Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Dügün salonunda EYLENCE varmis burda... oraya gidecem saat 19 da :) cok $IK giyindim... orda bigüzel oynarim... Yemek satiliyormus, salata yerim sadece... artik nevarsa...
döktürcem :_D

kizlar SEDA SAYANin programinda DR böle demis önceki gün:

YESIL CAYI bikere kullanip atiyorsunuz, bu YANLIS. o bir yesil cayi 3 kere demleyin diyor...
ben sabah icmistim, kenara koydum, simdi tekrar demledim ayni cayi...
3 kere yapilmasi gerekiyormus, 3.sündeymis bu vitamini etkisi

aslicim insallah kesin bir cözüme bu sefer ulasir ameliyat olali daha ne olduki
canim benim belim agrimasa simdiye coktan bisikletle gidip alip gelmistim yoksa bende cok merak ediyorum:97:

aylin liste için teşekkürler...
2 yıldızıda kapmışım bu arada.ama inşallah verdiğimi almam.malum detox yaptım.herkesin haftasonu dikkat etmesini diliyorum çünkü benim haftasonları abarttıgım oluyor yazzz geliyorr hattaaa geldi kızlarrr...bugün istanbul çok sıcak...

aslicim insallah kesin bir cözüme bu sefer ulasir ameliyat olali daha ne olduki
canim benim belim agrimasa simdiye coktan bisikletle gidip alip gelmistim yoksa bende cok merak ediyorum:97:

Ah cnm benim sorma, daha 2 ay oldu ben de inanamıyorum ama yapacak bişey yok kısmet..
Senin de belin mi agrıyor gecmiş olsun sekerim yaa...Umarım biran önce gecer de gider alırsın pillerini..

Aylincim eline sağlık canım çok güzel olmuş . İyi eğlenceler diliyorum.

kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederim vermeyenlerde üzülmeyin daha gelmedi bahar yani vaktimiz var.

iyi akşamlar iyi hafta sonları diliyorum

Ah cnm benim sorma, daha 2 ay oldu ben de inanamıyorum ama yapacak bişey yok kısmet..
Senin de belin mi agrıyor gecmiş olsun sekerim yaa...Umarım biran önce gecer de gider alırsın pillerini..

saol canim kac gündür temizlikle ugrastim ya herhalde zorladim:44:

çok geçmiş olsun arkadaşım ...

aslıcım çok geçmiş olsun, umarım ameliyata gerek kalmaz

canım hangi dr demiş bunu,:26: ama tekrar demlersek ne tadı olur ne berraklığı:26:

Son düzenleme:
kilo veren herkese kocaman alkis ve tebrik ediyorum ben durumumu maalesef bilmiyorum. Ama devam ediyorum:) bi sekilde. tabii ilk basdaki gibi ski tutmasamda bazi seyleri hala yemiyorum.
pperii bu arada sen yapmismiydin o kohlrabi yemegini?? Nasil oldu begendinmi?
aylin90 cok iyi gidiyorsun tebrik ediyorum seni
bu arada bi arkadasimiz 3 kilo vermis bi haftada cidden bravo diyorum...bütün sayfalari inceleyemedim o yüzden ne yedi nasil yapti bilemedim ama kisaca bi özet gecerse cok sevinirim.

yaptim canim denemek icin iki tane almistim yedim ama kokusu agir geldi beni rahatsiz etti lahanayi sevenler icin, ayrica bizim dietimiz icin cok güzel bir yemek

canım hangi dr demiş bunu,:26: ama tekrar demlersek ne tadı olur ne berraklığı:26:

tadi ayniydi abla. demekte yarar var...
3 kere bir cayi...
3. sündeymis vitamini etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…