aldentecim en cok seni tebrik ederim aralarda yaptigin kacamaklara ragmen -900gr süper bir basari:13:
tatlı yiyordumMerhaba
Her şey iyi güzel başarılarınız devamını dilerim.
bu diyet listesi eeeeennnn baştaki liste öyle değilmi.....
Dügün salonunda EYLENCE varmis burda... oraya gidecem saat 19 da :) cok $IK giyindim... orda bigüzel oynarim... Yemek satiliyormus, salata yerim sadece... artik nevarsa...
döktürcem :_D
canım benim,ben de en çok sana tşk ederim
zaferimi kutluyorum yemek eşliğinde.neler yediğimi sormaın sakın
anlatması uzn sürer
Kızlar selam..İyi dilekleriniz için tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı..
Ayrıca butun yazılanları tek tek okudum, herkesi tebrik ederim..veremeyenlerde benim gibi önümüzdeki maçlara baksınlar..
Ben de gittim doktora ama ne yazık ki tekrarlamış durum, kolonoskopi gerekiyormus neden tekrarladıgına bakıcaklar filan falan..Boş boş mevzular yani..Neyse bozmuyorum moralimi..Bu da gecicek elbet napiim..
Aylincim ellerine saglık, cok guzel bir tablo olmuş..
Pericim al bi pil de tartıl valla merak ettim ne kadar kilo verdigini..
Optum hepinizi arkadaslar..
aslicim insallah kesin bir cözüme bu sefer ulasir ameliyat olali daha ne olduki
canim benim belim agrimasa simdiye coktan bisikletle gidip alip gelmistim yoksa bende cok merak ediyorum:97:
Ah cnm benim sorma, daha 2 ay oldu ben de inanamıyorum ama yapacak bişey yok kısmet..
Senin de belin mi agrıyor gecmiş olsun sekerim yaa...Umarım biran önce gecer de gider alırsın pillerini..
Kızlar selam..İyi dilekleriniz için tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı..
Ayrıca butun yazılanları tek tek okudum, herkesi tebrik ederim..veremeyenlerde benim gibi önümüzdeki maçlara baksınlar..
Ben de gittim doktora ama ne yazık ki tekrarlamış durum, kolonoskopi gerekiyormus neden tekrarladıgına bakıcaklar filan falan..Boş boş mevzular yani..Neyse bozmuyorum moralimi..Bu da gecicek elbet napiim..
Aylincim ellerine saglık, cok guzel bir tablo olmuş..
Pericim al bi pil de tartıl valla merak ettim ne kadar kilo verdigini..
Optum hepinizi arkadaslar..
kizlar SEDA SAYANin programinda DR böle demis önceki gün:
YESIL CAYI bikere kullanip atiyorsunuz, bu YANLIS. o bir yesil cayi 3 kere demleyin diyor...
ben sabah icmistim, kenara koydum, simdi tekrar demledim ayni cayi...
3 kere yapilmasi gerekiyormus, 3.sündeymis bu vitamini etkisi
yine valla
çok pis diyet bozarım
kilo veren herkese kocaman alkis ve tebrik ediyorumben durumumu maalesef bilmiyorum. Ama devam ediyorum:) bi sekilde. tabii ilk basdaki gibi ski tutmasamda bazi seyleri hala yemiyorum.
pperii bu arada sen yapmismiydin o kohlrabi yemegini?? Nasil oldu begendinmi?
aylin90 cok iyi gidiyorsun tebrik ediyorum seni
bu arada bi arkadasimiz 3 kilo vermis bi haftada cidden bravo diyorum...bütün sayfalari inceleyemedim o yüzden ne yedi nasil yapti bilemedim ama kisaca bi özet gecerse cok sevinirim.
canım hangi dr demiş bunu,:26: ama tekrar demlersek ne tadı olur ne berraklığı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?