• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

pperiiiiiiiiiii simdi gidip PIL aliyorsunn ve yarin sabah tartiliyorsun tekrar, listeyi de güncellerim senin icin tekrar

nvlpkr
BOY söylemedinn
165 yazivereyim :)

ya kızlar nerde okudum hatırlamıyorum
yemek yiyince ve müzik dinleyince beynin aynı yeri uyarılıyormuş
tatlı krizlerinde müzik dinlemeyi denemek gerek :))

ESMER GÜLCIN

bugünkü kilonu yaz cnm
ve baslangic kilon
hedef
ve boy

basliyali 2 gün oldugu icin yazmicam kac kilo verdigini

basliyorum listeyi yapmaya

HERKES KAYIT ETSIN kendinizde bakabilmeniz icin
birazdan görüsmek üzere

KILO BILDIRIMI LISTESI 25 MART 2011

BUYRUN KIZLAR :24:

hersey zaten bu pis bogazlarimiz yüzünden degilmi ama üc kasik yemissin daha fazlada yiyebilirdin aman devamini getirme:18:

yok:18::18: töbeler tövbesi :47::47: bugün bitti.. bitki çaylarına devam artık allah karın göz nefs tokuluğu versin hepimize :52:

aylin ellerine sağlık çok güzel olmuş:71:kilo veren herkesi tekrar tebrik ediyorum:46:

artılardayım aaaa dostlar :))) +200 olmakta bir başarıdır. aylin çok güzel hazırlamışsın. bu listenin şerefine ben şimdi bir kordon boyu yürümez miyim güzel izmirimde :)))

aylin güzel bir tablo olmuş teşekkürler ,şimdi listenin üstlerinde yer almak için ha gayret..

Merhaba

Her şey iyi güzel başarılarınız devamını dilerim.

bu diyet listesi eeeeennnn baştaki liste öyle değilmi.....

Kızlar selam..İyi dilekleriniz için tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı..
Ayrıca butun yazılanları tek tek okudum, herkesi tebrik ederim..veremeyenlerde benim gibi önümüzdeki maçlara baksınlar..
Ben de gittim doktora ama ne yazık ki tekrarlamış durum, kolonoskopi gerekiyormus neden tekrarladıgına bakıcaklar filan falan..Boş boş mevzular yani..Neyse bozmuyorum moralimi..Bu da gecicek elbet napiim..
Aylincim ellerine saglık, cok guzel bir tablo olmuş..
Pericim al bi pil de tartıl valla merak ettim ne kadar kilo verdigini..
Optum hepinizi arkadaslar..:16:

aylincim emegine saglik cok güzel olmus:16:

aylincim eline sağlık valla çok güzel olmuş:81:

aylin ellerine sağlık çok güzel olmuş:71:kilo veren herkesi tekrar tebrik ediyorum:46:

artılardayım aaaa dostlar :))) +200 olmakta bir başarıdır. aylin çok güzel hazırlamışsın. bu listenin şerefine ben şimdi bir kordon boyu yürümez miyim güzel izmirimde :)))

ay bende çok beğendim süper olmuşşş.. aylincim eline sağlık :16::16::16::16:

aylin güzel bir tablo olmuş teşekkürler ,şimdi listenin üstlerinde yer almak için ha gayret..

ellerin dert görmesin canım.tam puan verdim tabloya.

Kızlar selam..İyi dilekleriniz için tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı..
Ayrıca butun yazılanları tek tek okudum, herkesi tebrik ederim..veremeyenlerde benim gibi önümüzdeki maçlara baksınlar..
Ben de gittim doktora ama ne yazık ki tekrarlamış durum, kolonoskopi gerekiyormus neden tekrarladıgına bakıcaklar filan falan..Boş boş mevzular yani..Neyse bozmuyorum moralimi..Bu da gecicek elbet napiim..
Aylincim ellerine saglık, cok guzel bir tablo olmuş..
Pericim al bi pil de tartıl valla merak ettim ne kadar kilo verdigini..
Optum hepinizi arkadaslar..:16:

RICA EDERIM HANIMLAR elimden geleni yaptim dahada güzel yapmaya calisicam

Back
X