culop götürdüm 2 öğün yogurdum var çay bardağı dolusu 6 kb de ordan geliyor 31 etti 6 kb de sabah kaysı yemiştim etti 37 kb bugünlük bu kadar.. kb düşük olsada kumpir yüüzünden diyet bozmuşum gibi hissediyorum.. ne alaka diceksiniz ama bilmiyorum.. sanki bu tür yiyecekelr tükettiğimizde diyet olmuyormuş gibi geliyor.. çaylarımı bire düşürdüm.. sarımsak çayını sabah sogan çayını akşam içiyorum.. saf zeytin yağını bıraktım bir kaç defa kusma tehlikesi geçirdim içerken.. vazgeçtim.. bu arada artık 2 saate bir beslenmiyorum 3 saate çıkardım.. 2 saat biraz abartı oluyor gibi geldi bana.. 3 saat ara iyi bence.. canım sıkkın keyfim yok.. dayanamadım uyudum iki saat.. hayra yoralım

kizlar esime uyanir uyanmaz pil aldirttim ve tartildim sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum ayin 14'ünden beri 30 kb' yi gecmedigim halde sadece 500 gr vermisim bendeki bu kaplumbag hizi oldugu sürece ben bu hizla devam edicem sanirim:97:

ayy cnm sen daha iyisin benden bende 30 da yiyorum verdiğim kilo 100 gr 200 gr en fazla 300 gr kabus gibi:95:

haklisin canim cok moral bozucuda olsa bu sekilde yolumuza devam edicez sonucta isin ucunda zayiflamak var

bence hic moralini bozma sevdigin yicegi yemissin ve daha 37 olmus bu dietin güzelligi burda sifirli alternatifimiz cok aksama onlardan yiyerek ögününü ve karnini tok olarak gecirme sansin var

ii akşamlar perri... bugün diyetimi bozdum. eniştemin doğum günü vardı pasta yedim annemde makarna yaptı canım çok istedi onu da yedim ay yarın sınavım var diyet psikolojisiyle girmiş olmayım yaa yedim rahatladım yarın bi daha başlarım artık.. sınava aslında hazırım istediğim puanda gelir büyük ihtimalle ama az tedirginim.. yarın yokum öğle sonu akşam uğramaya çalışırım.. görüşürüz kızlar benim için dua edin aaaaaaaaayyyyyyyy

üzülme peri, kader arkadaşıyız ama halledicez ve ince olacağız merak etme

benimde rejim bugün biraz gümledi..sabah arkadaslarla kahvalti yaptik bir brötchen (kücük yuvarlak ekmek) yedim bide boool peynir ama kahvaltinin sonunda yedigim kek fazla geldi keske yemeseydim sonra da light krem sokola özsütden dogal tatlandirici ile yapiliormus artik kac KB bilemiyorum. ama saat 12 den 10a kadar nisantasi taksim derken baya gezdik..ayaklarim cok fena zonkluyor..

hic kafana takma canim bosver bugünlükde böyle oluversin önemli olan yarin hemen toparlaman ki bilincli oldugun icin bunu yaparsin:13:
sinavinda basarilar dilerim insallah yüksek puan alirsin dualarimiz seninle

aylincim sanada afiyet olsun sende sürekli kontrollü beslendigin icin buda senin mükafatin olsun

ayyyy kıyamam yaaaa :) sınavında başarılar sofcum :) sınav psikolojisi diyeti kaldırmayabilir :) boşver kaldığın yerden devam edersin

ayy mükafat mi degil mi bilemedim:) ama cok gezdim yani kesin bayada kalori yaktim ondan vicdanen birazcik rahatim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…